Jump to content

Κοστος Γαλβανιζε Σητας για ανεμιστηρες

ElGreco

Recommended Posts

Ειπα να καλυψω τους ανεμιστηρες του ψυγειου του pc με σητα για το μαζεμα της σκονης.

Στο τελος της Ερμου, εκει που ξεκιναει η Αγιων Ασωματων, ετυχε να πετυχω ενα μαγαζι με μεταλλικα πλεγματα, ενα εκ των οποιων ηταν οτι πρεπει για το σκοπο μου.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το κοστος (45€ το τετραγωνικο) :-O για ενα γαλβανιζε πλεγμα απο Γερμανια οπως ειπε, το οποιο αφηνει μεταλλικα υπολειματα στο χερι - σκονη, οπως ειδα εγω αφου το ειχα αγορασει...

Η τιμη σας φαινεται λογικη ή δουλευομαστε? :neo:

Με βλεπω να αγοραζω κ 2η απλη πλαστικη σητα, καθως δεν μου αρεσει η μεταλλικη σκονη που βγαζει αυτη!

H γαλβανιζέ θεωρητικά δε βγάζει τίποτα. Αν είχε μεταλλική σκόνη απάνω, πιθανόν να ήταν από τις άλλες που έχει στο μαγαζί. Όσον αφορά στον συγκεκριμένο, είναι ακριβός. Θα τις βρεις στη μισή τιμή περίπου σε ανάλογα καταστήματα στη Λιοσίων.

H γαλβανιζέ θεωρητικά δε βγάζει τίποτα. Αν είχε μεταλλική σκόνη απάνω, πιθανόν να ήταν από τις άλλες που έχει στο μαγαζί. Όσον αφορά στον συγκεκριμένο, είναι ακριβός. Θα τις βρεις στη μισή τιμή περίπου σε ανάλογα καταστήματα στη Λιοσίων.

Τωρα ειναι αργα... πηρα επι τοπου ενα κομματι 1.2x 0.5 με 22€. Ισως τα μεταλλικα ιχνη να ειναι απο το τριψιμο στη μεταφορα ή απο το πατωμα που την εκοψε... θα το ξαναδω.

Επειδη στο ιντερνετ βρηκα κατι αντιστοιχο με 3€ το μετρο κ οχι 45, του τηλεφωνησα εχτες κ μου ειπε πως αυτο που πηρα ειναι για φιλτρο αερος, δεν ειναι τοξικο, ειναι γαλβανιζε απο τη Γερμανια κ καμια σχεση δεν εχει με τα αλλα του εμποριου. Βεβαια αν κ μου ειπε ειναι οκ να το ξεβγαζω με νερο, δεν ειναι ειπε για να τρεχει συνεχως νερο επανω του.

Επειδη ομως ουτε στην Ελλαδα ουτε στο εξωτερικο μπορεσα να βρω τετοιο πλεγμα σε αυτη την τιμη ειπα να στειλω εδω μηνυμα...

Το θεμα δεν ειναι τα λεφτα, αλλα αν το μαγαζι ειναι σοβαρο ή οχι?!

Επισης, θελω να δω αν εξακολουθησει να βγαζει ιχνη μεταλλου υστερα απο το φυσημα που θα του κανω, διοτι δε λεει να μου χαλασει τα αλουμινενια φιν του ψυγειου MORA 9x140 PRO!

Mιλαμε για σητα ή για διατρητη λαμαρινα?

Επισης ειναι γαλβανιζε ή ανοξειδωτη?

βγαλε μια φωτο να καταλαβουμε περι τινος προκεται.

Μιλαμε για σητα γαλβανιζε, χωρις επιστρωση ψευδαργυρου, οπως μου ειπε ο καταστηματαρχης σημερα.

Η αντιστοιχη ανοξειδωτη που του εχει τελειωσει κοστιζει 100€ το τετραγωνικο μου ειπε...

Αυτη ειναι ατοφια γαλβανιζε, μπορω να την καθαριζω με νερο, οχι ομως να την εχω μονιμα κατω απο νερο, Γερμανικης προελευσεως... ολα αυτα απο το στομα του καταστημαρχη, που ηταν προθυμος να μου δωσει απαντηση σε καθε ερωτημα μου.

Edit:

Επισης μου διευκρινισε πως τα ιχνη μεταλλου απο τη σητα οφειλονται στη συσκευασια κ οχι στην ιδια τη σητα.

Και μερικες φωτο...

imagejhm.jpg

imagebubn.jpg

θυμομουν πολυ πιο χαμηλες τιμες για τετοια σητα

αλλα τα μαγαζια που εχω ψωνισει δεν εχουν site και τιμοκαταλογο να παραθεσω

αν'αυτων ομως βρηκα αυτο και αυτο, take a look και κρινε

δεν λεω με σιγουρια οτι ειναι ιδιας ποιοτητας υλικο γιατι δεν το εχω απο κοντα να συγκρινω

αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο να ειναι ακριβως αυτο που βλεπεις με καπελο μαγαζατορα "γιατι ετσι σε εκοψε"

γενικα 40€/ τμ απ'οσο θυμαμαι επαιζαν χαλκινες σητες διαγωνιας πλεξης με ανοιγμα 1mm

