enduracell Σεπτέμβριος 3, 2004 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 έλα βρε συ δεν αξίζει το κόπο για 10fps 43.7 είναι καλά, εγώ πάντως για χάρη των σκιών κατέβηκα ανάλυση στα 800x600 για μεγιστοποίηση της ικανοποίησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 4, 2004 #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Χωρίς σκιες και εφε, μη παίζετε καθόλου.. Αντε και 320x240 με 256 χρώματα a la doom 2. Retro strikes back Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 4, 2004 #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Για μενα σε κανενα παιχνίδι οι σκιες δεν κανουν τρομερή διαφορά. Πολυ χασιμο σε αποδοση για το τιποτα. 1000 φορες καλύτερη ανάλυση Για τα άλλα εφε ουτε λόγος ολα On ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Σεπτέμβριος 4, 2004 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 [Σήμερα, στις 04:13] Για μενα σε κανενα παιχνίδι οι σκιες δεν κανουν τρομερή διαφορά. Πολυ χασιμο σε αποδοση για το τιποτα. 1000 φορες καλύτερη ανάλυση Για τα άλλα εφε ουτε λόγος ολα On ... και γω μαζι σου. Τις σκιες παντα τις βγαζω εκτος εαν ειναι ρε παιδι μου το κατι αλλο... αλλα και σαν πραγματικες να ηταν και παλι δεν θα με συγκινουσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 4, 2004 #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Το παιχνίδι βασίζεται πολύ στις σκιές... Αν τις απενεργοποιήσεις χάνεις πολύ. Αλλα αυτό ειναι θεμα του καθενός.Tearing εννοώ οταν κάνεις μια αποτομη κίνηση και η μισή οθόνη δεν προλαβαίνει να ακολουθήσει, οποτε δείχνει σα να σπάει. Οταν πχ μια πόρτα ανοιίγει απότομα αλλά δε τη βλέπεις ομοιόμορφα αλλά σα να είναι 2 κομμάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 4, 2004 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Να και ένα δικό μου καλύτερο....... ΑΑ/ΑF = Off @ 1024x768 όλα τα quality settings στο FULL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 4, 2004 #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 11:37] Το παιχνίδι βασίζεται πολύ στις σκιές... Αν τις απενεργοποιήσεις χάνεις πολύ. Αλλα αυτό ειναι θεμα του καθενός. LOL Δεν φεύφουν ολες οι σκιες re trooper.Οι σκιες που απενεργοποιούνται στα games ειναι οι real time shadows που εχουν τα τέρατα (που ειναι δυσκολο καν τα τις προσέξεις σε τοσο σκοτεινό παιχνίδι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2004 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 1024 high no AA 9700Pro Oced Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 4, 2004 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 δε συμφωνώ τα dynamic shadows παίζουν μέγα ρόλο στο game, εδώ τρομάζεις και με την σκιά σου καμιά φορά (default απενεργοποιημένη) Απλά όπου προσπίπτουν dynamic πάνω σε static δε υπολογίζονται. Χάνεται ένα από τα μεγάλα + του παιχνιδιού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 4, 2004 #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 LOL Δεν φεύφουν ολες οι σκιες re trooper.Οι σκιες που απενεργοποιούνται στα games ειναι οι real time shadows που εχουν τα τέρατα (που ειναι δυσκολο καν τα τις προσέξεις σε τοσο σκοτεινό παιχνίδι) Φευγουν πάρα πολλες σκιές και το παιχνίδι αλλάζει τελείως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 4, 2004 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell εδώ τρομάζεις και με την σκιά σου καμιά φορά χιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2004 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Mετα το patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 4, 2004 #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 enduracell, εγώ σε όλα τα παιχνίδια βγάζω τις σκιές γιατί νομίζω ότι ρίχνει πολύ την απόδοση για το τίποτα όπως είπε και ο Αλέξης. Όλα τα άλλα τα έχω στο full με high details βέβαια και 1024x768 όπως επίσης αυτή είναι και η ανάλυση που παίζω όλα τα παιχνίδια.