FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2012 Εχω ενα modular psu ενος φιλου αλλα μου λειπουν μερικα καλωδια.Πιο συγκεκριμενα χρειαζομαι 5-6 συνδεσεις μολεξ και κανα-δυο σατα.Εχω μονο κατι pci-e περισσευαμενα.Που θα βρω να παρω τετοια που θελω;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 28, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Κατι τετοιο θα κανει; http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=130538822428&index=24&nav=SEARCH&nid=57280794606 Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Αύγουστος 28, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Θεωρητικά κάνουν αυτά που δείχνεις στην φώτο φίλε μου αλλά καλό θα ήταν να δώσεις και μοντέλο του PSu για το οποίο μιλάς. Υπάρχουν περιπτώσεις που άτομα βάλανε καλωδιάκια από άλλη μάρκα ή χύμα στο δικό τους και είχαν θέμα λόγω των Pin μέσα στο καλώδιο και άλλα περίεργα. Δώσε μοντέλο αρχικά και περίμενε απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 29, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Εαν το τροφοδοτικό είναι από γνωστή εταιρία καλύτερα στείλε ένα email στο support τους πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 29, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Aυτο εδω πρεπει να ειναι απ οσο θυμαμαι...Welcome to Seasonic USAΘα δω το απογευμα που θα παω σπιτι. Θα δοκιμασω και ενα καλωδιο που μου ειπε ενας οτι εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 29, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Τέτοια 6πινα βύσματα έχουν και τα Enermax Liberty,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το pin arrangement είναι το ίδιο.Πριν δοκιμάσεις οποιοδήποτε καλώδιο έλεγξε αν ταιριάζουν μεταξύ τους τα pins,ειδάλλως πρέπει να τα ξηλωσεις και να τα αλλάξεις θέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 29, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Πρεπει να εχω και γω απο το corsair μου στην Αθηνα, αλλα τα χρειαζομαι. Πηρα σε ενα μαγαζι και μου ειπε οτι εχει ενα που βγαζει 3 μολεξ αλλα δεν ξερει αν παιξει.Αν το παρω και το δοκιμασω σε ανεμιστηρα και δουλευει, θα ειναι ενταξει λογικα;Μολις εστειλα και στην seasonic mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 29, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Δεν είναι 100% σίγουρο.Με τον ανεμιστήρα μπορείς να ελέγξεις μόνο αν είναι σωστά τα 12V(κίτρινο καλώδιο).Εαν είναι να συνδέσεις δίσκους/οπτικά πρέπει να είσαι σίγουρος και για το που πάνε τα 5V (κόκκινο καλώδιο)Δεν έχεις άλλο αποσπώμενο να κάνεις σύγκριση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 29, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Δεν εχω αλλο. Θελω να συνδεσω μια αντλια mcp655, ενα fan-controller, κατι led.... αυτα απ οσο θυμαμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 29, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Οι connectors επάνω στο τροφοδοτικό και τα καλώδια είναι αυτά;http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2009/03/06072346202l.jpghttp://www.overclock3d.net/gfx/articles/2009/03/08141956167l.jpgτο απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα ελέγξω αν ταιριάζουν με τα καλώδια από το Enermax Liberty που έχω και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 29, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Ναι αυτα ειναι! Εγω εχω βεβαια μονο το τροφοδοτικο με τα ενσωματωμενα, οποτε για τα αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 29, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Πηρα ενα τετοιο με 2ευρω, θα το δοκιμασω το απογευμα. Μου απαντησαν κ απο τη seasonic οτι θα ψαξουν μηπως βρουν γιατι ειναι εκτος παραγωγης πλεον. