roybatty Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2012 Πριν από λίγο καιρό (για την ακρίβεια από τότε που έβαλα ssd στον φορητό),έπεσε στην αντίληψη μου αυτό::: Raidsonic External Case Serial ATA 2.5'' Icy Box IB-AC642 Black - Visionstudio.grΑν και είχα μια παραπανίσια usb θήκη 2.5" για να βάλω τον hdd που περίσσεψε,δεδομένου πως το οπτικό drive δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου,έχει βάλει κανείς τέτοιον αντάπτορα στον φορητό του;Αξίζει το 30ρι,δεδομένου πως περιέχει και usb θήκη για να κάνεις το εσωτερικό οπτικό drive εξωτερικό;Τη γνώμη σας παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 31, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Λογικά θα είναι μια χαρά. Απλά ψάξε αν το έχει κάνει, κανείς άλλος σε ίδιο φορητό με το δικό σου, γιατί σε κάποια φορητά έχω διαβάσει για χαμηλές επιδόσεις, στο δίσκο, μετά την σύνδεσή του σε τέτοιο box. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 31, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 ούτως η άλλως τον hdd θα βάλω εκεί για να τον έχω για αποθήκη,όχι τον ssd.Οπότε οι επιδόσεις δεν με απασχολούν.Θα το ψάξω όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Σεπτέμβριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Εγώ έχω αγοράσει ένα παρόμοιο από Ebay πριν δύο μήνες περίπου (από ένα κατάστημα στο Hong Kong) μόλις 9 ευρώ και το έχω εγκαταστήσει σε φορητό Vaio FE31M αγορασμένο το 2006, αν θυμάμει καλά (είχε μαμίσια ΧΡ, για να καταλάβεις). Η εγκατάσταση πέτυχε απόλυτα. Του έβαλα έναν WD Black 500GB 7200rpm (και αυτός αναβάθμιση για τον συγκεκριμένο φορητό), που πριν χρησιμοποιούσα για το λειτουργικό και τώρα πλέον μόνο για αποθήκη. Ψάξε στο ebay για laptop hdd caddy, θα βρεις πάρα πολλά. Πρόσεχε μόνο να ξέρεις το πάχος του drive σου και αν είναι sata ή pata σύνδεση. Εμένα είναι pata λόγω παλαιότητας. Φυσικά οι επιδόσεις του σκληρού είναι μειωμένες σε σχέση με πριν, αλλά λογικό αφού είναι σε σύνδεση pata πλέον και μάλιστα προορισμένη για dvd drive. Ωστόσο είναι υπεραρκετές για τη χρήση που θέλω. Επισυνάπτω δύο screenshots, μια με τις επιδόσεις του δίσκου πριν, και μια μετά την τοποθέτησή του στο HDD caddy. Να πω επίσης πως όταν έβαλα τον SSD στο συγκεκριμένο laptop (έναν OCZ Vertex 2 60GB) νόμιζα ότι πήρα καινούριο laptop, τέτοια διαφορά! Ελπίζω να βοήθησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 4, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Θα ρίξω και μια ματιά στο ebay,ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.