Jump to content

Ανταλλακτήρια Συναλλάγματος

LevelOne

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτό που λέει ο τίτλος. Πρέπει να γίνει ενα σεβαστό ποσο απο Ευρώ σε Λίρες Αγγλίες; Που θα μας ρίξουν λίγοτερο;

Τράπεζα ή καποιο ανταλλακτήριο;

Τράπεζα Μήτσο.

Στην τράπεζα ΣΟΥ, κάνεις και παζάρι για το rate.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό για το παζάρι...ξέρεις μήπως περίπου από ποιο ποσό θα μπει η τράπεζα στη διαδικασία να παζαρεψεί μαζί σου?

Πολύ ενδιαφέρον αυτό για το παζάρι...ξέρεις μήπως περίπου από ποιο ποσό θα μπει η τράπεζα στη διαδικασία να παζαρεψεί μαζί σου?

Λυπάμαι αλλά όχι,

Εχει να κάνει (και) με την ευχέρεια του διευθυντή / καταστήματος κλπ.

Αν είσαι παλιός πελάτης, αν έχεις αρκετά λεφτά να αλλάξει κλπ.

Εικάζω πως για ποσά μικρά ( <1.000 ευρώ πχ ) θα είναι κάτι fixed, απλά υπέθεσα πως ο Μήτσος δεν λέει για 1.000 ευρώ.

Βασικά πρέπει να ρωτήσεις :/

Σορρυ αλλά δεν μπορώ να είμαι πιο χρήσιμος σε αυτό.

Ανταλλακτηριο, ΟΥΤΕ για αστειο. Θα σε φανε.

Κι όμως, όταν πήγαμε Τσεχία σε ανταλλακτήριο βρήκαμε την καλύτερη τιμή. Βέβαια, μας είχαν πει που να πάμε, διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να το βρούμε ανάμεσα στα 10άδες που είχε.

Σίγουρα όμως παίζει ρόλο και το ποσό. Άλλο να αλλάζεις 1000€ κι άλλο (πχ) 50-100.000€.

Δεν πιστεύω όμως ότι πρέπει να πάει κάποιος να τα αλλάξει χωρίς αρκετό ψάξιμο πρώτα. Ίσως κι ένα ταξίδι Αγγλία και να γίνει η αλλαγή εκεί, να κοστίσει φθηνότερα από την αλλαγή εδώ.

Δεν σε αφήνουν νομίζω να βγείς με τα "τούβλα" έτσι έξω...

Και δεν ξέρω και αν θα στα αλλάξουν και εδώ οι τράπεζες, έτσι απλά μπαίνεις μέσα και αλλάζεις. (ξέπλυμα).

Αλλά είναι αυτο που είπες

Σίγουρα όμως παίζει ρόλο και το ποσό. Άλλο να αλλάζεις 1000€ κι άλλο (πχ) 50-100.000€.

Και Λονδινο αν ερθει κανεις αν και του λεω να βγαζει με την μια απο το ΑΤΜ, αν θελει να αλλαξει το Ταχυδρομιο τους ειναι οτι καλυτερο.

Δεν σε αφήνουν νομίζω να βγείς με τα "τούβλα" έτσι έξω...

Καλά, προφανώς. Νομίζω το όριο είναι 50.000€....;

Αλλά αν θέλεις να τα βγάλεις έξω, είτε λίρες είναι είτε ευρώ, πάλι δε βγαίνουν έτσι απλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.