Ταμτάκος Σεπτέμβριος 2, 2012 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Μπράβο για το εγχείρημα. Μου φαίνεται θα βολτάρω από τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης που έχει το Κ.Ε.Π. δίπλα μου και αν δω οθόνη πεταμένη θα την τσιμπήσω για να δοκιμάσω τις ικανότητές μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Σεπτέμβριος 3, 2012 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Αναστήθηκε και η δικιά μου η γριά. Κόστος 15€ και 1 μπύρα Kaiser (δε βρήκα Fix) [MENTION=23742]jkanaks[/MENTION] Σε ευχαρίστησα σε pm, θα σε ευχαριστήσω κι εδώ πάρα πολύ για τον πολύτιμο οδηγό σου. Με γλύτωσες από αρκετά χρήματα. Cheers Mate!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Σεπτέμβριος 3, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 (edited) Spread the joy, και η Kaiser Τοπ μπυράκι εξαιρετική επιλογή :-) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 3, 2012 από jkanaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Σεπτέμβριος 3, 2012 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Εύγε, μας άνοιξες τα μάτια. Σήμερα έφτιαξα μια lg 17αρα και αύριο έχω άλλες 2 να ετοιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Οκτώβριος 13, 2012 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Ντάξει, δεν έχω λόγια. Αγορασμένη το 2008, ήδια οθόνη, ίδια προβλήματα. Μόλις την άνοιξα, οι δύο πυκνωτές σκασμένοι. Φίλε jkanaks χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σου, σου έχω στείλει και pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 17, 2012 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Καλησπερα σε ολους. Καταπληκτικος οδηγος. Εχω ενα πιο παλιο μοντελακι Lg και τον τελευταιο καιρο μου εκανε τα ιδια συμπτωματα. Εφαρμοσα σημερα τον οδηγο και λειτουργησε...... ΕΝ ΜΕΡΗ!Τον τελευταιο καιρο περα απο τα συμπτωματα που προαναφερθηκαν στον οδηγο εμενα εκανε και κατι καινουριο. Εκει που εδειχνε εικονα μετα απο κανα 10λεπτο ... την εικονα την εδειχνε με ενα ξεθωριασμενο κοκκινο χρωμα... πραγμα που δεν επισκευαστηκε με την αλλαγη πυκνωτων.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Φτιαχνετε;Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Οκτώβριος 17, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Φίλε μου δυστυχώς δεν κατέχω απο ηλεκτρονικά και δέν μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως είναι μια επαφή που δεν "κάθεται" καλά αλλά μάλον πρέπει να επέμβει ενας ειδικός για να σου πεί. Οπως και να χει προσοχή με το ρεύμα αν επιχειρήσεις να την σκαλίσεις μόνος σου (γιατι μάλον δεν αξίζει να δώσεις χρήματα για επισκευή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 25, 2012 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2012 Like a BOSS και η δικιά μου.. 1/9 είχα ποστ-αρει σε αυτό το θρεντ... Γύρισα σπίτι κ απλά δεν άνοιγε. Κοστος 1.20. 3300μF/105/16V Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Οκτώβριος 26, 2012 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 εχω και εγω μια lg 32 tv και κανει το ιδιο προβλημα,αργει να αναψει.και αναβει μετα απο κανα δεκαλεπτο.τωρα δεν αναβει καθολου πια.θα την ανοιξω να δω και εγω τι παιζει.μια και πιανουν τα χερια μου απο κολητηρι.το θεμα θα ειναι οι πυκνωτες ομως?θα δειξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Οκτώβριος 26, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, ειδικά αν είσαι εξοικειωμένος με το άθλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie77 Ιανουάριος 25, 2013 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 φίλε πολυ καλό το όλο θέμα ........έχω ένα πρόβλημα ομως......άλλαξα 6 πυκνωτες , τη βάζω στο ρεύμα , δουλεύει , αλλά μετά από 5-10 sec μου καίει ένα πυκνωτή.Τον άλλαξα 3 φορές και πάλι το ίδιο.Ο πυκνωτής θα έπρεπε να είναι 1000mF στα 25 volt, αλλά είναι 1000mF στα 35 volt.Από εκεί που τους αγόρασα μου είπαν οτι δεν παίζει ρόλο.........Μπορεί κάποιος να μου πει τι πάει στραβα??????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιανουάριος 25, 2013 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 φίλε πολυ καλό το όλο θέμα ........έχω ένα πρόβλημα ομως......άλλαξα 6 πυκνωτες , τη βάζω στο ρεύμα , δουλεύει , αλλά μετά από 5-10 sec μου καίει ένα πυκνωτή.Τον άλλαξα 3 φορές και πάλι το ίδιο.Ο πυκνωτής θα έπρεπε να είναι 1000mF στα 25 volt, αλλά είναι 1000mF στα 35 volt.Από εκεί που τους αγόρασα μου είπαν οτι δεν παίζει ρόλο.........Μπορεί κάποιος να μου πει τι πάει στραβα???????????????????99% τον βάζεις ανάποδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie77 Ιανουάριος 25, 2013 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 πλακα κάνεις , εχει καλή κι άνάποδη?και πως ξεχωρίζω πως να το βάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 25, 2013 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 πλακα κάνεις , εχει καλή κι άνάποδη?και πως ξεχωρίζω πως να το βάλω?Αφού έχεις ίδιους βάλτον από την άλλη αυτή τη φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie77 Ιανουάριος 25, 2013 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 σωστός , θα το δοκιμάσω αλλά ποια είναι η σήμανση που έχει?έτσι για μελλοντική χρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 25, 2013 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 (edited) Συνήθως ο αρνητικός πόλος υποδεικνύεται από μια λευκή ή γκρι λωρίδα στο μήκος του σώματος του πυκνωτή. Και μια ενδεικτική επεξήγηση από άνωθεν φωτογραφία. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 25, 2013 από Τζώρτζης Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie77 Ιανουάριος 25, 2013 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 σωστός και γρήγορος.......τους έβαλα όλους όπως πρέπει και η οθόνη είναι οκ....ευχαριστώ πολύ μάγκες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 9, 2014 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 Παιδια να στε καλα, με σωσατε και μενα με αυτον τον οδηγο, πριν λιγες μερες μου κανε χαζα αργωντας να αναψει για κανα 10 λεπτο, ακολουθωντας τον οδηγό και γω καταφερα και την έφτιαξα!!!! Keep the good work!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
techman Ιούλιος 28, 2014 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 (edited) Ωραία η ιδέα με τους πυκνωτές. Φτιάξαμε 2 μόνιτορ ένα Philips και ένα LG με κόστος 2 ευρώ. Οι χαλασμένοι πυκνωτές ήταν λίγο φουσκωμένοι. Τα μόνιτορ ανοίγουν σχετικά δύσκολα αλλά βρήκαμε πληροφορίες στο internet για το πως βγαίνει η πλακέτα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2014 από techman Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιούλιος 29, 2014 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Επειδή δε το ανέφερε κανείς μέχρι τώρα:Όταν αλλάζεται πυκνωτές, μην αλλάζετε μόνο τους φαινομενικά σκασμένους αλλά όλους (δεν είναι δα και πολλοί).Θα σας σώσουν από ένα επόμενο άνοιγμα.Θα επιμείνω και εγώ σε επώνυμους ιαπωνικούς 105°. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts