Jump to content

μειωση αποδοσης cpu gpu

garthas20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω τον core 2 duo e6600 χρονισμένο στα 3,4 εδώ και 4 χρόνια με volt 1,55 επίσης εχω την 8800gtx πάλι πειραγμένει κ 2 gb ram τελευταί αισθάνομαι οτι εχει μειωθει η αποδοση του παρα πολυ εβαλα μαλιστα το guild wars 2 κ ειχα 25 frame rate με όλα low!!!! είμαι για νεο pc ή το σωζω με μικρο update???

Όσο και να τα ανεβάσεις η 8800 πλέον είναι πανάρχαια. Κοίτα για κάποια οικονομική κάρτα γραφικών. Λογικά θα σου ανεβάσει 2x πάνω τα fps σε games

Μιλάμε για κάρτα 5ετίας-6ετίας. Για πέταμα δεν είναι αλλά μην περιμένεις να μπορεί να ανταπεξέλθει σε παιχνίδια πλέον εκτός και αν και αυτά είναι επίσης 5ετίας-6ετίας.

Στα 4 χρόνια που έχεις το μηχάνημα εχεις ξανακάνει εγκατάσταση windows?Αν ναί πότε ήταν η τελευταία φορά?

Στα 4 χρόνια που έχεις το μηχάνημα εχεις ξανακάνει εγκατάσταση windows?Αν ναί πότε ήταν η τελευταία φορά?

Γιατί άμα έχεις φρέσκια εγκατάσταση λειτουργικού η κάρτα γραφικών δίνει περισσότερα fps;

Γιατί άμα έχεις φρέσκια εγκατάσταση λειτουργικού η κάρτα γραφικών δίνει περισσότερα fps;

Φυσιολογικά η απάντηση είναι όχι αλλά μάλλον το λέει γιατί άν υπάρχει θέμα με τον driver ή κάτι άλλο που θα μπορούσε να τον επηρεάσει μέσα από το λειτουργικό και με ότι αυτό έχει αυτή την στιγμή από θέμα software, η ΚΑΘΑΡΗ ίσως να δώσει κάποιο ΜΙΚΡΟ + και τίποτα παραπάνω.

τελευταί αισθάνομαι οτι εχει μειωθει η αποδοση του παρα πολυ

Κλασσικό όταν ο δίσκος είναι αφορμάριστος.Αφου το έχει τόσο καιρό και η οθόνη πιθανότητα είναι χαμηλής ανάλυσης οπότε η 8800 τραβάει ακόμα..

Και ναι [MENTION=559]vagsk[/MENTION] δίνει περισσότερα fps, τρέξε ενα 3dmark, μετά κάνε καθαρή εγκατάσταση και ξανατρέξε να δεις διαφορά στα scores..

Κλασσικό όταν ο δίσκος είναι αφορμάριστος.Αφου το έχει τόσο καιρό και η οθόνη πιθανότητα είναι χαμηλής ανάλυσης οπότε η 8800 τραβάει ακόμα..

Και ναι [MENTION=559]vagsk[/MENTION] δίνει περισσότερα fps, τρέξε ενα 3dmark, μετά κάνε καθαρή εγκατάσταση και ξανατρέξε να δεις διαφορά στα scores..

Το θέμα είναι τι 3Dmark θα βάλεις μετά από καθαρή εγκατάσταση και πόσο περιμένεις να δεις παραπάνω σε σχέση με την παλιά; Η κάρτα είναι παλιά. Η διαφορά 1-2 fps χάνεται στην ακρίβεια της μέτρησης ή του καθαρού λειτουργικού. ΔΕΝ είναι θέμα λειτουργικού. Όσο "καθαρό" να είναι το σύστημα και όσο overclock να κάνεις αυτή η γενιά καρτών γραφικών δεν έχει αρκετή ισχύ για ένα σύγχρονο παιχνίδι πλέον.

Πόσο score λες να πιάνει σε ένα 3D mark 2011 που θεωρείται πλέον και ξεπερασμένο ως benchmark πρόγραμμα; Αν βάλω μια GeForce 550 ή 560 πόσο score θα πιάσει; Αν βάλω το vantage θα τρέχει;

[MENTION=25038]garthas20[/MENTION]

Όσο αφορά το overclock ενώ ανεβασμένα clock στον επεξεργαστή σου δίνουν περισσότερη δύναμη δεν συμβαίνει το ίδιο και με την κάρτα γραφικών. Η μνήμη της κάρτας γραφικών μπορεί να μην σηκώνει υψηλά κλόκια και ο πυρήνας παρόλο που μπορεί να ανεβαίνει σε συχνότητα μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να αποδίδει χειρότερα από ένα σημείο και πάνω.

[MENTION=559]vagsk[/MENTION] Απλά δοκίμασε το να δεις.Kάνε full format στην εγκατάσταση γιατί αλλιώς θα είναι ακόμα χειρότερο το score..

Tελικά [MENTION=25038]garthas20[/MENTION] πόσο καιρό την έχεις την εγκατάσταση?

εχω τον core 2 duo e6600 χρονισμένο στα 3,4 εδώ και 4 χρόνια με volt 1,55 επίσης εχω την 8800gtx πάλι πειραγμένει κ 2 gb ram τελευταί αισθάνομαι οτι εχει μειωθει η αποδοση του παρα πολυ εβαλα μαλιστα το guild wars 2 κ ειχα 25 frame rate με όλα low!!!! είμαι για νεο pc ή το σωζω με μικρο update???

Στον επεξεργαστή όταν αρχίζει να πέφτει η απόδοσή του, ανεβαίνει η θερμοκρασία του. Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο στο δικό σου επεξεργαστή;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.