Kingakias24 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 Είμαι μπερδεμένος για τα καλώδια που πρέπει να έχω για την σύνδεση του ssd . O ssd λέει ότι θέλει 1 sata 3.0 cable και 1 x15-pin connector . Το πρόβλημα είναι ότι στο τροφοδοτικό που έχω δεν βλέπω από τα χαρακτηριστικά να λέι κάπου χ15-pin connector , μόνο χ5-pin connector . Μήπως θα έπρεπε να πάρω κάπιο adapter ή το psu το έχει το καλώδιο αλλά δνε το ξέρω ;;; HELP:help1::help1::help1::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Αύγουστος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 Ο ssd θελει sata power..Αν δεν εχει το τροφοδοτικο σου μπορεις να παρεις ενα ανταπτορακι που σου κανει το 4pin σε sata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingakias24 Αύγουστος 30, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 Ok thanks !!!!!!!! Μου ξεδιάλυνες το τοπίο ........ Κάτι ακόμα : για έναν hdd θα χρειαστώ πάλι το ίδιο ανταπτοράκι ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 30, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 Όλοι οι δίσκοι, είτε είναι SSD είτε μηχανικοί έχουν 2 "βύσματα". Το ένα συνδέεται στην μητρική (DATA) και το άλλο στο τροφοδοτικό (Power).Τα τελευταία 5-6 χρόνια (τουλάχιστον) όλοι οι δίσκοι είναι SATA. Οπότε χρειάζεσαι να έχεις μητρική με SATA controller και psu που να δίνει sata ρευμα (ή κάποιο adaptor molex=>sata).Άμα το σύστημα σου το έχεις πάρει τα τελευταία 4-5 χρόνια θα έχει και από τα 2. Δες η μητρική σου άμα έχει τέτοια ports. Δες το τροφοδοτικό σου άμα έχει τέτοιους κονεκτορες. Ή πιο απλά πες μας το μοντελο της μητρικής σου και του τροφοδοτικού και θα σου πούμε εμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingakias24 Αύγουστος 31, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Sorry για την αργοπωρεία .....Δουλειές . Επειδή σκοπεύω να αγοράσω υπο. ρωτάω . Το psu είναι αυτό και η μητρική είνια αυτή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 31, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingakias24 Αύγουστος 31, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Δηλαδή δεν θα πρέπει να πάρω αντάπτορες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 31, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Δηλαδή δεν θα πρέπει να πάρω αντάπτορες ???Όχι δε χρειάζεσαι τίποτα. Το τροφοδοτικό σου έχει τέτοια καλώδια. Συγκεκριμένα έχει υποδοχές για 9 τέτοια. Δες εδώ φωτογραφίες των καλωδίων που περιέχονται με το τροφοδοτικό σου. Έχει 9x sata. H μητρική σου επίσης είχε τα άλλα καλώδια που θα χρειαστείς μέσα για DATA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.