Jump to content

Gigabyte X800XT PE is here!!!

unstoppable

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5

Βρε...δεν μου τη στέλνεις για κανα-δυο-τρεις-τέσσερις μέρες πάνω να δούμε τι κάνει!........Σου υπόσχομαι θα την προσέξω...... :D :devil:

Χεχε, δεν παει πουθενα μονη της - χωρις τον μπαμπα της, να τελιωσω την εξεταστικη και κατι μπορει να γινει.

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 18:21]

Χεχε, δεν παει πουθενα μονη της - χωρις τον μπαμπα της, να τελιωσω την εξεταστικη και κατι μπορει να γινει.

Έλα βρε χαζούλη .....ΜΗ φοβάσαι........Εχω Prommie.......ΔΕΝ θα την κάψουμε........Θα δουλεύει παγωμένη...... :D :daisy:

Αρχική απάντηση από ταραμας [Χθες, στις 17:17]

Απο που την παρήγγειλες ? γιατί κι εγώ την περιμένω αλλά μου δώσανε 20 Σεπτεμβρη ημερομηνία, μιλάμε πάντα για την Sapphire X800XT PE.

βασικα απο εναν απο λαρισα αμα θες να σε στειλο σε pm το τηλ

Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 17:20]

Βρε...δεν μου τη στέλνεις για κανα-δυο-τρεις-τέσσερις μέρες πάνω να δούμε τι κάνει!........Σου υπόσχομαι θα την προσέξω...... :D :devil:

οχ οχ παναγια μου ............ δεν θελω να ειμαι απο τους πρωτους ........:D

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 00:50]

οχ οχ παναγια μου ............ δεν θελω να ειμαι απο τους πρωτους ........:D

Γιατί έχω την εντύπωση ότι με φοβούντε??....... :eek:

Βρε ΔΕΝ με λένε "Κανάρη"...... :D

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 14:13]

Γιατί έχω την εντύπωση ότι με φοβούντε??....... :eek:

Βρε ΔΕΝ με λένε "Κανάρη"...... :D

Kοίτα Γιώργο απλά δεν κάνω ΒΕNCH με τηv FX5900 Που έχω για να μην σε στεναχωρήσω....

Δεν θέλω να νοιώθει κανείς μειονεκτικά για την κάρτα που έχει και γιαυτό δεν θα σας πώ ότι έχω παραπάνω από 7100 3Dmark03 score.....

Δημήτρης....... :hehe:

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 14:20]

Kοίτα Γιώργο απλά δεν κάνω ΒΕNCH με τηv FX5900 Που έχω για να μην σε στεναχωρήσω....

Δεν θέλω να νοιώθει κανείς μειονεκτικά για την κάρτα που έχει και γιαυτό δεν θα σας πώ ότι έχω παραπάνω από 7100 3Dmark03 score.....

Δημήτρης....... :hehe:

Dag..........Νομίζω ότι το παρεξήγησες........ΔΕΝ μιλάμε γιά σκόρ.........Γιά φωτιές μιλάμε....... :D

Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 20:25]

Xααχαχαχα!!

Στο βωμο τοσα $$ παντως δε τα εβαζα...!! :hehe:

(εκτως αν δινεις κ καμια εγγυηση οτι θα της συμπεριφερθεις κοσμια...!)

Εγγύηση έχει η κάρτα από μόνη της.........Γιατί να δώσω κι εγώ κι άλλη?........ ;):D

Αρχική απάντηση από hipro5

Εγγύηση έχει η κάρτα από μόνη της.........Γιατί να δώσω κι εγώ κι άλλη?........ ;):D

Γιατι αμα την βρουν με καμια τρυπα στο pcb απο το κολυτηρι σου αντε να περασει RMA μετα...! :hehe:

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 04:14]

Γιατι αμα την βρουν με καμια τρυπα στο pcb απο το κολυτηρι σου αντε να περασει RMA μετα...! :hehe:

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ με έχεις δεί με το κολλητήρι μου....... :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.