mariosr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 ποια ειναι η χρεωση για μεταφορες μεσω σεπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Σεπτέμβριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Ρωτα στην τραπεζα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Γιατι εχω την εντυπωση πως προσπαθεις μα ανεβασεις το ποστ count σου?Τα μηνύματα στο offtopic δε συνεισφέρουν σε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosr Σεπτέμβριος 3, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Γιατι εχω την εντυπωση πως προσπαθεις μα ανεβασεις το ποστ count σου?Τα μηνύματα στο offtopic δε συνεισφέρουν σε αυτολαθος εντυπωση εχεις εγω νομιζω, δεν ειναι κακο να εχω αποριες(για αυτο υπαρχει το φορουμ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Σεπτέμβριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 λαθος εντυπωση εχεις εγω νομιζω, δεν ειναι κακο να εχω αποριες(για αυτο υπαρχει το φορουμ) To οποιο forum ασχολειται με τεχνολογια και εσυ ψαχνεις χρηματοπιστωτικες πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.