Jump to content

Gigabyte X800XT PE is here!!!

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

μια χαρά μου φαίνεται το αποτέλεσμα αλλά δε το έχω πολυψάξει με τις High end κάρτες.

άλλαξε μνήμες βρε να πας σε 1:1

Ο φίλος σου ο Snaptin o Πατρινός τι κάνει ρε????? :D πες τους να σου φέρει τις ADATA για bench :D

Αρχική απάντηση από JiMk

Ο φίλος σου ο Snaptin o Πατρινός τι κάνει ρε????? :D πες τους να σου φέρει τις ADATA για bench :D

Εννοειται οτι θα γινει αυτο μολις ερθει για την εξεταστικη

Αρχική απάντηση από enduracell

...............

άλλαξε μνήμες βρε να πας σε 1:1

Απο οτι εχω δει, σε superpi τουλαχιστον, υψηλη συχνοτητα και χαλια timings δεν μου δινουν τιποτα το ιδιαιτερο, για να αξιζει η αλλαγη θα πρεπει να παω σε EB αλλα too much money, εκτος και αν ξεκαθαρισει η κατασταση με τις ballistix..

unstop,

δεν μας ειπες αν υπηρχε κανεις ιδιαιτερος λογος που επέλεξες αυτήν ?

εχει ενδιαφέρον :D

Αρχική απάντηση από ταραμας

unstop,

δεν μας ειπες αν υπηρχε κανεις ιδιαιτερος λογος που επέλεξες αυτήν ?...

Ναι υπαρχει.............. μονο αυτη βρηκα .:hehe:

Και απο οτι ειχα διαβασει ανεβαινε πολυ καλα.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 23:12]

Ναι υπαρχει.............. μονο αυτη βρηκα .:hehe:

Και απο οτι ειχα διαβασει ανεβαινε πολυ καλα.

H ερώτηση δεν ηταν τυχαία γιατί κυκλοφορεί και η MSI και επειδη εγω εχω ακομη μερικες μέρες περιθώριο πριν μου πακετάρουν την Sapphire και ειμαι στην σκέψη αν εκανα καλη επιλογή ;)

Βέβαια θα μου πείς φιλά γράμματα αλλα έτσι για να κάνουμε συζήτηση :D

Ρε ειστε για δεσιμο...Κια ελεγα τον εαυτο μου τρελλο 600ευρω για μια καρτα γραφικωνννννννννννν??????????????????

Τελος παντων παω να παρω και εγω μια μαλλον!!!!χεχεχεχεχεχε

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ

H ερώτηση δεν ηταν τυχαία γιατί κυκλοφορεί και η MSI και επειδη εγω εχω ακομη μερικες μέρες περιθώριο πριν μου πακετάρουν την Sapphire και ειμαι στην σκέψη αν εκανα καλη επιλογή ;) .......

Tην MSI δεν την ειχα δει οταν πηρα την δικη μου, αλλα και παλι απο οτι βλεπω ειναι πιο ακριβη και δεν ξερω τι κανει απο o/c τελικα, ενω την gigabyte την ειχα δει να ανεβαινει πολυ σε ενα review και σε μια που ειχε ο jason απο το futuremark/xtremesystems.

Αρχική απάντηση από unstoppable [12-08-2004 14:10]

592 τελικη μου βγηκε (αλλα θα γλιτωσω το φπα :rolleyes: )

592 τελική? ενδιαφερον, εχει και αλλη κάρτα το κατάστημα? για δωσε πληροφοριες να το κοιτάξω κι εγώ :D

592 τελική? ενδιαφερον, εχει και αλλη κάρτα το κατάστημα? για δωσε πληροφοριες να το κοιτάξω κι εγώ :D

www.bestcomputers.gr

497+ΦΠΑ εχει αλλα εγω εδωσα λιγο παραπανω για να μου ερθει την αλλη μερα.

• 2 weeks later...

Τελικα το stock cooler ειναι τελειως αισχρο, πριν λιγο εβαλα το πιστο μου cooler απο τον barton 2500+ και επεσα η temp σχεδον 30C.

Εγω στο ελεγα καιρο τωρα να ξεφορτωθεις το στοκ αλλα το καθυστερουσες....

Για δωσε και κανα oced bench με το νεο κουλερακι!;)

Καμια φωτο της καρτουλας εχουμε να γινει λιγο πιο ομορφο το thread?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.