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 29, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 μπορει να εχω εγω να σου δωσω ενα Φανη! θα ψαξω και θα σου πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 29, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Ευχαριστω Ανεστη!Απ οτι βλεπω στη φωτογραφια που μου δωσατε πριν, δεν ειναι στα ιδια πιν τα χρωματα.Παιζει να καψει τπτ αν βαλω για δοκιμη;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 29, 2012 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 ΜΗΝ το συνδέσεις,ΔΕΝ είναι το ίδιο.Αν βάλεις αυτό το καλώδιο που πήρες θα γειώσεις τα 5V.αυτό που πήρες έχει τις γειώσεις πάνω και τις τάσεις κάτω (ή ανάποδα,αναλόγως πως το βλέπεις)Το καλώδιο του seasonic έχει τις γειώσεις στη μέση (πάνω και κάτω).Αν μπορείς βγάλε τα pin και βάλτα όπως στη φωτογραφία που σου έδωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 29, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Δεν μπορω να βγαλω ακρη με τη φωτογραφια ακριβως, απλα ειδα οτι δεν ειναι το ιδιο. Για δες τα δικα σ και πες μου σειρα εχοντας το πιαστρακι πανω και τα καλωδιακια στη μερια σου. Οπως ειναι στη φωτο που ανεβασα δλδ.Απλα πες μ με χρωματα γιατι δεν ξερω γειωσεις και 5ν κλπ... from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 29, 2012 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 ....με εκνευρίζει όταν οι εταιρίες χρησιμοποιούν μεν τα ίδια βύσματα αλλά αλλάζουν το Pin assignment.Δυστυχώς τα καλώδια του Enermax είναι ίδια με αυτό που αγόρασες.Οι τάσεις είναι στην μια οριζόντια τριάδα και οι γειώσεις στην άλλη τριάδα.Όπως και να χει,δεδομένου ότι το αγόρασες το καλώδιο και το έχεις στα χέρια σου:Με σημείο αναφοράς τη φωτογραφία που έβγαλες και κοιτάς το γαντζάκι από πίσω και πάνω,τo seasonic έχει :στην πάνω τριάδα που είναι το γαντζάκι: κοκκινο-μαύρο-πορτοκαλί (είναι τα 3.3V-δεν υπάρχει-δεν σου χρειάζεται)στην τριάδα χωρίς το γαντζάκι: κενό-μαύρο-κίτρινο.Ρίξε μια ματιά στον πολύ καλό οδηγό της karmen1983 για το sleeving ώστε να τα ξηλώσεις και να τα βάλεις στη σωστή θέση χωρίς να τα χαλάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 29, 2012 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Φάνη πολύμετρο έχεις; Αυτό που μπορείς να κάνεις για να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα γίνει μακακία είναι το εξής. Βάλε στο 24πινο (πρασινο μαύρο) μία προσέλα ή ένα κομμάτι καλώδιο ή ένα συνδετήρα ότι έχεις τεσπα. Βάλε το μαύρο καλώδιο απο το πολύμετρο σε ένα μαύρο καλώδιο απο τα ήδη υπάρχοντα συνδεδεμένα του psu σου και με το κόκκινο του psu Μέτρα τις τάσεις που βγαίνουν απο τα Pins του τροφοδοτικού. Αν σε ένα πάρεις 12 είναι κίτρινο καλώδιο αυτό που θα πρέπει να συνδεθεί εκεί Αν πάρεις πέντε είναι κόκκινο κλπ. Τέλος οι λεντοταινίες και η αντλία μπορούν να μπουν σε ένα μολεξ Εχεις ήδη έστω και ένα μολεξ καλώδιο; Αν ναι πάρε ένα τέτοιο Να έχεις σε ένα δηλαδή τη δυνατότητα να βάλεις 2 συσκευές. Οπως και να έχει αν δεν βρεις το κάθε πιν τι δίνει πάντα με πολύμετρο δεν συνδέεις τίποτα και πόσο μάλλον αντλία που κάνει 80ευρω σχεδόν ή κάποιο δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 29, 2012 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Noμιζω εχω κατι και εγω. Επανερχομαι Δημητριος. edit: κατι βρηκα.οτι σε κανε σφυρα http://i.imgur.com/WB8Yc.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 29, 2012 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Συμπλήρωμα αν δεν βρεθούν λύσεις απο παιδιά παραπάνω που παίζει να έχουν Αν έχεις περισευούμενα Power sata καλώδια παίζουν και τα παρακάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.