asteroid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2004 Εχω τα ΧΡ και ξαφνικα χωρις να την εχω δημιουργησει εμφανιστηκε στις συνδεσεις δικτυου μια συνδεση 1394 ενω ταυτοχρονα αποσυνδεθηκα απο τη συνδεση που ειχα.Καθως φοβηθηκα για καποιο dialer,εκλεισα το PC,αλλα καθε φορα που ξεκιναω τα ΧΡ ενεργοποιειται αυτη η συνδεση,χωρις καν να ειμαι συνδεδεμενος,οποτε πρεπει να την κανω disable και μετα να συνεχισω.Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος ξερει κανεις α)αν υπαρχει κινδυνος φουσκωματος του λογαριασμου του ΟΤΕ? β)υπαρχει κινδυνος ασφαλειας ? και γ)πως μπορω να την ξεφορτωθω?Υποψιν οτι ακομα και αν πατησω καταργηση εγκαταστασης αυτη η συνδεση θα ξαναεμφανιστει οταν γινει επανεκκινηση των Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Το firewire σου είναι. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Καλός ήρθες στο the lab asteroid :flower:Είναι η σύνδεση Firewire και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφού δε σχετίζεται με σύνδεση στο internet. Είναι κάτι σα το USB του PC σου μόνο που εκτός από σύνδεση με εξωτερικές συσκευές μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σύνδεση με άλλο υπολογιστή. Ο εύκολος τρόπος είναι να πας στο Device manager (Win Key+Break) και από κει να απενεργοποιήσεις τη συσκευή (Disable), o δύσκολος σχετικά είναι μέσω του BIOS (πατάς το Del κατά την εκκίνηση του υπολογιστή) αλλά δε συνιστάται σε χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις επιλογές του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.