Kingakias24 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 Είμαι μπερδεμένος για τα καλώδια που πρέπει να έχω για την σύνδεση του ssd . O ssd λέει ότι θέλει 1 sata 3.0 cable και 1 x15-pin connector . Το πρόβλημα είναι ότι στο τροφοδοτικό που έχω δεν βλέπω από τα χαρακτηριστικά να λέι κάπου χ15-pin connector , μόνο χ5-pin connector . Μήπως θα έπρεπε να πάρω κάπιο adapter ή το psu το έχει το καλώδιο αλλά δνε το ξέρω ;;; HELP:help1::help1::help1::help1:
Andrewk Αύγουστος 30, 2012 #2 Αύγουστος 30, 2012 Ο ssd θελει sata power..Αν δεν εχει το τροφοδοτικο σου μπορεις να παρεις ενα ανταπτορακι που σου κανει το 4pin σε sata..
Kingakias24 Αύγουστος 30, 2012 Author #3 Αύγουστος 30, 2012 Ok thanks !!!!!!!! Μου ξεδιάλυνες το τοπίο ........ Κάτι ακόμα : για έναν hdd θα χρειαστώ πάλι το ίδιο ανταπτοράκι ;;;
Volrath Αύγουστος 30, 2012 #4 Αύγουστος 30, 2012 Όλοι οι δίσκοι, είτε είναι SSD είτε μηχανικοί έχουν 2 "βύσματα". Το ένα συνδέεται στην μητρική (DATA) και το άλλο στο τροφοδοτικό (Power).Τα τελευταία 5-6 χρόνια (τουλάχιστον) όλοι οι δίσκοι είναι SATA. Οπότε χρειάζεσαι να έχεις μητρική με SATA controller και psu που να δίνει sata ρευμα (ή κάποιο adaptor molex=>sata).Άμα το σύστημα σου το έχεις πάρει τα τελευταία 4-5 χρόνια θα έχει και από τα 2. Δες η μητρική σου άμα έχει τέτοια ports. Δες το τροφοδοτικό σου άμα έχει τέτοιους κονεκτορες. Ή πιο απλά πες μας το μοντελο της μητρικής σου και του τροφοδοτικού και θα σου πούμε εμείς.
Kingakias24 Αύγουστος 31, 2012 Author #5 Αύγουστος 31, 2012 Sorry για την αργοπωρεία .....Δουλειές . Επειδή σκοπεύω να αγοράσω υπο. ρωτάω . Το psu είναι αυτό και η μητρική είνια αυτή .
Kingakias24 Αύγουστος 31, 2012 Author #7 Αύγουστος 31, 2012 Δηλαδή δεν θα πρέπει να πάρω αντάπτορες ???
Volrath Αύγουστος 31, 2012 #8 Αύγουστος 31, 2012 Δηλαδή δεν θα πρέπει να πάρω αντάπτορες ???Όχι δε χρειάζεσαι τίποτα. Το τροφοδοτικό σου έχει τέτοια καλώδια. Συγκεκριμένα έχει υποδοχές για 9 τέτοια. Δες εδώ φωτογραφίες των καλωδίων που περιέχονται με το τροφοδοτικό σου. Έχει 9x sata. H μητρική σου επίσης είχε τα άλλα καλώδια που θα χρειαστείς μέσα για DATA.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.