Jump to content

amd 8120 (cinebench)

stathis0192

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους εχω ενα προβλημα γιατι πριν μερες στο cinebench το cpu το εβλεπε 8cores-8threads και τωρα 4cores-8threads?και λιγο μειωμενες επιδωσεις στο cin...

ναι το ετρεξα αρκετες και τα ιδια. εχω βαλει το patch αλλα γιατι ομως να ειναι 4-8 για πειτε μου.. οταν λες (Για χαμηλοτερες χμμ) δηλαδη??πρωτα στα 4.2 ghz ειχε 6.66 και τωρα 6.57-6.59...

σωστά είναι τα νούμερα σου...εγώ που τον είχα κατάλαβα ότι το cinebench δεν είναι γραμμένο για AMD επεξεργαστές...

το Patch αυτό που κάνει είναι να αλλάξει τον scheduler τον windows ώστε να υποστηρίζει και στα προγράμματα bench να βλέπουν τα Modules σαν ξεχωριστό πυρήνα το καθένα. Ως γνωστών οι BD σειρά 8 αποτελούνται από 4 Modules 2 thread το καθένα...

εδώ περισσότερα

Bulldozer benchmarks correct; but not definitive - CPU - News - HEXUS.net

A quick look at Bulldozer thread scheduling - The Tech Report - Page 1

Μην κοιτάτε bench κοιτάτε διαφορές σε εφαρμογές όχι σε cinebench κλπ...Μόνο να σας προβληματίσουν θα καταφέρουν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.