Jim94 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2012 καλησπερα πριν απο 4-5 μερες ειχα ενα προβλημα με το Υ/Π μου εκει που ανοιγε ξαφνικα εκλεινε μεσα σε 5δευτ.Οταν τον ξαπλωνα κατω δουλευε κανονικα.τον ανοιξα των καθαρισα το σκουπισα.το προβλημα παραμινε ομος και σκεφτηκα μηπως ειναι το τροφοδοτικο ετσθ λοιπον αλαξα το τροφοδοτικο και μαζι με το τροφοδοτικο καθαρισα και τα υπολοιπα αλλα μαλον κατι πρεπει να εκανα στην καρτα γραφικων.. γιατι ενω εχω αλαξει το τροφοδοτικο και αναβει κανονικα δεν ανοιγει η οθονη που συνδεεται στην καρτα γραφικων η καρτα γραφικων μου ηταν η (Nvidia GEFORCE8800 GTS ξερω ξερω ειναι του 1821) οποτε θελω να μαθω αν πραγματι ειναι το προβλημα στην καρτα γραφικων και αν ειναι μια προταση για μια οικονομικη καρτα γραφικων να μπορει να σεικωσει νεα παιχνιδια... επειδει ειναι λιγο οπως νανε το τοπικ οποιος ειναι απο θεσ/νικη και ξερει καλα απο Υ/Π μπορουμε να βρεθουμε να φερω και το κουτι για να δουμε τι εχει.. μπορω να δοσω 5-10 ευρω αναλογα την αποσταση για να το δει.. ευχαριστω για τον χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Γραψε το στα ελληνικαSent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim94 Σεπτέμβριος 1, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 οκ συγνωμη το διορθωνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 το απότομο shut-down μπορεί να οφείλεται σε αυξημένες θερμοκρασίες.δοκίμασες να βγάλεις κ να ξαναβάλεις την κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim94 Σεπτέμβριος 1, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 το εκανα 3-4 φορες..οσο για την θερμοκρασια δεν νομιζω εχω 4 ανεμηστιρακια μεσα (με πατεντα) και ενα αλο που ξεχασα να το γραψω..μετα απο ολα αυτα που εκανα οταν ανοιγω τον Υ/Π εχει παντου ρευμα οπου και να ακουμπισω ειναι υπο-ταση εψαξα να βρω αν καποιο καλοδιακι κανει επαφη με το κουτι αλλα δεν βρικα τπτ.. και δεν θελω να αγωρασω καινουρια καρτα γιατι μπορει να μην φτεει αυτη αλλα κατι αλο.. μην την αγορασω τζαμπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 1, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 το εκανα 3-4 φορες..οσο για την θερμοκρασια δεν νομιζω εχω 4 ανεμηστιρακια μεσα (με πατεντα) αυτο δε σημαίνει κάτι . μπορεί να έχει φύγει απο τη θέση της η ψύκτρα κ να μην πατάει επαρκώς πάνω στον επεξεργαστή. και ενα αλο που ξεχασα να το γραψω..μετα απο ολα αυτα που εκανα οταν ανοιγω τον Υ/Π εχει παντου ρευμα οπου και να ακουμπισω ειναι υπο-ταση εψαξα να βρω αν καποιο καλοδιακι κανει επαφη με το κουτι αλλα δεν βρικα τπτ.. αυτο είναι κακό κ δε θα πρέπει να το πάρεις αψήφιστα. έλεγξε το board απο πίσω μήπως ακουμπάει πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 1, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Υπάρχει πιθανότητα να έχει πρόβλημα ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών,γι'αυτόν τον λόγο και κλείνει ο υπολογιστής.Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση όπου το fan δούλευε όταν το pc ήταν ξαπλωμένο και σταματούσε να δουλεύει όταν το σήκωνες όρθιο.Εναλλακτικά δοκίμασε μια άλλη κάρτα αν μπορείς να βρεις.edit: τώρα διάβασα περί της διαρροής.Κάπου έχεις βραχυκύκλωμα.Αν ξήλωσες τη μητρική κατά το καθάρισμα δες μήπως την έσφιξες πάρα πολύ σε κάποιο σημείο και κάνει επαφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim94 Σεπτέμβριος 1, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 παιδια πριν λιγο το ανοιξα και το ξανασυναρμολογησα απο την αρχη ολο και δουλευει κανονικα εκτος απο την οθονη μαλον φτεει η καρτα γραφικων.. προτεινετε μια οικονομικη 40-70 euro πανω κατω και να μπορω na παιζω gamesσας ξαναγραφω την καρτα γραφικων που εχω τωρα (NVDIA GEFORCE 8800 GTS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 1, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Με 40 ευρώ δεν πρόκειται να βρείς καινούρια κάρτα που να παίζει games,εκτός και αν εννοείς αυτά του facebook.Εαν η 8800GTS που είχες ήταν η 640MB τότε για να πας σε κάτι λίγο καλύτερο πρέπει να διαθέσεις το λιγότερο ένα 70ρι:6670 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 1, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 παιδια πριν λιγο το ανοιξα και το ξανασυναρμολογησα απο την αρχη ολο και δουλευει κανονικα εκτος απο την οθονη μαλον φτεει η καρτα γραφικων.. προτεινετε μια οικονομικη 40-70 euro πανω κατω και να μπορω na παιζω gamesσας ξαναγραφω την καρτα γραφικων που εχω τωρα (NVDIA GEFORCE 8800 GTS)α) Η 8800 γενικά ψοφούσαν σαν τις μύγες μετά τη διετία (παθών και εγώ και ο αδερφός μου με διαφορά λίγων ημερών)β) Πώς ξέρεις ότι λειτουργεί κανονικά εκτός από την οθόνη? Δοκίμασες με άλλη κάρτα ή καταλαβαίνεις ότι το σύστημα boot-άρει? Μην αγοράσεις νέα κάρτα αν δεν σιγουρευτείς ότι φταίει η κάρταγ) Το γεγονός ότι όπου ακουμπούσες στο κουτί σε "χτυπούσε" ρεύμα είναι πολύ ανησυχητικό. Δοκίμασες να λύσεις τα πάντα και να εκκινήσεις "στον αέρα" , δηλαδή όλο το mobo εκτός κουτιού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Σεπτέμβριος 3, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 παιδια πριν λιγο το ανοιξα και το ξανασυναρμολογησα απο την αρχη ολο και δουλευει κανονικα εκτος απο την οθονη μαλον φτεει η καρτα γραφικων.. προτεινετε μια οικονομικη 40-70 euro πανω κατω και να μπορω na παιζω gamesσας ξαναγραφω την καρτα γραφικων που εχω τωρα (NVDIA GEFORCE 8800 GTS)To ότι μπορεί να είναι η μητρική γιατί το αποκλείεις; Προσπάθησε να βρεις μία κάρτα και να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις κάρταΤώρα είδα πως τα ίδια γράφει και ο φίλος από πάνω. Ας διαγραφεί το μήνυμά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.