gaig Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2012 Καλησπερα παιδια. Μετα απο σχεδον 3 χρονια συμβιωσης με ενα ΜΒΡ, ζητησα απο την εταιρεια ενα μηχανημα με windows γιατι δεν την παλευα αλλο με το mac office. Τωρα, ομως, πρεπει να μεταφερω ολα μου τα email στα windows. Και δεν εχουν μεινει στον server. Εψαξα αρκετα στο νετ τις τελευταιες μερες, αλλα δεν βρηκα καποια λυση. Για την ακριβεια, δεν μπορω να κανω export το mac mail σε ενα format που θα μπορει να το κανει import το widnows outlook. Και μιλαμε τωρα για 3 χρονων email, εχω τα παντα εκει μεσα!! Απ ο,τι καταλαβαινεται, ψιλοκαιγομαι Σκεφτηκα μεχρι και να τα προωθησω ολα στον εαυτο μου, αλλα δεν ειναι λυση αυτη. Οποτε θελω να ρωτησω την κοινοτητα αν το εχει καταφερει κανεις? (το αντιθετο ξερω οτι γινεται) Αν μπορει κανεις να βοηθησει.. με σωζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Νομίζω ότι και τα δύο κάνουν πολύ καλό sync με το gmail. Δοκίμασε να κάνεις έναν λογαριασμό, να τα συγχρονίσεις με το Mac και μετά με το PC.Πάντα backup πριν τις δοκιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 29, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Μπορεις να κανεις export τα μηνυματα σε .eml ? Αν ναι υπαρχουν προγραμματα που φτιαχνουν .pst (MS Outlook Personal Folder Files). Τα κανεις import και εισαι ετοιμος. Στο ΜΒΡ, σε ποιο προγραμμα εχεις τα mail ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 29, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Στο ΜΒΡ, σε ποιο προγραμμα εχεις τα mail ?Στο mac mailSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 29, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Εκει εχεις επιλογη για export ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 29, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Εκει εχεις επιλογη για export ;μπορω να κανω archive mailbox και να βγουν inbox,sent,etc σε .mbox files. Αυτα δεν μπορω να τα κανω import στο outlook.Παντως ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Δε φανταζεσαι τί προβληαμ ειναι αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 29, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 δες μηπως μπορεις καπως να μετατρεψεις τα .mbox σε .eml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 29, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 δες μηπως μπορεις καπως να μετατρεψεις τα .mbox σε .emlσε .eml ή σε .pst?τα .mbox αρχειαεχουν μεσα τα email σε .emlx και σε ξεχωριστο καταλογο τα attachments Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.