Jump to content

CM stryker+H80 airflow design??

Orgios

Recommended Posts

Λοιπόν πήρα την αποφάση για το Coolermaster storm stryker

bWFpbmltYWdlcy9wcm9kdWN0X2ltYWdlcy9vcmlnaW5hbC9TdHJ5a2VyLTUwMC05LmpwZw%3D%3D.jpg

To μόνο που με προβληματίζει είναι το πως θα οργανώσω το airflow του κουτιου με την Corsair H80. Αρχίζοντας τα 2 side 120mm fans θα γυρισουν προς τα μπρος απο όπου θα μπαίνει αέρας. Απο κεί και πέρα έχουμε τον 200mm top fan o οποίος λογικά θα βγάζει αέρα αφήνοντας μου χώρο μόνο για να βγάλω τον 140mm rear fan και να κάνω το push pull configuration εκει με intake. Ξέχασα να αναφέρω πως έχει χώρο και κάτω για 2*120 intake fans .

Αν όμως έχω αυτο το setup θα έχω 6 intake fans και έναν 200mm exhaust fan το οποίο δεν μου ακούγεται σωστο.

Θα ήθελα μια άποψη απο κάποιον που γνωριζει 5 πραγματα παραπάνω.

Μία ερώτηση σε ξένο forum μου απάντησαν το εξης:

The H 80 fits nicely on the top back.. Have it sucking air from the top and blow it out with that 140 Fan on the back.

Help please? :help::daisy::p

Σόρρυ που δέν έχω την δυνατότητα να σου απαντήσω στο θέμα σου αλλά άν επιτρέπεται από ποιό μαγαζάκι θατο τσιμπήσεις το κουτί (αυτό θα πάρω και εγώ αλλά παίζει μόνο στα 200 από VS και οι κύριοι του eworld το είχαν το έβγαλαν και με γράψανε κανονικά στα τηλέφωνα και τα email μου.)

1. Τη κουμπώνεις πίσω και ο αέρας βγαίνει από πάνω

2. Τη κουμπώνεις πάνω και ο αέρας βγαίνει από πίσω

3. Τη κουμπώνεις πάνω και βάζεις και ένα φουρφούρι

extra δίπλα της να βάζει αέρα και μαζί με το δικό της

φουρφούρι να τον κατευθύνουν πίσω. (αν γίνεται)

Εγώ το 2 ή το 3. =)

EDIT: Όπως το χει αυτός βασικά.

(και ας είναι η H100 στην photo)

CIMG1505.jpg

Σόρρυ που δέν έχω την δυνατότητα να σου απαντήσω στο θέμα σου αλλά άν επιτρέπεται από ποιό μαγαζάκι θατο τσιμπήσεις το κουτί (αυτό θα πάρω και εγώ αλλά παίζει μόνο στα 200 από VS και οι κύριοι του eworld το είχαν το έβγαλαν και με γράψανε κανονικά στα τηλέφωνα και τα email μου.)

Απο το Mindfactory λέω να το τσιμπησω το έχει σε καλη τιμούλα 143 νομιζω? καπου εκει...

[MENTION=3208]zomg[/MENTION] ναι και μένα το 2 μου φαίνεται πιο λογικο

[MENTION=24575]Rusty_Tool[/MENTION] το να βγάζει αερα δεν μου αρεσει σαν ιδεα, φανταζομαι οτι δεν θα είναι οτι καλυτερο για την H80 αλλά το τέρμα κάτω ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον...

Την h80 θα σου προτείνω να την δοκιμάσεις για αρχή πίσω και να βάζει αέρα μέσα στο κουτί όπως λέει και η corsair και αν δεις ότι επηρεάζει αρκετά τις θερμοκρασίες μέσα στο κουτί τότε την βάζεις να βγάζει αέρα προς τα έξω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.