Jump to content

DOOM3 TIMEDEMO

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από zyx

παντος η x800 χτ ειναι το ιδιο και λιγο καλυτερη ε? η δεν βλεπω καλα?

unstoppable δεν τραβας και κανα με ΑΑ. και δειχναν οτι οι nvidia ειχε προβαδιζμα εδω.

Η 6800 ειναι καθαρα μπροστα, δεν υπαρχει αμφιβολια, με ΑΑ 4Χ στα 1280 high και vsync off εχω 43fps

παιδιά έλεος!!!έβαλα το doom3 στο pc του εξάδερφου μου p4 2,8 , 1gb ram ,ati 9600xt και το παιχνίδι σε high ρυθμίσεις με anti-alising kai af πήγαινε πολύ καλά , σχεδόν χωρίς κανένα κόλλημα με catalyst 4.7!!!!πώς γίνεται αυτο?:OT:

τι να δεις μες στο σκοτάδι :p Πάλι καλά που βάλαν τα σκοτάδια και ανεβάζει κανά FPS από κει. Kαλά πολύ κουφά μου φαίνονται τα αποτελέσματα σε Ultra High@1024@ΑΑ+Vsync=off η X800ΧΤ βγάζει 83.3 και η 6800U βγάζει 53.7! Πολύ μεγάλη διαφoρα!

Αρχική απάντηση από xylokastro

παιδιά έλεος!!!έβαλα το doom3 στο pc του εξάδερφου μου p4 2,8 , 1gb ram ,ati 9600xt και το παιχνίδι σε high ρυθμίσεις με anti-alising kai af πήγαινε πολύ καλά , σχεδόν χωρίς κανένα κόλλημα με catalyst 4.7!!!!πώς γίνεται αυτο?:OT:

Μήπως δε μπήκε το AA το ρύθμισες και από τους drivers και από το GUI του παιχνιδιού, γενικά βλέπεις AA? Για τράβα κανα bench να δεις και μόνο σου τι γίνεται.

Σε ποιον αλλο βγαζει αρτιφακτς?Εγω κατεβασα 20mhz και σε πυρηνα και σε μνημες απο οτι το ειχα πριν και ΔΕΝ εβγαζε αρτιφακτς σε κανενα παιχνιδι αλλα παλι εχει στο doom μονο.Ελεος θα το απεγκαταστησω...

Με 9700 προ 1γιγα

1024 , med details , oxi shadows 2η φορά εχω 43 fps.

Τρεχει στην τελειοτητα. Θα ηθελα πολυ να το τρεξω μια αναλυση πιο πάνω αλλα χάνει λιγο (37 στο μπεντς) και ξενερώνω

Αρχική απάντηση από enduracell

... Kαλά πολύ κουφά μου φαίνονται τα αποτελέσματα σε Ultra High@1024@ΑΑ+Vsync=off η X800ΧΤ βγάζει 83.3 και η 6800U βγάζει 53.7!

Κοιτα ξανα, to μονο συγκρισμο αποτελεσμα ειναι το 1024 high detail,no AA, vsync off οπου εχουμε

X800XT PE -> 89.3

6800ultra -> 88.4

Οπου και παλι αν η CPU του Trooper ειναι στα default εχω πλεονεκτημα λογω cpu.

Ενω οπως ειδαμε με ΑΑ και μεγαλυτερη αναλυση την παταει κατω την ΧΤ η 6800.

(Trooper η καρτα σου default ειναι 400/1100?)

Τρεχωντας τωρα ξανα μερικες φορες το timedemo στα 1024 high, 4xΑΑ, Vsync on, παρατηρησα πολυ περιεργη συμπεριφορα αφου καποιες φορες το framerate ηταν σαν να κολλαγε στα 30fps οποτε δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προβλημα τελικα .

Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ

Παντως σε γενικες γραμμες εγω βλεπω την X800 XT να τα χωνει στην 6800 ultra και μ'αρεσει που ριχναμε δαφνες στην nvidia:P :p

Εγω δε το νομίζω, δε μπορεις να συγκρίνεις ανομοια pc απλα και μονο με την καρτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.