mixanovios95 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 Καλησπέρα καταρχάς!Την παρασκευή αγόρασα το νέο που σύστημα στο οποιο απο την πρώτη στιγμή αντιμετώπισα πρόβλημα. Αφού το έστησα πηγα να βαλω τα windows 7 και κάπου στα μισα της διαδικασίας που πέταξε σφάλμα οτι απέτυχε η εγκατάσταση και να προσπαθήσω ξανά λοιπόν απο τότε ο ssd χάθηκε! Δεν φαίνεται ουτε στα windows (τον ειχα βάλει με αλλο σκληρό για κύριο) ούτε στα bios. Nα σημειώσω πως μετά απο κάποιες προσπάθειες κατάφερα να τον αναγνωρίσει αλλα χάθηκε πάλι. Δοκίμασα άλλα καλώδια και θύρες οπως και IDE AHCI Mode. Το pc αποτελείτε απο :Asus m5a99x evoAmd phenom x4 965Corsair xms3 4gbNvidia gts 450 Corsair cx430:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Κατ'αρχήν το ide mode το ξεχνάς στον ssd.Κατά δεύτερον,δες μήπως χρειάζεται firmware update ο δίσκος σου:OCZ Technology Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Σεπτέμβριος 12, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ, με το ίδιο μοντέλο δίσκου.Άνοιξα μια μέρα το pc και πουθενά ο δίσκος,ούτε στο BIOS.Δοκίμασα τα πάντα (εκτός απο ultrex),bios update μητρικής,καινούργια καλώδια sata3,σε θύρες sata2&3,σε άλλους υπολογιστές,boot με live cd...κατέληξα στο ότι πρέπει να τον στείλω για αντικατάσταση.Στο κατάστημα όμως μου είπαν ότι πρέπει να τον στείλω εγώ και όχι αυτοί!Απο τη στιγμή που λέει ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση (1 μήνα τον έχω) γιατί να επιβαρυνθώ με έξοδα αποστολής στην Ολλανδία;!Μετάνιωσα-ξενέρωσα που τον αγόρασα και χθές πήρα έναν samsung 830 ως πιο αξιόπιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Ποιοι είναι αυτοί οι πανέξυπνοι επιχειρηματίες;Πες και στους υπόλοιπους να ξέρουμε Στείλε email στην ocz με το serial number του δίσκου και τα στοιχεία του καταστήματος και εξήγησε τους πως έχει η κατάσταση.Στo quality control μπορεί να μην είναι τόσο καλοί,αλλά στο rma είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Σεπτέμβριος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Δεν έχω ξανακάνει rma κάποιο προϊόν. Πάντα στο κατάστημα το επέστρεφα και την αντικατάσταση την αναλαμβάνανε αυτοί. Συμπληρώνοντας την φόρμα στην ιστοσελίδα της ocz, θα πάρω έναν αριθμό rma. Μετά πρέπει εγώ να στείλω το δίσκο ή το κατάστημα απ' όπου τον αγόρασα;;; Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος; O νόμος τι λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 12, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Αυτό σου είπα και πριν.Το κατάστημα είναι υποχρεωμένο να τον επιστρέψει.Αφού όμως σου κάνουν ναζάκια στείλε email στην ocz με το serial του δίσκου και τα στοιχεία του καταστήματος και εξήγησε τους πως το κατάστημα αρνείται να σου τον αντικαταστήσει.Τους νόμους τους ξέρει καλά ο [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] , φαίνεται πως ασχολείται τακτικά με το σπορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 12, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Δεν έχω ξανακάνει rma κάποιο προϊόν.Πάντα στο κατάστημα το επέστρεφα και την αντικατάσταση την αναλαμβάνανε αυτοί. Συμπληρώνοντας την φόρμα στην ιστοσελίδα της ocz, θα πάρω έναν αριθμό rma. Μετά πρέπει εγώ να στείλω το δίσκο ή το κατάστημα απ' όπου τον αγόρασα;;; Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος; O νόμος τι λέει; Εφοσον στο πουλησαν, υποχρεουνται να στο αντικαταστησουν αυτοι, και αν στο κρατησουν πανω απο 15 μερες πρεπει να σου δωσουν εξαρτημα αντικαταστασης. Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαθέτει, στο πλαίσιο της επαγγελματικής,εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας του, απευθείας στον καταναλωτή καταναλωτικά προϊόντα, υποχρεούται, με επιμέλεια του και χωρίς καμία επιβάρυνση του καταναλωτή, στην επισκευή του προϊόντος, εντός των ορίων της εγγύησης που παρέχεται γι΄ αυτό, συμβατικά ή από το νόμο. