Jump to content

20 εκπληκτικά παιχνίδια για linux

gdp77

Recommended Posts

Ναι ρε μαν,αλλά το ανέφερε στην θεματική ενότητου του Linux,Macintosh,κτλπ.

Αν καλύφθηκε το εγώ σου με αυτό που είπες,μεγειά σου με χαρά σου.Αν τώρα προσδοκάς να τρολλάρεις τότε πες και σε εμάς τους άμοιρους,κακιασμένους,και τζαμπατζήδες χρήστες του linux,που αποσκοπεί το σχόλιο σου πέραν απο flame war;

...ειρήνη υμίν.

για να λέμε του στραβού το δίκιο,το μόνο "σοβαρό" παιχνίδι της λίστας είναι το L4D και αυτό αναμένεται.Ως linux (ab)user τα τελευταία 15 χρόνια έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι :)

Μακάρι να πιάσει τόπο η κίνηση της valve.

Όταν λες "σοβαρό" εννοείς πολυδιαφημισμένο ΑΑΑ ? Ξέρεις πόσα αξιόλογα παιχνίδια υπάρχουν (από indies) τα οποία απλά δεν έχουν διαφημιστεί και δεν τα ξέρουμε ? Εγώ αναζητώντας παιχνίδια για linux έχω βρει φανταστικούς τίτλους. (δυστυχώς λόγω χρόνου και ηλικίας, το πολύ να ασχολούμαι με 1-2 games και τίποτα παραπάνω).

...ειρήνη υμίν.

για να λέμε του στραβού το δίκιο,το μόνο "σοβαρό" παιχνίδι της λίστας είναι το L4D και αυτό αναμένεται.Ως linux (ab)user τα τελευταία 15 χρόνια έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι :)

Μακάρι να πιάσει τόπο η κίνηση της valve.

Συμφωνούμε,αλλά απο το να παίζουμε tetris έχουν γίνει κάποιες σοβαρές προσπάθειες.Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι το ίδιο ανταγωνιστικές.Ας ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.:banging:

Όταν λες "σοβαρό" εννοείς πολυδιαφημισμένο ΑΑΑ ? Ξέρεις πόσα αξιόλογα παιχνίδια υπάρχουν (από indies) τα οποία απλά δεν έχουν διαφημιστεί και δεν τα ξέρουμε ? Εγώ αναζητώντας παιχνίδια για linux έχω βρει φανταστικούς τίτλους. (δυστυχώς λόγω χρόνου και ηλικίας, το πολύ να ασχολούμαι με 1-2 games και τίποτα παραπάνω).

φανταστικούς μάλλον για σένα γιατί υπάρχουν και πολλοί που θα διαφωνήσουν μαζί σου ;)

το L4D δεν είναι πιο διαφημισμένο από το Call Of Duty,το Splinter Cell,το Pro Evolution Soccer ή το Colin McRae.(έβαλα ένα από σχεδόν κάθε είδος).Βρες μου κάτι αντίστοιχο (και native) σε linux.

Γι'αυτό και ευχόμαστε να προχωρήσει η κίνηση της Valve.Αλλά για την ώρα μη γελιέσαι,δεν υπάρχει κάτι το σημαντικά αξιόλογο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.