νομιζω οτι ο [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] ειναι πιο αρμοδιος να μας κατατοπισει επι του θεματος

θυμομουν πολυ πιο χαμηλες τιμες για τετοια σητα

αλλα τα μαγαζια που εχω ψωνισει δεν εχουν site και τιμοκαταλογο να παραθεσω

αν'αυτων ομως βρηκα αυτο και αυτο, take a look και κρινε

δεν λεω με σιγουρια οτι ειναι ιδιας ποιοτητας υλικο γιατι δεν το εχω απο κοντα να συγκρινω

αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο να ειναι ακριβως αυτο που βλεπεις με καπελο μαγαζατορα "γιατι ετσι σε εκοψε"

γενικα 40€/ τμ απ'οσο θυμαμαι επαιζαν χαλκινες σητες διαγωνιας πλεξης με ανοιγμα 1mm

νομιζω οτι ο [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] ειναι πιο αρμοδιος να μας κατατοπισει επι του θεματος

Αμ αυτα τα λινκ ειδα κ εγω κ απορησα, συν του οτι βγαινει σε ρολο με πλατος 1.2μ οπως σε ενα απο τα δυο λινκ που δειχνεις.

Μιλαμε για 2.000% παραπανω κοστος... ΑΝ προκειται για το ιδιο προιον.

Ελπιζω ο [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] να μας διαφωτησει παραπανω, μονο κ μονο για να αποδοθουν τα του Καισαρος τω Καισαρι! :triniti:

Το ανοξείδωτο έχει στον Θεοδοσιάδη 23,70 το τετραγωνικό λιανική

Για γαλβανιζέ δεν γνωρίζω

Όπως και να έχει, πρώτα ρωτάμε και μετά αγοράζουμε. Το αντίθετο που έκανες εσύ σε φόρτωσε στεναχώρια. Καλύτερα να μην ρώταγες.

εγω θα το λεγα πιο απλα,οτι θελει κρεμασμα ο τυπος.

ρε παμε καλα.

με τετοια κριση και δεν σκεφτονται τιποτα.

σητα ειναι που δινει οποιοδηποτε χρωματοπωλειο.

οπως και αυτο στη γειτονια μου.

Το ανοξείδωτο έχει στον Θεοδοσιάδη 23,70 το τετραγωνικό λιανική

Για γαλβανιζέ δεν γνωρίζω

Όπως και να έχει, πρώτα ρωτάμε και μετά αγοράζουμε. Το αντίθετο που έκανες εσύ σε φόρτωσε στεναχώρια. Καλύτερα να μην ρώταγες.

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες! Εχεις δικιο, αν κ δεν στεναχωρηθηκα τοσο, οσο απογοητευτηκα με το concept της αρπαχτης που ακομα εχουμε!

εγω θα το λεγα πιο απλα,οτι θελει κρεμασμα ο τυπος.

ρε παμε καλα.

με τετοια κριση και δεν σκεφτονται τιποτα.

σητα ειναι που δινει οποιοδηποτε χρωματοπωλειο.

οπως και αυτο στη γειτονια μου.

Στη δικα μου γειτονια, τετοια σητα δεν υπαρχει κ εχοντας κατα νου οτι τα πανελ ειναι ψιλοακριβα, θεωρησα πως το ιδιο ισως να ισχυε κ για τη συγκεκριμενη σητα.

Απο ολα αυτα, το θεμα ειναι αποκλειστικα κ μονο... η κοροϊδια !

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες! Εχεις δικιο, αν κ δεν στεναχωρηθηκα τοσο, οσο απογοητευτηκα με το concept της αρπαχτης που ακομα εχουμε!

Μην το γενικεύεις, εξαίρεση είναι

Πάντα θα υπάρχει ο βλάκας που δεν αρκείται στα αυγουλάκια και δαγκώνει το μπούτι της κότας διώχνοντας την.

Δεν ανθίζει επιχείρηση με τέτοιες τακτικές

Μην το γενικεύεις, εξαίρεση είναι

Πάντα θα υπάρχει ο βλάκας που δεν αρκείται στα αυγουλάκια και δαγκώνει το μπούτι της κότας διώχνοντας την.

Δεν ανθίζει επιχείρηση με τέτοιες τακτικές

Καλα τα λες...!

Θελοντας να κλεισω το θεμα (στο μυαλο μου τουλαχιστον) πηρα τον μαγαζατορα να του πω τις αποψεις πιο εμπειρων στο θεμα κ μου ειπε οτι οι τιμες που συζηταμε ειναι μονο για κινεζικα!

Πραγματικο ανοξειδωτο 316 εχει μονο ο Αλεξανδρης, μου ειπε και το δινει μονο σε μεγαλες ποσοτητες. Οπως και να εχει, για εμενα το θεμα εκλεισε (και πολυ σας ζαλισα / ασχοληθηκα), του εδωσα το λινκ του φορουμ να μπει να απαντησει κ ο ιδιος στα παραπανω που αφορουν το μαγαζι του,... αν θελει!

Αυτα απο εμενα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ.

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ

Νο 1 ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ-ΙΤΑΛΙΚΕΣ-ΒΕΛΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ 45 ΟΠΕΣ ΑΝΑ ΙΝΤΖΑ Ζ 300 gr/m2.

ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.