Jump to content

GTX 670 η Asus Gigabyte

nikkolas

Recommended Posts

Καλημερα,θα ηθελα την αποψη σας αναμεσα σε αυτες τις δυο καρτες ,καταρχας ποια εχει καλυτερη ψυξη και ποια κλοκαρετε πιο ευκολα.Οι καρτες που εχω διαλεξει για μελοντικη μοθ αγορα ειναι οι

¨

Gigabyte GeForce GTX 670 Ultra Durablε

και η

Asus GTX670-DC2-2GD5 DirectCU II

Θα σε βοηθήσει το thread που είχα ανοίξει εδώ. Σε θέμα απόδοσης-θορύβου φαίνεται ότι η κάρτα της ASUS έχει τα πρωτεία. Και της gigabyte καλή είναι αλλά της asus είναι ένα κλικ ποιο μπροστά. Την έχουν αρκετά παιδιά εδώ μέσα, θα σου πουν και αυτά την γνώμη τους.

Καλυτερη ψυξη εχει μαλλον η giga αλλα και πιο θορυβωδη.

Σε οβερκλοκινγ ειναι αναλογα το τσιπ και οχι την μαρκα της καρτας.

Υπαρχουν δεγματα asus & giga που φτανουν τα 1300MHz, oπως υπαρχουν και των 2 εταιριων δειγματα που δεν ξεπερναν τα 1100 για κανενα λογο.

Απο τις 2, θα επαιρνα την ασους λογο μαυρου pcb αλλα και backplate που η γκιγκα δεν εχει.

Πάιζουνε μέσα και τα 3 χρόνια εγγύηση της Asus vs. 2 της Gigabyte...

Εδιt [MENTION=11813]javaneze:[/MENTION] Γιατί λες οτί η GB έχει καλύτερη ψύξη? Το είδες κάπου?

Επειδή έχει 3 φουρφούρια αντί για 2?

Έχει και πιο μικρή ψύκτρα όμως.

Απο περιέργεια ρωτάω...:cool:

Πάιζουνε μέσα και τα 3 χρόνια εγγύηση της Asus vs. 2 της Gigabyte...

Και η gigabyte 3 χρονια εγγυηση εχει παντως...

Εγω προσωπικα θα πηγαινα προς asus μερια παρολο που δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα με την παλια μου καρτα γραφικων, 6850 υλοποιησης gigabyte.

[MENTION=11813]javaneze:[/MENTION] Γιατί λες οτί η GB έχει καλύτερη ψύξη? Το είδες κάπου?

Επειδή έχει 3 φουρφούρια αντί για 2?

A, ναι εντελως συμπερασματικα απο τα 3 φανακια το ειπα, γι αυτο ειπα "μαλλον".

Δεν εχω κοιταξει συγκριτικο, μπορει να μη ισχυει καν. ;)

Μονο και μονο το μπλε pcb με απωθησε απο αυτη την καρτα.

Η μονη που θα σκεφτομουν ευχαριστα αντι της asus ειναι η msi twin frozr που μου αρεσει πολυ σαν design, αλλα και παλι η asus εχει παντα το πλεονεκτημα του συμπεριλαμβανομενου backplate.

να ρωτησω κατι αλλο,η asus 670 oc top εχει καλυτερες επιδοσεις απο την reference gtx 680?

Asus 670 DirectCU II TOP

Καλο διαβασμα :)

Προσωπικα η δικια μου παει 1228 max core χωρις να εχω πειραξει τπτ.

Υπηρχαν καποια θεματα με την top απο οσο θα διαβασεις αλλα θεωρω οτι εχουν ξεπεραστει με το νεο bios (αν σου κατσει καρτα με προβλημα) το οποιο ριχνει την συχνοτητα.

Απο επιδοσεις ειναι σχεδον ιδιες με reference 680 (αν οχι και καλυτερες σε μερικες περιπτωσεις)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.