garthas20 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 Ήρθε ο καιρος μετα από 5 χρόνια έχοντας τότε πάρει top pc για την εποχη με core2duo e6600 και 8800Gtx να αλλάξω....λόγω λοιπόν της εταιρίας που εργαζεται ο πατέρας μου έχω 2500 να χαλάσω σε pc.Επειδή έχω μέινει λιγο πίσω θελω βοήθεια,αυτα έχω βρει για την ώρα cpu:Intel Core i7 3770K (s 1155 , 3.5 GHz , 8 MB) - Επεξεργαστές - plaisio.grmobo: Gigabyte Z77X-UD5H WB Wifi (s 1155, Z77, DDR3) - Μητρικές - plaisio.grgpu: Gainward GeForce GTX 680 Phantom 4GB | Skroutz.grram: Corsair Dominator GT 8GB 2133 MHz - Μνήμες - plaisio.grssd: OCZ Vertex 3 Series 120GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s, VTX3-25SAT3-120G) - Solid State Drives (SSD) - plaisio.grψύξη: Corsair Hydro Series H100 CPU Cooler (s775, s1155, s1156, s1366, sAM2, sAM3) - Case Fans - plaisio.grτροφοδοτικό: Corsair Enthusiast Series TX850 V2 850W 80+ Bronze Certified (CMPSU-850TXV2EU) - Τροφοδοτικά - plaisio.grδισκος: Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1ΤB HDD 3.5" - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.groptical drives: LG CH10LS28 Blu-ray Combo Drive Sata Black - Optical Drives - plaisio.grcase: CoolerMaster HAF X Case | Skroutz.grMONITOR: Dell UltraSharp U2711 | Skroutz.grΑρχικα αξιζει υδροψυξη ή να βάλλω αέρα για 1ghz + το μονιτορ καλο ή ν πάω σε 3d Asus VG278H 27" | Skroutz.grκαι τέλος μήπως να παω σε Intel Core i7-3930K | Skroutz.grΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!:thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 δε μας ανέφερες για τι χρήση προορίζεται το pc:dots: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Σεπτέμβριος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Παρε vertex 4 αντι για vertex 3.OCZ Vertex 4 Series 128GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s) - Solid State Drives (SSD) - plaisio.grΓενικα καλο το πισι που εφτιαξες, προσπαθησε να ξοδεψεις ολο το ποσό ριχνοντας βαρος σε cpu + gpu. Οσο πιο ακριβα αυτα τα 2 τόσο πιο καλά!:meeting: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Σεπτέμβριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Αν είσαι casual χρήστης και η πιο "βαριά" δουλειά που θα κάνεις στο PC είναι το gaming, τότε είναι way too much αυτό το σύστημα. Αλλά όλα εξαρτώνται από τις χρήσεις που το θες. Αν ο μόνος λόγος που θέλεις να πάρεις κάτι τόσο καλό είναι για να κρατήσει 5 χρόνια όπως και το προηγούμενο σύστημά σου, τότε νομίζω πως το σκέφτεσαι λάθος, διότι και με τα μισά λεφτά παίρνεις κάτι πολύ πολύ δυνατό που θα κρατήσει και θα έχεις τη δυνατότητα να το αναβαθμίσεις στο μέλλον.Αν πάλι, πρέπει ντε και καλά να εξαντλήσεις το ποσό των 2500€ λόγω κάποιας σύμβασης ή ξέρω 'γω επειδή σας χρωστάει κάποιο μαγαζί και θα σας ξεπληρώσει έτσι, τότε ok πήγαινε σε τόσο ακριβό σύστημα.Αν και εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα κάτι με τα μισά λεφτά και με τα υπόλοιπα θα έπαιρνα κάποιο άλλο ηλεκτρονικό προϊόν απ' αυτό το μαγαζί, πχ. μία TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Καλά το παλικάρι για να λέει πως θέλει να δώσει 2.500 για πισι εικάζω πως έχει laptop, tv, tablet, φουσκωτό και ότι άλλο θέλει Το μόνιτορ ειναι τοπ, μην το αλλάξεις, ΠΟΤΕ. Το πισι μια χαρά είναι σαν κομμάτια. Εγώ θα έβαζα Βερτεξ 4 σκληρό και ίσως άλλον ένα (ή μεγαλύτερο) σκληρό για αποθήκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Ας παρει περιφεριακα να τα χαρει, ποντικι, πληκτρολογιο, καρτα ηχου καλα headphones 2.0κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Σεπτέμβριος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 και εγώ σύμφωνο για έναν καλύτερο ssd και για hdd πήγαινε σε vertex 4 και carviar black και κουτί ωραίο το hax X αλλά όλη αυτή η σειρά hax τραβάει πολύ σκόνη edit: Για την ψύξη δώσε το κουτί στων [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] θα σου το κάνει αγνώριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 μονιτορ αν δεν κανω λαθος, μεσα αυγουστου βγηκε η νεα εκδοση απο αυτη που βαζεις. Ισως και να μη θυμαμαι 100% σωστα ομωςEDIT: αυτη δεν ειναι η νεα? [ame]http://www.amazon.co.uk/Dell-Ultrasharp-U2713HM-Widescreen-Monitor/dp/B0093IW14I/ref=sr_1_2?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=computers&ie=UTF8&qid=1346685804&sr=1-2[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 3, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Παρε και κανενα καλο ενισχυτη με ηχεια να σου μεινει χρονια. Ολα τ αλλα, επεξεργαστες, καρτες κλπ σε 2-3 χρονια θα ειναι ηδη πολυ παλια.