qbiefox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2012 Θέλω να φτιάξω κάποια διαγράμματα 3 διαστάσεων. Όταν λέω 3 διαστάσεων, εννοώ να παίρνουν 3 μεταβλητές, όχι απλά να έχουν 3d look and feel. Επειδή δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός, εννοώ κάτι σαν αυτά:AnandTech - NEC PA271W - When Accuracy and Consistency MatterDell U2713HM ReviewΔεν με ενδιαφέρει οπωσδήποτε η 3d προβολή, Μου αρκεί και η από πάνω όψη, που δηλαδή σε ένα οι 2 διαστάσεις ενός επιπέδου είναι οι 2 μεταβλητές εισόδου και το χρώμα του επιπέδου αντιπροσωπεύει την μεταβλητή εξόδου.PS: Ψάχνω quick and dirty λύση, δεν με ενδιαφέρει να μου πείτε για ένα πρόγραμμα που θα κάνω 2 μέρες να το μάθω μετά όμως θα βγάζει απίστευτα διαγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Σεπτέμβριος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Excel[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GQy4p6sJU30]How to make 3D surface charts in Excel - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Σεπτέμβριος 1, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Pfff... έχω να βάλω ms office άπειρα χρόνια. Το libreoffice που χρησιμοποιώ δυστυχώς δεν έχει κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Σεπτέμβριος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 gnuplot, matlab, scilab, python με scipy και matplotlibυπάρχουν άπειροι τρόποι, και στην LaTeX μπορείς να το κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.