Όσον αφορά το tearing που ειπώθηκε, έβαλα vsync=on και αυτό το φαινόμενο πάλι υπήρχε. Τώρα δεν ξέρω τί συμβαίνει. Α, και κάτι άλλο. Βάζω το fraps για να βλέπω frames, και πάνω από 60fps δεν πάει και με vsync=off. Γιατί;Samael, που βρήκες patch; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 4, 2004 #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από planetman enduracell, εγώ σε όλα τα παιχνίδια βγάζω τις σκιές γιατί νομίζω ότι ρίχνει πολύ την απόδοση για το τίποτα όπως είπε και ο Αλέξης. Όλα τα άλλα τα έχω στο full με high details βέβαια και 1024x768 όπως επίσης αυτή είναι και η ανάλυση που παίζω όλα τα παιχνίδια.Όσον αφορά το tearing που ειπώθηκε, έβαλα vsync=on και αυτό το φαινόμενο πάλι υπήρχε. Τώρα δεν ξέρω τί συμβαίνει. Α, και κάτι άλλο. Βάζω το fraps για να βλέπω frames, και πάνω από 60fps δεν πάει και με vsync=off. Γιατί;Samael, που βρήκες patch; Το όριο του Doom 3 ειναι τα 60 frames. Πανω απο 60 παει μονο στο timedemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2004 #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 EΔΩ εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 4, 2004 #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Λοιπόν, έβαλα σκιές και 800x600 και μου έβγαλε 58.6fps! Δεν περίμενα η ανάλυση να τρώει τόσο. Επειδή όμως δεν ήταν πολύ καλά τα γραφικά έβαλα και 2xAA και τώρα έχω καμμιά 50αριά fps. Νομίζω ότι εδώ θα παίζω τώρα. Τελικά οι σκιές είναι ωραίες. Εγώ νόμιζω πως είναι μόνο στα τέρατα αλλά τελικά είναι σε όλους τους χώρους. Έβαλα το patch αλλά έπεσα 0.1fps.Τώρα είμαι στο monorail εκεί που πρέπει να ξεκλειδώσω μία πόρτα αλλά θέλει κωδικό. Τί σκατά βάζω;:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 4, 2004 #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 ναι η ανάλυση τρώει πολύ band... για το κωδικό που να θυμάμαι, εδώ δε θυμάμαι το τηλέφωνο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 4, 2004 #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Βαλτε στη κονσόλα "image_lodbias -2", χωρίς τα " " προφανώς. Όχι μόνο ξεθολώνουν τα textures στο βάθος αλλά ανεβαίνουν και τα fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 5, 2004 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Εγω επαιξα 1024χ768 και ήταν το μόνο πράμα που με ξενέρωσε . Σε 19ρα θελει τουλαχιστον 1280 ή την 11χχ που εχει , δεν καταλαβαινω πως ανεχεστε τα jaggles και το interlation τοσων χαμηλών αναλύσεων.Οσο για τις σκιες δεν ειπα οτι δεν εχει καμία διαφορά ΛΟΛ. Αλλα όταν παιζω το παιχνίδι δεν τις προσεχω καθόλου. Σκιες κανουν εκτος των τεράτων και καπιοι σωλήνες και μηχανήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 5, 2004 #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από planetman Λοιπόν, έβαλα σκιές και 800x600 και μου έβγαλε 58.6fps! Δεν περίμενα η ανάλυση να τρώει τόσο. Επειδή όμως δεν ήταν πολύ καλά τα γραφικά έβαλα και 2xAA και τώρα έχω καμμιά 50αριά fps. Νομίζω ότι εδώ θα παίζω τώρα. Τελικά οι σκιές είναι ωραίες. Εγώ νόμιζω πως είναι μόνο στα τέρατα αλλά τελικά είναι σε όλους τους χώρους. Έβαλα το patch αλλά έπεσα 0.1fps. Τώρα είμαι στο monorail εκεί που πρέπει να ξεκλειδώσω μία πόρτα αλλά θέλει κωδικό. Τί σκατά βάζω;:OT: Χμμ στο μονοραιλ... Σε πιο σημείο ? Εκει που πρεπει νε ξεκλειδώσεις για να συνεχίσεις με το μονοραιλ ? Νομιζω ειναι 862, το λεει σε καποιο pda μεσα. Τελικά ειναι Junction 5, Site 2 airlock: 826. Κοντά έπεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.