DwS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 Καλησπέρα παιδιά !Είμαι κάτοχος του εν λόγω εκτυπωτή εδώ και 3-4 χρόνια.Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάπως επιπόλαια αγορά μιας και τελικά ποτέ δεν αξιοποίησα τις δυνατότητες του. Πέρα από απλές εκτυπώσεις, δεν χρειάστηκε σχεδόν ποτέ να εκτυπώσω κάτι έγχρωμο, εκτός από 1-2 φορές.Μιας και μου είναι ουσιαστικά άχρηστος, λοιπόν, σκέφτομαι να τον σπρώξω.Τότε αν θυμάμαι καλά τον είχα πάρει ακριβούτσικο, πάνω από 100€ σίγουρα, μπορεί και παραπάνω.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει δυνατότητα μεταπώλησης σήμερα και ποια είναι η αξία του;
YDinopoulos Αύγουστος 30, 2012 #2 Αύγουστος 30, 2012 θα ελεγα 30-40€. Τα 'καλα' του ειναι το duplex, και οτι ειναι δικτυακος. Ειδαλλως μπορεις να τον χαρισεις, βαζοντας τον στο αναλογο θρεντ
HellhammeR Αύγουστος 30, 2012 #3 Αύγουστος 30, 2012 ε δεν νομίζω να θέλει να το χαρίσει αλλιώς το κρατάει ο ίδιος. Εγώ θα τον κρατούσα έστω και για πολύ λίγες εκτυπώσεις.. ένας εκτυπωτής χρειάζεται μία στο τόσο. Εκτός και αν και 2ο, τότε σπρώξτον.
DwS Αύγουστος 30, 2012 Author #4 Αύγουστος 30, 2012 Να τον χαρίσω δεν υπάρχει περίπτωση. Αλλά και να τον πουλήσω 30-40€ ακόμα και αν βρεθεί αγοραστής δε μου πάει η καρδιά από τη στιγμή που τον αγόρασα πολύ περισσότερο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.