mariosr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 Εχω μια προπληρωμενη καρτα και θελω να την εγγραψω στη PayPal,δεχεται ομως προπληρωμενες καρτες?(πχ.pcard(hellenic bank-Cyprus))
hayabusa Σεπτέμβριος 2, 2012 #3 Σεπτέμβριος 2, 2012 Και της Κυπρου που εχω εγω, ολα μια χαρα εδω και αρκετα χρονιαSent from my Galaxy Note using Tapatalk
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2012 #5 Σεπτέμβριος 5, 2012 Ποιός ο λόγος να το κάνεις; Οι προπληρωμένες σε χρεώνουν κάθε φορά που τις γεμίζεις. Αν κάνεις και αγορές σε άλλο νόμισμα εκτός €, θα σε χρεώνει και το Paypal παραπάνω από την τιμή που θα πλήρωνες αν έκανες πχ συνάλλαγμα σε τράπεζα, οπότε χάνεις διπλά.Οι προπληρωμένες βγήκαν για ασφάλεια, οπότε την ασφάλεια του Paypal δε νομίζω ότι την χρειάζεσαι. Το μόνο που θα σε καλύψει είναι κάποιο dispute, αλλά όσα χρόνια αγοράζω από net, δε μου έχει χρειαστεί ποτέ. Βέβαια πρέπει να προσέχεις από που αγοράζεις.
jax7480 Σεπτέμβριος 5, 2012 #6 Σεπτέμβριος 5, 2012 Είναι πολλοί πωλητές στο ebay που δεν δέχονται προπληρωμένη παρά μόνο paypal, οπότε ποιος ο λόγος να μην έχεις την επιλογή;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.