Εννοειται τουμπανο οθονη, ups και γιατι οχι και ενα nas ως εξωτερικο δισκο.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Σεπτέμβριος 4, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 δε μας ανέφερες για τι χρήση προορίζεται το pc:dots: λολ ελιωσα Anywayz, περα απο το hardware...Οτι τουμπανο κομματι και να βαλεις αυτο που θα παιρνεις οταν καθεσαι μπροστα στο πισι....ειναι εικονα και ηχος. Το αν ο cpu με την vga βγαζουν 5fps παραπανω και μισο τεραφλοπ, δεν θα το αισθανεσαι καθολου...οποτε μαζι με την οθοναρα που παιρνεις παρε καλη καρτα ηχου και καλα ηχεια Χρονια ξοδευα λεφτα για αναβαθμιση του hw και μολις αξιωθηκα να παρω σοβαρη οθονη και καλη καρτα ηχου με ηχεια τοτε ειδα την μεγαλυτερη διαφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Σεπτέμβριος 4, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Βαλε φιλε μου εναν 3770κ με μια asus z77, μια καλη γραφικων (gtx 680 ή 7970), ενα καλο ssd 256Gb για να εισαι ανετος παρεα με εναν HDD για αποθηκη, και απο κει και περα δωσε τα υπολοιπα ευρω σε περιφερειακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 4, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 λολ ελιωσα τι θες να πείς μ'αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Σεπτέμβριος 4, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Απλα το budget ειναι αρκετα μεγαλο, συνεπως ενδεικνειται για οποιαδηποτε χρηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Σεπτέμβριος 4, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Ελειπε ακριβως απο κατω μια απαντηση τυπου "browsing και λιγο Word" για να φυγει για το θρεντ με τις καλυτερες ατακες! Αλλα τα τρολς κοιμοντουσαν τετοια ωρα....ειναι και περιοδος εξεταστικης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 4, 2012 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 δηλαδή δε μπορεί να διαφοροποιηθεί ένας υπολογιστής ανάλογα για το τι προορίζεται? ή υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι ενα ακριβο pc κάνει για όλα εξίσου καλά? ή ότι είναι απαραίτητο, αν προορίζεται για ένα συγκεκριμένο σκοπο , να ξοδευτούν όλα τα διαθέσιμα χρήματα?οι παραπάνω είναι ερωτήσεις κάποιου άσχετου, σαν εμένα .ας απαντήσουν τότε οι πανεπιστήμονες , οι πολυξερήδιδες και οι φωτεινοί παντογνώστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Σεπτέμβριος 4, 2012 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Σορρυ αν σε προσεβαλα, ειχα διαθεση χιουμορ και οχι να σε θιξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 4, 2012 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Μην μου τσακώνεστε Καλές και τρυφερές εκφράσεις για να μην παρεξηγούμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Σεπτέμβριος 5, 2012 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 ...Στη θέση σου, σε αυτό το επίπεδο τιμής, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά έναν Intel 3930K σε ανάλογο mobo. Επίσης, θα χρησιμοποιούσα έναν τέτοιον και έναν τέτοιο για δίσκο εργασίας, ή έστω έναν velociraptor τελευταίας γενιάς. Επίσης, δεν θα έδινα την παραμικρή σημασία στους SSD της OCZ, και θα έπαιρνα έναν Samsung σειράς 830 ή Intel 520. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Σεπτέμβριος 5, 2012 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 Στη θέση σου, σε αυτό το επίπεδο τιμής, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά έναν Intel 3930K σε ανάλογο mobo. Επίσης, θα χρησιμοποιούσα έναν τέτοιον και έναν τέτοιο για δίσκο εργασίας, ή έστω έναν velociraptor τελευταίας γενιάς. Επίσης, δεν θα έδινα την παραμικρή σημασία στους SSD της OCZ, και θα έπαιρνα έναν Samsung σειράς 830 ή Intel 520.προς τι η απαξιωση για τους OCZ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyropap Σεπτέμβριος 5, 2012 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 το μονιτορ καλο ή ν πάω σε 3d Asus VG278H 27" | Skroutz.grΔεν θα αγόραζα μόνιτορ που δεν έχει υποστήριξη 3D. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δεις με τα μάτια σου εάν το μόνιιτορ σε ικανοποιεί. Είναι κάποιοι που έχουν πολλές ώρες γυαλιά 3D στο κεφάλι τους και τους έρχεται ζαλάδα.Όσο πιο υψηλή είναι η συχνότητα εναλλαγής (πχ 200hz) τόσο πιο ξεκούραστη κ καθαρή θα είναι η εικόνα.Αυτοί που δεν έχουν δει με τα μάτια τους display από 3D monitor δεν θα έπρεπε να κριτικάρουν.Οπωσδήποτε κάθε τεχνολογία εξελίσσεται έτσι και τα 3D με γυαλιά θα αντικατασταθούν αργότερα από οθόνες υπέρ υψηλής ανάλυσης που θα προσφέρουν θέαση 3D δίχως γυαλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.