psyber Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 παιδιά το έχετε δει αυτο;Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Swiftech Komodo HD7900 Swiftech Komodo HD7970 Full Cover 12571κάνει την κάρτα να εξακολουθεί να δείχνει τέρας (που εμένα μου αρέσει) σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα. το καλωδιάκι για το ρεύμα γιατί υπάρχει; έχει κανείς εμπειρία με κάτι ανάλογο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 παιδιά το έχετε δει αυτο;Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Swiftech Komodo HD7900 Swiftech Komodo HD7970 Full Cover 12571 κάνει την κάρτα να εξακολουθεί να δείχνει τέρας (που εμένα μου αρέσει) σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα. το καλωδιάκι για το ρεύμα γιατί υπάρχει; έχει κανείς εμπειρία με κάτι ανάλογο; Ηλια, ριξε ενα μνμ στον @ElGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Το καλωδιάκι το έχει για να φωτίζεται το "μαραφέτι\σηματάκι της swiftech" μπροστά που μπαίνουν τα ρακόρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.