nikitasd Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2012 Καλημέρα. Με ποιο software μπορω να κάνω stress τεστ τον CPU μου μετα το oc για να δω αν είναι stable. Είδα ότι μπορω με το ocot ( 1 ώρα διαρκεί ) αλλα δε ξέρω αν είναι αξιόπιστο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Αύγουστος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Intel Burn TestPrime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 29, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 OCCT εννοάς μάλλον, και είναι μια χαρά αξιόπιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Αύγουστος 29, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Ναι αυτο τέλος πάντων Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 29, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 άμα δοκιμάσεις με το Intel burn test μην ξεχάσεις να βάλεις το stress level στο maximum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Αύγουστος 29, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 το καλο με το IBT είναι ότι ανεβάζει λίγο μεγαλύτερες θερμοκρασίες απο το prime και συνήθως σου "βγάζει" την αστάθεια στο σύστημα πιο γρήγορα απο το Prime.δεν ξέρω ποιες ειναι οι γνώσεις σου στο άθλημα αλλά θα αναφέρω πως ούτε ενα 24ωρο στρεσαρισμα δε σου εξασφαλίζει οτι το συστημά σου είναι απόλυτα stable. εχω κάνει 24ωρο "τέντωμα" κ με το που έκλεισα το πρόγραμμα μου πέταξε μπλε οθόνη.αυτο που σου εξασφαλίζει τη σταθερότητα είναι η καθημερινή χρήση με τα σκαμπανεβάσματα στη χρήση της cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Αύγουστος 29, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Για γρήγορες καταστάσεις LinX (για να πάρεις μια ιδεα αν είσαι κοντά στο stable ή όχι), για εκτεταμένο Test Prime 95 κατέβασε εκδόσεις μετά την 27 (όχι beta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Αύγουστος 29, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Είναι στα 2.3 τώρα δοκιμαστικά...! Δοκίμασα με το ibt και δεν έβγαλε λάθος. Max temp 49 αλλα με 400mb ελεύθερα... Θα δείξει...! Τώρα θα κάνω κ το occt μια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Αύγουστος 30, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 άμα δοκιμάσεις με το Intel burn test μην ξεχάσεις να βάλεις το stress level στο maximum.Αυτό το πρόγραμμα το έχει φτιάξει η intel ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 30, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 Αυτό το πρόγραμμα το έχει φτιάξει η intel ;IntelBurnTest, Copyright © 2011-2012 Xtreme Gaming Studio. Linpack, Copyright © Intel® Corporation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Αύγουστος 30, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 Έφτασα στα 2.5 stable αλλα μόλις δοκιμάσω να πάω λίγο πανω είτε αλλάζοντας fsb είτε multiplier βγάζει bsod. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να κατέβασω τις μνήμες μ ( είναι τώρα στα 5.5.5.15 ) αν τις κατέβασω λίγο κ ανεβεί ο CPU θα έχω λιγότερη απόδοση στο gaming ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Αύγουστος 31, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 IntelBurnTest, Copyright © 2011-2012 Xtreme Gaming Studio. Linpack, Copyright © Intel® Corporation. Σε ευχαριστώ HellhammeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 31, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Γενικά κρατάς τις μνήμες στα default και ανεβάζεις cpu για να βρεις τα όριά του. Μετά ασχολείσαι με μνήμες. Το ότι σου πέταξε bsod στο stress test σημαίνει ότι είτε έχεις φτάσει στα θερμικά όρια του cpu (---> καλύτερη ψύξη), είτε -αν από θερμοκρασίες είσαι ok και δεν έχεις πειράξει κάτι άλλο- χρειάζεται να ανεβάσεις λίγο το ρεύμα στο cpu. Γενικά ψάξε για τα κομμάτια που έχεις στο net πώς και πόσο ανεβάζουν για να έχεις μια ιδέα για το τι πρέπει να κάνεις και διάβασε 1-2 oc guides γιατί απ' ό,τι καταλαβαίνω είσαι νέος στο άθλημα.Υ.Γ. Τα timings των μνημών αν κάνουν κάποια διαφορά στα games, αυτή δεν ειναι αισθητή. Ποιες μνήμες έχουν 5-5-5-15??? DDR2 έχεις? Επίσης χαλαρώνουμε τις μνήμες ανεβάζοντας τα timings, όχι χαμηλώνοντάς τα. Δύσκολο να βρεις σωστά timings στο oc των μνημών. Είναι πολλοί οι συνδυασμοί. Παίξε με default καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Αύγουστος 31, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Απο θερμοκρασίες είμαι καλα! Δουλεύω σε full load με το ibt στους 49. Σε games 41-42 βαθμούς! Έχω διαβάσει ότι παει μέχρι 3 σίγουρα! Δε θέλω να παει τέρμα! Στα 2.8 θέλω να τον φτάσω αλλα δε μ κάνει τη χάρη το σκασμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Αύγουστος 31, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Ddr2 είναι οι μνήμες ναι. Τώρα το ποιες δε θυμάμαι αν θες να κοιτάξω όταν γυρίσω σπίτι να σ πω! Αν κ θα προτιμούσα κ εγω να τις πείραξε μόνο αν έιναι αναγκαίο για να ανεβεί! Αλλιώς να τις αφήσω ως έχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.