AnimaTronic Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 Καλησπέρα. Έχω το ίδιο πρόβλημα με αυτό που περιγράφεται σε αυτο το thread: Επισκευή LG 246WH-BN. Δύο σκασμένοι πυκνώτες.Ξέρετε κάνενα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας ή Γαλάτσι και πέριξ (Πατήσια, Λαμπρινή, Πανόρμου κλπ), που να μπορώ να πάω την πλακέτα και να μου κολλήσουν τους δυο καινούριους πυκνωτές; Στο Γαλάτσι είχε τρία μαγαζία με service ηεκτρονικών, αλλά δυστυχώς έχουν κλείσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Σεπτέμβριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Βασικά εγώ πήγα με τον χρυσό οδηγό, by the book που λένε :-P, για ψάξε μήπως και βρεις κάνα μαγαζάκι στη γειτονιά σου, δε μπορεί κάτι θα βρίσκεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Σεπτέμβριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Για την ιστορία, βρέθηκε μαγαζάκι που επισκευάζει τηλεοράσεις και μου έκανε τις κολλήσεις. Αν κάποιος βρεθεί σε παρόμοια θέση με μένα, το μαγαζί βρίσκεται στην οδό Αγίας Ζώνης, στην Κυψέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.