Dagalidis Αύγουστος 14, 2004 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Xάλια ..... Μαύρα χάλια ασταμάτητε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 14, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Ναι το ξερω, χωρις νεα cpu και μνημες δεν κανω τιποτα Ελπιζω στο 2003 να παμε καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 14, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 μια χαρά μου φαίνεται το αποτέλεσμα αλλά δε το έχω πολυψάξει με τις High end κάρτες.άλλαξε μνήμες βρε να πας σε 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 14, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Ο φίλος σου ο Snaptin o Πατρινός τι κάνει ρε????? πες τους να σου φέρει τις ADATA για bench Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 14, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Ο φίλος σου ο Snaptin o Πατρινός τι κάνει ρε????? πες τους να σου φέρει τις ADATA για bench Εννοειται οτι θα γινει αυτο μολις ερθει για την εξεταστικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 14, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell...............άλλαξε μνήμες βρε να πας σε 1:1 Απο οτι εχω δει, σε superpi τουλαχιστον, υψηλη συχνοτητα και χαλια timings δεν μου δινουν τιποτα το ιδιαιτερο, για να αξιζει η αλλαγη θα πρεπει να παω σε EB αλλα too much money, εκτος και αν ξεκαθαρισει η κατασταση με τις ballistix.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 14, 2004 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Βallistix sucks όπως το βλέπω εγώ (too risky), οι Ballistix του Αnandtech ήταν καραδιαλεγμένες Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 14, 2004 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 unstop, δεν μας ειπες αν υπηρχε κανεις ιδιαιτερος λογος που επέλεξες αυτήν ? εχει ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 14, 2004 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 δε νομίζω να είχε και πολλές επιλογές σε Χ800ΧΤ στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 14, 2004 Author #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας unstop, δεν μας ειπες αν υπηρχε κανεις ιδιαιτερος λογος που επέλεξες αυτήν ?... Ναι υπαρχει.............. μονο αυτη βρηκα . Και απο οτι ειχα διαβασει ανεβαινε πολυ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 14, 2004 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 23:12] Ναι υπαρχει.............. μονο αυτη βρηκα . Και απο οτι ειχα διαβασει ανεβαινε πολυ καλα. H ερώτηση δεν ηταν τυχαία γιατί κυκλοφορεί και η MSI και επειδη εγω εχω ακομη μερικες μέρες περιθώριο πριν μου πακετάρουν την Sapphire και ειμαι στην σκέψη αν εκανα καλη επιλογή Βέβαια θα μου πείς φιλά γράμματα αλλα έτσι για να κάνουμε συζήτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Αύγουστος 15, 2004 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Ρε ειστε για δεσιμο...Κια ελεγα τον εαυτο μου τρελλο 600ευρω για μια καρτα γραφικωνννννννννννν??????????????????Τελος παντων παω να παρω και εγω μια μαλλον!!!!χεχεχεχεχεχεΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 15, 2004 Author #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας H ερώτηση δεν ηταν τυχαία γιατί κυκλοφορεί και η MSI και επειδη εγω εχω ακομη μερικες μέρες περιθώριο πριν μου πακετάρουν την Sapphire και ειμαι στην σκέψη αν εκανα καλη επιλογή ....... Tην MSI δεν την ειχα δει οταν πηρα την δικη μου, αλλα και παλι απο οτι βλεπω ειναι πιο ακριβη και δεν ξερω τι κανει απο o/c τελικα, ενω την gigabyte την ειχα δει να ανεβαινει πολυ σε ενα review και σε μια που ειχε ο jason απο το futuremark/xtremesystems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 15, 2004 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 τεζα.....φετες....Καλοριζικη!!!Ζηλέυω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 15, 2004 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [12-08-2004 14:10] 592 τελικη μου βγηκε (αλλα θα γλιτωσω το φπα ) 592 τελική? ενδιαφερον, εχει και αλλη κάρτα το κατάστημα? για δωσε πληροφοριες να το κοιτάξω κι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 15, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας 592 τελική? ενδιαφερον, εχει και αλλη κάρτα το κατάστημα? για δωσε πληροφοριες να το κοιτάξω κι εγώ www.bestcomputers.gr 497+ΦΠΑ εχει αλλα εγω εδωσα λιγο παραπανω για να μου ερθει την αλλη μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 27, 2004 Author #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Τελικα το stock cooler ειναι τελειως αισχρο, πριν λιγο εβαλα το πιστο μου cooler απο τον barton 2500+ και επεσα η temp σχεδον 30C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 27, 2004 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Εγω στο ελεγα καιρο τωρα να ξεφορτωθεις το στοκ αλλα το καθυστερουσες.... Για δωσε και κανα oced bench με το νεο κουλερακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Αύγουστος 28, 2004 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Καμια φωτο της καρτουλας εχουμε να γινει λιγο πιο ομορφο το thread? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 28, 2004 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 τι πιο ομορφο να γινει με τη μπουρουχα την καρτα του;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.