k_ardu Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 ΚαλημέραΣε αναζήτηση φορητού υπολογιστή για φίλη με ταβάνι τα 500€.Ταινίες,μουσική,internetz,καμία εργασία και παρουσίαση στο office.Εάν βρεθεί κάτι σε άσπρο χρώμα ακόμη καλύτερα αλλά όχι και να τεθεί το χρώμα σαν πρώτο κριτήριο επιλογής.Παραθέτω κάποια που μου κίνησαν το ενδιαφέρον να μου μου πείτε τη γνώμη σας.1) HP PAVILION G6-1380SV - (B6J42EA) Shop13.gr2) HP Pavilion G6-1304 - Ανθρακί | Multirama3) HP Pavilion G6-2160 | Multirama4) - - Media Markt - Δεν ε―μαι και χθεσινΜς Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Αύγουστος 31, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Αύγουστος 31, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Το νο2 ειναι πολυ καλο κ επισης το νο4 που ειναι πιο δυνατο,αλλα με μικροτερο δισκο. Τα αλλα αποφυγε τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Αύγουστος 31, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Προς το asus με βλέπω να καταλήγω εφόσον υπάρχει διαθέσιμο απλά επειδή δεν έχω εμπειρία από laptops της asus εάν ξέρει κανείς να μας πει τι παίζει ποιοτικά,after sales service κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Αύγουστος 31, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Asus μην τη φοβασαι. Για υποστηριξη δεν ξερω.Επισης μπορεις να δεις και DELL. Εχουν ενδιαφεροντα χρωματα και μοντελα και απο υποστηριξη απο οτι λενε, την καλυτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Αύγουστος 31, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Dell και Toshiba υπερτερούν σε ποιότητα κατασκευής όσο και σε εξυπηρέτηση, service κτλ.Go for it ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sol1d Αύγουστος 31, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Έχω το Asus X54HR (το 4).Διατηρεί πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (μεγάλο συν για εμένα).Έχει καλό touchpad.Συμπαθητική οθόνη.Θύρα usb3.ΑΛΛΑΈχει μόνο 2 θύρες usb...Mόνο 1 ram slot...Μέτριας απόδοσης ηχεία.1 έτος εγγύηση.Η μπαταρία, με ήπια χρήση, κρατάει γύρω στις 2 και κάτι ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Σεπτέμβριος 1, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Πήγα σήμερα να δω το asus και το συγκεκριμένο φυσικά και είχε εξαφανιστεί.Υπήρχε μόνο το αδερφάκι του με την ενσωματωμένη καρτα γραφικών.Πραγματικά σαν κατασκευή τρισάθλιο.Το πλαστικό του παραπέμπει σε πλαστικό παιδικών παιχνιδιών του jumbo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.