Nephiλiμ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 Core Online Καλο καψιμο και δεν φταιω εγω αν σας απολυσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 html5 ftw ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Σεπτέμβριος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Ωραιο παιχνιδακι για να περνας την ωρα σου.Εχεις και περιορισμο χρονου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Σεπτέμβριος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Δε θα τολεγα δωρεάν, μόνο 10 λεπτά σου δίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 2, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Δεν μου δείχνει διαφημίσεις με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω περισσότερο... Ενδιαφέρον πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Σεπτέμβριος 2, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Με τις διαφημισεις περνετε 75 λεπτα χρονο για παιχνιδιου (την ημερα), βεβαια αν θελετε πληρωνετε κιολας για περισοτερο χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Σεπτέμβριος 2, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Ναι ουτε εμένα, τις μπλοκάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.