Jump to content

Thomson TG585 v8 -Πρόβλημα με ports, γιά IP Camera

nanopoulo

Recommended Posts

Αν είναι δυνατόν!!!

Μόνο και μόνο που διάβασα τα παραπάνω κουράστηκα...

Γιά έναν όπως εγω που έχω περιορισμένες γνώσεις στο θέμα,μιλάμε σκέτη απόγνωση.

Μου φαίνεται δεν θα κάνω τίποτα και θα το πετάξω απο το παράθυρο.

Και μετά διαβάζω ότι είναι ένα απο τα καλύτρερα ruter...με ποιά ένοια δεν ξέρω!!!

Ρε μαν εσύ μιλάς για το v8 και ο άλλος για το v7.:p

Το έχω το v8 σε πελάτες με κάμερες και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ακόμα πρόβλημα έχεις μετά και την ανάθεση πόρτας;

Ρε μαν εσύ μιλάς για το v8 και ο άλλος για το v7.:p

Το έχω το v8 σε πελάτες με κάμερες και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ακόμα πρόβλημα έχεις μετά και την ανάθεση πόρτας;

Ναι έχω πρόβλημα φίλε μου δυστυχώς ακόμη και πλέον έχω εγκαταλήψει την προσπάθεια γιά να μην σπάω και τα δικά σας νεύρα εδω μέσα.....

Ta thomson router εχουν θεμα με το να ανοιγεις το ΝΑΤ. Κανε την παρακατω διαδικασία και προσπαθησε ξανα...μονο ενεργοποιησε το telnet αν ειναι απενεργοποιημενο (το βρισκεις τρεχοντας το services.msc απο την εκτελεση"

Λύση στο NAT Strict των TG585 v7 router

1) Κάντε login στην σελίδα του router.

2) Ανάλογα το firmware μπορείτε να βάλετε on ή off το firewall. Κοιτάξτε το και άμα είναι on απενεργοποιήστε το, επίσης να βγάλετε και το UPnP.

3) Μην βάλετε να κάνετε port-forwarding στην εφαρμογή που θέλετε να ανοίξουν οι πόρτες.

4) Μετά πηγαίνετε στο pc σας και στον Πίνακα Ελέγχου και μετά στις Θέσεις Δικτύου και Κοινής χρήσης κάντε κλικ στο Τοπική Σύνδεση. Μετά κλικ στο Ιδιότητες. Κλικ στο Προτόκολλο Internet Έκδοση 4 (TCP/IPv4) και βάλτε static ip

π.χ. ip στο pc: 192.168.1.60, μάσκα ότι βάλει μόνο του και προεπιλεγμένη πύλη την ip του router. δλδ εδώ το 192.168.1.254. DNS βάλτε την ip του router πάλι και πατήστε ΟΚ για να κλείσουν τα παράθυρα.

5) Τώρα πρέπει να ενεργοποιήσετε το telnet στον υπολογιστή σας. Για όσους έχουν Windows 7 και Vista η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

Πίνακας Ελέγχου και μετά Προγράμματα και Δυνατότητες. Μετά κλικ αριστερά στο Ενεργοποίηση ή Απενεργοποίηση Δυνατοτήτων των Windows. Επιλέξτε το Πρόγραμμα-Πελάτες Telnet και πατήστε OK. Θα τον βάλει στο pc σας σε λίγο.

6) Τώρα στην μπάρα αναζήτησης στην Έναρξη γράφουμε cmd και enter. τώρα γράψτε την εντολή: telnet %router-ip%" (όπου "%router-ip%" είναι η ip του router σας, όπως 192.168.1.254) δλδ telnet 192.168.1.254.

7) Βάλτε το login name του router. Αν δεν το αλλάξατε είναι Administrator με A κεφαλαίο και enter.

8) Pass του router. Άμα δεν το αλλάξατε απλά πατάτε enter χωρίς να γράψετε τίποτα.

