Jump to content

DOOM3 TIMEDEMO

Recommended Posts

Ρε παιδια και κατι αλλο περιεργο.Στο συστημα της υπογραφης μου ολα default 1024@high@no AA@catalyst 4.8 στο timedemo μου βγαζει 39 FPS.Μολις βαλω τη cpu (200*11) @2200mhz πανω απο 35 FPS δεν παει :confused: :confused:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

ωραιος ο νεος!

στα 411 πυρηνα μου εκανε κολπα με αρτιφακτσ το παιχνιδι παντως...αλλα επαιζε μια χαρα γαμωτο....με τριβελιζει να βαλω το μπλοκακι απανω αλλα βαριεμαι την φασαρια...

βάλε αυτό στο config σου και θα έχεις πρόβλημα

bind "F10" "toggle com_showFPS"

άντε και ένα pure speed όλα τα εφε off και AA/AN off και high qulity στα 1024 με το ίδιο rig

για το AN έχω αμφιβολίες γιατί στο config το έχω ακόμα 8x...:...:

τελικά είναι με AA off για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις.

post-47-1416071169,6987_thumb.jpg

όχι βρε συ το F10 δε χρησιμοποιείται σαν hotkey από το D³ οπότε το δεσμεύεις για να βάζεις off και on την ένδειξη fps. Εξάλλου μπορείς να το κάνεις backup το config σου αν κάνεις πολλές αλλαγές αλλά έτσι και αλλιώς και να μη το κάνεις αν χάσεις την μπάλα απλά το σβήνεις και με το που ξανατρέξεις το D³ αν δε το βρει θα το ξαναγράψει μόνο του όπως έκανε την πρώτη φορά που το έτρεξες ;)

Χεχε μου αρεσει που ολοι κλείνετε τα effe, βγάζετε shadows, κλπ για να ανέβουν τα νούμερα... Το θεμα ειναι να ειναι το παιχνίδι ωραίο, όχι να βγάλουμε ενα καλό νούμερο στο timedemo.

Catalyst 4.7

Sapphire X800Pro 600/600

1280x1024 - Ultra Quality

a) AA 4X, Vsync ON, shadows ON : 28.7 fps

B) AA 4X, Vsync OFF, shadows ON : 35.4 fps

c) AA 4X, Vsync OFF, shadows OFF : 54.4 fps

d) AA OFF, Vsync OFF, shadows OFF : 71.5 fps

e) High Quality, AA 4X, Vsync ON, shadows ON : 49.9 fps

Το c ή το e ?

Lol, μαμακία έκανα, σε 800x600 έδωσε τα 49.9 στο e.... Κατέληξα σε :

1280x1024, high quality, no AA, Vsync On, shadows On το οποίο δίνει 55 fps.

Φανη χωρίς shadows καλύτερα να μη παίξεις καθόλου :giveup:

Εγω χωρίς vsync βλέπω πολύ tearing και μου τι σπάει οποτε το έχω και αυτό πάντα on. Οποτε καλο θα ειναι να πας σε high quality που δεν εχει νομίζω και τεράστια διαφορά απο το ultra και να χώσεις τα άλλα ον...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.