solen7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2012 Καλησπερα . Πως θα περασω το iso σε usb stick ωστε να κανω install λειτουργικο ? γτ το iso που κατεβασα ειναι 4,7GB και δν καταφερα να το γραψω με καποιο προγραμμα . Επισης δν λειτουργει κανενα virtual με το λειτουργικο που θελω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Αύγουστος 31, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 κάνε mount το ισο κ μετέφερε όλα τα αρχεία στο φλασάκι αφού το έχεις φορμάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 31, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Οταν το χα χρειαστει με τα 7αρια προ καιρου, το χα κανει μεσω οδηγιων απο την επισημη σελιδα της MS (μεσω CMD). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 31, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 κάνε mount το ισο κ μετέφερε όλα τα αρχεία στο φλασάκι αφού το έχεις φορμάρει.Δεν ειναι τοσο απλο (οχι παντα τουλαχιστον - ειδικα για καθαρη εγκατασταση λειτουργικου), θελει να ειναι bootable το μεσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Αύγουστος 31, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Microsoft Store Online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 31, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 κάνε mount το ισο κ μετέφερε όλα τα αρχεία στο φλασάκι αφού το έχεις φορμάρει.Έτσι δε θα γίνει bootable το USB.Οταν το χα χρειαστει με τα 7αρια προ καιρου, το χα κανει μεσω οδηγιων απο την επισημη σελιδα της MS (μεσω CMD).Ή έτσι, ή με το nLite Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Αύγουστος 31, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 οτι προγραμμα εχω κατεβασει για να κανω mount μου λεει πως τα αρχεια ειναι unsupported. και εχω κατεβασει 4 διαφορετικα torrents με το λειτουργικο . ξερω να κανω bootable το usb btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 31, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Δοκίμασε και το yumi. Εγώ το χρησιμοποιώ για ένα multi-boot usb (linux, rescue κτλ). Δε βλέπω το λόγο να μην παίζει με win iso. Είναι πολύ απλό στη χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Αύγουστος 31, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Πλεον μετα απο τοσες φορες ειμαι σιγουρος πως δν κανω κατι λαθος. Mac ειναι και θελω να τα περασω σε pc δν ειναι windows και linux. Και μην ξεφευγουμε ! Δεν ξερω γτ δν αναγνωριζει κανενα iso , κανενα προγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
valasis Αύγουστος 31, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Microsoft Store Online +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Αύγουστος 31, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Oλα μου λενε select a valid iso ! Θα με τρελανουν ! παλευω τρεις μερες να γλυτωσω να μην αγορασω mac pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 31, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Oλα μου λενε select a valid iso ! Θα με τρελανουν ! παλευω τρεις μερες να γλυτωσω να μην αγορασω mac proHow to Setup XP/2003/Vista/Seven from Multi-Bootable USB.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 31, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Sorry, αλλά μας τα λες λίγα λίγα... Τι εννοείς "Mac ειναι και θελω να τα περασω σε pc δν ειναι windows και linux" ;Πάμε από την αρχή... Τι θέλεις να κάνεις...; Όχι να γράψεις το iso, τι θέλεις να κάνεις γενικότερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Αύγουστος 31, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 εχω κατεβασει 2-3 διαφορετικα ΟS X lion mountain και θελω να τα κανω install σε pc . κανενα απο αυτα τα iso δεν καιγονται ή γινονται edit-mount με κανενα προγραμμα απο οσα κατεβασα ... επισης το iso ειναι 4.7GB ...δν μπορω να το καψω.. ευχαριστω για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 31, 2012 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Υπαρχει και το γνωστο UNetbootin - Homepage and Downloads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 31, 2012 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 εχω κατεβασει 2-3 διαφορετικα ΟS X lion mountain και θελω να τα κανω install σε pc . κανενα απο αυτα τα iso δεν καιγονται ή γινονται edit-mount με κανενα προγραμμα απο οσα κατεβασα ... επισης το iso ειναι 4.7GB ...δν μπορω να το καψω.. ευχαριστω για την βοηθειαΚαλό διάβασμα: http://www.thelab.gr/linux-macintosh-ktl/the-hackintosh-thread-98443.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Αύγουστος 31, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 ευχαριστω! σου αναβω λαμπαδα αν μπουνε ! εκανα βλακεια που τα χριστουγεννα που περασαν πηρα desktop με 2k και οχι mac pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 31, 2012 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Τι το θες το osx Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Αύγουστος 31, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 ωραια λεει να βαλουμε το cd με το περασμενο λειτουργικο ... ! πως θα το γραψω αφου ειναι 4.8GB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Αύγουστος 31, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 αν το γραψω η το περασω καπου μετα το κανω το install το χα ξανακανει πριν 3-4 χρονια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.