9) Τώρα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ γράφτε την εντολή nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=%pc-ip%" (όπου "%pc-ip%" είναι η ip του pc σας, πχ 192.168.1.60. Αυτήν που βάλατε πριν στα Windows και πατήστε enter.

Παράδειγμα εντολής: nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60

10) Γράψτε saveall. μετά γράψτε exit και μετά πάλι exit.

11) Απολαύστε το nat-open.

:crazy_pilot:

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες φίλε μου,αλά στο V8 τι γίνεται;

To ίδιο ειναι...το δοκιμασες? Αυτο απλα ανοιγει ολες τις NAT πορτες σε ολες τις ΙΡ....

Για να ξερεις τι φταίει οτι αναφορά ports.

Υπαρχουν κ sites να ελεγξεις αμα οι πορτες ειναι ανοιχτες, δες αυτο π.χ.

Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router

Πχ... αλλιως ειναι θεμα ρυθμισεων της IP cameras δε ξερω μην απελπιζεσαι η κατι απλο είναι η θα το βρουμε εν τελει...

Την εντολη στο telnet πρεπει να τη γραψεις ΑΚΡΙΒΩΣ, (case-sensitive)

ante...:D:slap:

To ίδιο ειναι...το δοκιμασες? Αυτο απλα ανοιγει ολες τις NAT πορτες σε ολες τις ΙΡ....

Για να ξερεις τι φταίει οτι αναφορά ports.

Υπαρχουν κ sites να ελεγξεις αμα οι πορτες ειναι ανοιχτες, δες αυτο π.χ.

Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router

Πχ... αλλιως ειναι θεμα ρυθμισεων της IP cameras δε ξερω μην απελπιζεσαι η κατι απλο είναι η θα το βρουμε εν τελει...

Την εντολη στο telnet πρεπει να τη γραψεις ΑΚΡΙΒΩΣ, (case-sensitive)

ante...:D:slap:

Το check μου δίνει κλειστή την πόρτα 81 που είναι η κάμερα..

Δοκίμασε να συνδέσεις μια άλλη συσκευή εκεί με κάποιο server ανοιχτό στην πόρτα 81 να δεις αν σου παίζει, οπότε θα φταίει η κάμερα ή αν δεν παίζει οπότε μάλλον είναι το πρόβλημα στο router.

• 8 months later...

Αν και έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε, και μετά απο απίστυετο ψάξιμο και πειραματισμό αφού τίποτα δεν γινόταν απο αυτά που είπαμε εδω, την λύση την βρήκα μόλις χθές,και μόνο γιά την 80 πόρτα ανοιχτή,ώστε να κουμπώσει επάνω της η κάμερα αφού πριν αλλάξει η πόρτα που δίνει απο μόνη της.

Γιά να γίνει όμως αυτό χρειάζονται αρκετές ρυθμίσει και στην κάμερα και στα windoww και στο router!!!

• 4 weeks later...

Γεια σας! Το ίδιο πρόβλημα είχα και έχω και εγώ μόνο που απο σήμερα προστέθηκε ενα ακόμη. Σοβαρότερο, θα έλεγα. Ενώ η κάμερα έπαιζε κανονικά τώρα σταμάτησε να παίζει και βισματωμένη (εθερνετ) κάνοντας ping κάθε 15 απαντήσεις μου δίνει 4 οτι εξαντλήθηκε το όριο. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις της.

Γεια σας! Το ίδιο πρόβλημα είχα και έχω και εγώ μόνο που απο σήμερα προστέθηκε ενα ακόμη. Σοβαρότερο, θα έλεγα. Ενώ η κάμερα έπαιζε κανονικά τώρα σταμάτησε να παίζει και βισματωμένη (εθερνετ) κάνοντας ping κάθε 15 απαντήσεις μου δίνει 4 οτι εξαντλήθηκε το όριο. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις της.

Της έχεις κάνει reset;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.