DwS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2012 Καλησπέρα παιδιά !Είμαι κάτοχος του εν λόγω εκτυπωτή εδώ και 3-4 χρόνια.Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάπως επιπόλαια αγορά μιας και τελικά ποτέ δεν αξιοποίησα τις δυνατότητες του. Πέρα από απλές εκτυπώσεις, δεν χρειάστηκε σχεδόν ποτέ να εκτυπώσω κάτι έγχρωμο, εκτός από 1-2 φορές.Μιας και μου είναι ουσιαστικά άχρηστος, λοιπόν, σκέφτομαι να τον σπρώξω.Τότε αν θυμάμαι καλά τον είχα πάρει ακριβούτσικο, πάνω από 100€ σίγουρα, μπορεί και παραπάνω.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει δυνατότητα μεταπώλησης σήμερα και ποια είναι η αξία του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 θα ελεγα 30-40€. Τα 'καλα' του ειναι το duplex, και οτι ειναι δικτυακος. Ειδαλλως μπορεις να τον χαρισεις, βαζοντας τον στο αναλογο θρεντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 30, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 ε δεν νομίζω να θέλει να το χαρίσει αλλιώς το κρατάει ο ίδιος. Εγώ θα τον κρατούσα έστω και για πολύ λίγες εκτυπώσεις.. ένας εκτυπωτής χρειάζεται μία στο τόσο. Εκτός και αν και 2ο, τότε σπρώξτον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Αύγουστος 30, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 Να τον χαρίσω δεν υπάρχει περίπτωση. Αλλά και να τον πουλήσω 30-40€ ακόμα και αν βρεθεί αγοραστής δε μου πάει η καρδιά από τη στιγμή που τον αγόρασα πολύ περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.