Jump to content

Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΗ

Δειτε το βιντεο λεμε

ειναι απο πισι εντισιον

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=L5IVOs5Pxh8]Metal Gear Solid: Ground Zeroes - English subtitles - YouTube[/ame]

3ου προσωπου στελθ παιγνιον τωρα που τα σπλιντερ σελ εχουν κανει το σαμ φισερ ραμπο.

Βισιους ντελισιους.

Πάλι μαμακίες τα κάνανε!

Τον Snake τώρα στην FOX που ήταν πάντα σόλο. (στα Games)

Ναι μεν αλλίως είναι η ιστορία υπάρχει και όλοκληρο σενάριο από την αρχή, μέχρι και το τέλος για όλη την ιστορία του Megal Gear Solid.

Αξίζει το διάβασμα.

Θα δούμε τι θα λέει.

Πάλι μαμακίες τα κάνανε!

Τον Snake τώρα στην FOX που ήταν πάντα σόλο. (στα Games)

Ναι μεν αλλίως είναι η ιστορία υπάρχει και όλοκληρο σενάριο από την αρχή, μέχρι και το τέλος για όλη την ιστορία του Megal Gear Solid.

Αξίζει το διάβασμα.

Σοβαρα εχω διαβασει το ποστ σου 10 φορες , ΔΕΝ εχω καταλαβει τι θες να πεις. :hehe:

Μόνο εγώ έπαθα σοκ από το επίπεδο graphics που (σχεδόν) άγγιξε τον ρεαλισμό?

Μόνο εγώ έπαθα σοκ από το επίπεδο graphics που (σχεδόν) άγγιξε τον ρεαλισμό?

εγώ νόμιζα έβλεπα ταινία.. Δεν ξέρω απο στορυ πως θα έιναι όπως λέει ο sfirculitu αλλά άμα είναι να έχει τέτοιο ρεαλισμο δεν πάει να έχει και pacman στορυ θα το πάιξουμε :p

• 2 months later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TwLcCqNBA0U&feature=g-all-u]Metal Gear Solid: Ground Zeroes Gameplay Demo (1080p) - YouTube[/ame]

• 2 years later...

Μπορεί να φταίει η οθόνη μου...τα χρώματα της είναι κάπως πλέον θα το συνδέσω στην 42άρα να δω πως είναι...τα fps Είναι καλά ρε παιδιά?

Kαι αλλού διαβάζω παράπονα για τα γραφικά. Δεν ξέρω με τι το συγκρίνουν και τι απαιτήσεις έχουν, εγώ τα βρίσκω μια χαρά για 2014-15 παιχνίδι.

Καλή χρόνια αλάνια με υγεία αγάπη και κανά φράγκο να κάνουμε αναβαθμίσεις :p 

Τελικά φταίει η οθόνη μου...Το έβαλα στην 42αρα και χάζεψα..:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.