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν βρίσκεται μεν εντός των ορίων της εγγύησης, βρίσκεται, όμως, εντός της πιθανής διάρκειας ζωής του ο προμηθευτής οφείλει να εξασφαλίζει την επισκευή του και την προμήθεια ανταλλακτικών του." αν ειναι ατακτοι ,βαρα τους μια καταγγελια στο 1520 να πλερωσουν κανα προστιμο να μειωσουμε το δημοσιονομικο ελλειμμα 2. Με την επιφύλαξη των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα, του Αγορανομικού Κώδικα και διατάξεων άλλων ειδικών νομοθετημάτων, σε βάρος των προμηθευτών που παραβαίνουν τις διατάξεις του παρόντος νόμου επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, πρόστιμο από χίλια πεντακόσια (1.500) έως ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ. Σε περίπτωση που εκδοθούν σε βάρος του ίδιου προμηθευτή περισσότερες από τρεις (3) αποφάσεις επιβολής προστίμου, το ανώτατο όριο προστίμου διπλασιάζεται και ο Υπουργός Ανάπτυξης μπορεί να διατάξει την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της επιχείρησης ή τμήματος της για χρονικό διάστημα από τρεις (3) μήνες έως ένα (1) έτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Σεπτέμβριος 12, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 θα πάω αύριο απο το κατάστημα οπότε και θα ενημερώσω σχετικά... Tsakonas,εσύ είσαι επικίνδυνος Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 12, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 http://ec.europa.eu/consumers/cons_int/safe_shop/fair_bus_pract/transpos_laws_el.pdfΝόμος 3587 Τροποποίηση και συμπλήρωση του ν. 2251/1994 «Προ−στασία των καταναλωτών», όπως ισχύει – Ενσωμά−τωση της οδηγίας 2005/29 του Ευρωπαϊκού Κοινο−βουλίου και του Συμβουλίου (ΕΕ L 149). Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Σεπτέμβριος 12, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Τι να πώ,στο τέλος θα γίνουμε δικηγόροι προκειμένου να βρούμε το δίκιο μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 12, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 άμα θες πες μας το κατάστημα να ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Σεπτέμβριος 12, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 άμα θες πες μας το κατάστημα να ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Επειδή τη συνεννόηση την έκανε για μένα φίλος από το τηλέφωνο, θα πάω προσωπικά αύριο απο το κατάστημα για να βγάλω άκρη... Αν δεν αναλάβουν αυτοί την αντικατάσταση όπως οφείλουν θα σας πώ, όπως και στο 1520:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol2005 Σεπτέμβριος 12, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω και εγω εναν ocz vertex 2 τον εβαλα στο λαπτοπ εκανα install ta windows και επαιζε 2 μερες μια χαρα.Την τριτη ανοιγω το λαπτοπ πουθενα ο δισκος.Τον βαζω σε ενα αλλο λαπτοπ τιποτα,τον βαζω στο imac με ανταπτορα sata/usb παλι δεν τον βλεπει.Λογικα τα επαιξε ο δισκος,ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 12, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Μαλλον ναι,τα επαιξε ο ssd,εγγυηση δεν υπαρχει;Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol2005 Σεπτέμβριος 13, 2012 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 Υπαρχει εγγυηση 3 ημερων δισκος ειναι.Θα τον στειλω αυριο για αλλαγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Σεπτέμβριος 13, 2012 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 Όλα καλα Λάθος κατάλαβε ο φίλος μου. Του είπαν να συμπληρώσει τη φόρμα rma του καταστήματος και όχι αυτή της ocz. Σε μία εβδομάδα θα τον έχω πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.