Jump to content

Σχετικά με ένα μαγαζί

Manos5686

Recommended Posts

Καλήσπέρα,καταρχήν εάν το θέμα δεν το έχω βάλει στο σωστό topic ας το μεταφέρουν η mod...Λοιπόν βρίκα ένα μαγαζί powergames-shop.gr και σκέφτομαι να αγοράσω κάτι απο εκεί.Το θέμα είναι οτι δεν το γνωρίζω καθόλου..Το βρίκα απο το σκρουτζ αλλά δεν είχε αξιολογήσεις..Έχει ψωνίσει κανείς απο δαύτους?Είναι αξιόπιστο?

Δέν έχω ψωνίσει από κεί αλλά ούτε στο Bestprice που υπάρχει δέν έχει αξιολογήσεις καταχωρημένες. Όπως και νά χει για ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ πάς και εύχομαι καλή επιτυχία. Πάντως καλό θα ήταν ανα ανφέρεις τί ακριβώς θές να αγοράσεις από κεί. Ίσως το βρήκες αυτό που θές σε καλή τιμή αλλά στο τέλος μπορεί ίσως με λίγο ψάξιμο να βρεθεί και σε άλλο μαγαζί που είναι εμπιστοσύνης.

200ε το εχει στο πλαισιο με 2 παιχνιδια και 1μηνα gold. Δεν ξερω τι φρουτο ειναι η χρυση συνδρομη στο xbox live, αλλα εγω θα προτιμουσα πλαισιο.

Και η εκδοση 4gb εχει 150ε...Τα 250gb τα θες για να περνας games? Γιατι φανταζομαι οτι αν σε ενδιαφερει το xbox live δεν θα μπορεις να modαρεις την κονσολα για να φορτωνεις τα game απο τον σκληρο...(?)

Εγω που τα δοκιμασα και τα δυο θα σου προτεινα να κρατουσες το ps3, τωρα αμα θελεις να παιξεις 2-3 exlusive games η το kinect που υπαρχουν μονο στο xbox ok κατανοητο, βεβαια το kinect υπαρχει και στο pc, αλλα το ps3 ειναι σε θεμα τεχνολογιας σιγουρα καλυτερο.

θα κανεις ανταλλαγη το ps3 για xbox?

Η συνδρομή live είναι για να μπορώ να παίξω online στο xbox network.Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω εάν με φτάσουν τα 4gb για αυτό σκέφτομαι να πάω στα 250..

Φίλε δημήτρη θα κάνω ανταλαγή το ps3 με xbox άμα βρω κανένα που να θέλει και επίσης να έχει και παιχνίδια μαζί το xbox(το ps3 το δίνω με αρκετά παιχνίδια)

Και ξαναλέω δεν λέω οτι το xbox είναι καλύτερο απο το ps3 απλά τόσα χρόνια είμαι χρήστης playstasion οπότε είναι ώρα για κάτι διαφορετικό :)

Εχει περιπου 2 χρονια

Ανταλλαξα το 360 arcade σε ενα μαγαζακι στην αθηνα με την τελευταια εκδοση του ps3 που μολις ειχε βγει(ενας τυπας το πηρε το μετανιωσε και του το πουλησε αμεσα).

Του εδωσα

2 games

1 χειριστηριο

το 360(ειχε 2 χρονια εγγυηση, μολις το ειχα παρει απο μια ημερισια προσφορα με ολα τα προηγουμενα μεσα) + 20 ευρο

και μου εδωσε πισω

το ps3

1 χειριστηριο

1 game

και 2 χρονια εγγυηση της sony.

Οποτε πληρωσα μαζι με μεταφορικα απο θεσσαλονικη 40 ευρο + 160 που ειχα παρει το arcade! ναι αλλα το ps3(τελευταια εκδοση) εκανε 350 στην αγορα.

Φανταζομαι πως αμα εχεις και μερικα games στανταρ θα το ανταλλαξεις τζαμπα..

αυτο ψαχνω τωρα! με ειχε βοηθησει ενας φιλος απο αθηνα οποτε περιμενω να τον βρω online για να μου πει το μαγαζι!

περασαν 2 χρονια

Απο που εισαι? αμα ξερει κανεις ανταλλακτηρια μπορει να μας βοηθησει ...

Επισης νομιζω μαγαζια οπως το public ανταλλαζουν κονσολες...

Φίλε είμαι απο Κρήτη αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να το στείλω και σε μαγαζιά απο όλη την Ελλαδά.Θα ρωτίσω και στο public για να δω εάν γίνετε.Πάντως εάν το βρεις online ρώτισε τον εκ μέρος μου το μαγαζί.

Καλή συνέχεια

Δυστηχως δεν μπορεσα να βρω το μαγαζι.

Θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις με το public γιατι κατι που θα πουλουσες σε αγγελια 100 αυτοι θα στο περναν 50.

Αυτο το εχεις checkarι

Κονσόλες / Παιχνιδομηχανές / Games (PS3, XBOX 360, Wii, PC κτλ.) [Αρχείο] - TheGreekz.com - The ultimate Greek Community

κ το www.ebw.gr/

Επίσης θα σου προτεινα να βαλεις εδω αγγελια στις Πωλησεις του φορουμ.

Ρε Μανο δεν ξερω για την Κρητη αλλα σιγουρα υπαρχουν παρα πολλα τετοια μαγαζακια απλα τα περισσοτερα λειτουργουν με φυσικο καταστημα για ανταλλαγες και αντε να βρεις κατι χαμενες ηλεκτρονικες σελιδες που εχουν.

Φίλε δημήτρη σε ευχαριστώ και όσο για το μαγαζί μην ανχώνεσε άμα το βρεις και όποτε το βρεις..Στο Public έστειλα mail χθες και τους ρώτησα εάν δέχοντε ανταλλαγές κονσολών που δεν έχουν αγοραστεί απο το μαγαζι τους(δεν έχουν απαντήσει ακόμα..περιμένω).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.