Bax Αύγουστος 15, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Ένας άλλος πρίν καθόταν στην άκρη ενός πατώματος με τα χέρια κι αυτός ανοιχτά, και όπως θαυμάζεις τα υπέροχα γραφικά... Έ τον μπαγάσα.... Κοίτα που έχει κρύψει το machinegun του.... και μας το παίζει αθώα περιστερά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 15, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Εηακολουθώ να πιστεύω ότι το Doom3 είναι πολύ σκοτεινό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Αύγουστος 15, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Ένας προηγούμενος όμως που είχε το θράσος να μου δείχνει το όπλο του και να με απειλεί.... ( φυσικά χωρίς να κάνει τίποτα...) ,με νευρίασε.... με έπιασε το άτιμο το berserk πάλι (δεν παίρνω και τα χάπια μου, γμτ... ) . Αφού τον έχω σαπίσει στο ξύλο , και αρχίζει να καίγεται ( για την επιβίωση του μηχανήματός μας) μένει μετέωρο το όπλο .... το οποίο μάλιστα έχει για λίγο και την κίνηση του αποβιώσαντα, μέχρι να καούν και οι πατούσες του, και μετά εξαφανίζεται ώς δια μαγείας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 15, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από saxon_747 [Χθες, στις 00:41] Απλα οι σκιες ειναι οτι να'ναι... ελα μωρε, σιγα. πολλοι ηλιοι στον κοσμο του CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 15, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 19:46] ελα μωρε, σιγα. πολλοι ηλιοι στον κοσμο του CS ....Σαν να παιζεις ποδοσφαιρο βραδυ , με τους προβολεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos6 Αύγουστος 19, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Δειτε και αυτο!Ο φρουρος ενιωσε την επιθυμια να μαθει τσιφτετελι και αετσι ανεβηκε στην καρεκλα.Αλλα θελει βοηθεια οπως συμπεραινω απο τα λογια του :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 20, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 δεν φαινετε και πολυ καλα αλλα πρεπεινα βγαινει νοημα... αν καποιος μπορει ας παει στο doom 3 μπροστα απο ενα καθρεφτη και να βγαλη οπλο... ενω το κραταει με το δεξι στη φωτο φενετε να το κραταει με το αριστερο... λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Αύγουστος 24, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis [20-08-2004 17:09] δεν φαινετε και πολυ καλα αλλα πρεπεινα βγαινει νοημα...αν καποιος μπορει ας παει στο doom 3 μπροστα απο ενα καθρεφτη και να βγαλη οπλο...ενω το κραταει με το δεξι στη φωτο φενετε να το κραταει με το αριστερο... λολ εγω δεν το επιασα.... μα... ετσι δεν ειναι οι καθρεφτες? σωστο δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.