Navajo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2012 Είμαι ανάμεσα στα δύο παρακάτω λάπτοπ και είμαι σε φάση που ψάχνω για το ποιό είναι καλύτερο.Sony Vaio SV-S1511N3E (i5-3210M/4GB/640GB) | Skroutz.grLenovo IdeaPad Y580 (i5-3210M/6GB/500GB + 32GB SSD) | Skroutz.grΠοιό λέτε να αγοράσω;
Navajo Αύγουστος 28, 2012 Author #4 Αύγουστος 28, 2012 Αυτό που με κάνει να μην είμαι 100% σίγουρος για το lenovo είναι η ανάλυση οθόνης του και ότι τουλάχιστον από τα βίντεο που έχω δει φαίνεται να χάνει λίγο σε φορητότητα,χωρίς όμως να είναι και τεράστιος.Επίσης κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ στον ssd msata να εγκαταστήσω windows.Το λέω αυτό γιατί διάβασα ότι αφενός τα windows δεν είναι περασμένα στον ssd όταν κάποιος παραλάβει το λάπτοπ και αφετέρου ότι δε λειτουργεί σαν κανονικός ssd.
roybatty Αύγουστος 28, 2012 #5 Αύγουστος 28, 2012 Σε 15.6" οθόνη η 1900x1200 ανάλυση είναι δώρο-άδωρο.Δεν πρόκειται να σε βολέψει εκτός και αν μεγαλώσεις τα εικονίδια των windows αλλά προσωπικά επειδή το έχω κάνει αυτό σε ανάλογο laptop φαινόντουσαν όλα παράταιρα.Λογικά θα μπορείς να εγκαταστήσεις λειτουργικό στον ssd αλλά και πάλι είναι μικρός γι'αυτή τη δουλειά.Υποθέτω πως τον έχουν βάλει να λειτουργεί ώς cache.Μπορείς βέβαια να τον αντικαταστήσεις με κάποιον μεγαλύτερο.
Tsene Αύγουστος 28, 2012 #6 Αύγουστος 28, 2012 Το Lenovo και από εμένα. Το μόνο καλό που έχει το Vaio είναι οι δύο κάρτες γραφικών που σημαίνει ότι μπορείς να απενεργοποιείς την Nvidia όποτε δεν την χρειάζεσαι για εξοικονόμηση μπαταρίας on the road.
Navajo Αύγουστος 29, 2012 Author #7 Αύγουστος 29, 2012 Γενικά σαν εταιρεία η lenovo είναι αξιόπιστη;Μιλάω για Ελλάδα,γιατί για Αμερική που είναι η έδρα της IBM νομίζω είναι από τις καλύτερες.Σε σχέση με τη sony ποιά υπερτερεί;Όσον αφορά τις διαφορές τους,δηλαδή καλύτερη κάρτα γραφικών,μνήμη ραμ και ssd για το lenovo και μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης και εξωτερική εμφάνιση για το sony να μην το σκέφτομαι καν για το sony;
SirDiman Αύγουστος 29, 2012 #8 Αύγουστος 29, 2012 Ναι μια χαρα ειναι.Πολυ καλα μηχανήματα, ιδικα η σειρά ΤΣονυ ειναι αισχος η αντιπροσωπεία
Navajo Σεπτέμβριος 1, 2012 Author #9 Σεπτέμβριος 1, 2012 Παρήγγειλα το lenovo και το περιμένω από βδομάδα.Αμά έχει κανείς καμία ένσταση να το πει τώρα, αλλιώς να σιωπήσει για πάντα!
Tsene Σεπτέμβριος 1, 2012 #10 Σεπτέμβριος 1, 2012 Παρήγγειλα το lenovo και το περιμένω από βδομάδα.Αμά έχει κανείς καμία ένσταση να το πει τώρα, αλλιώς να σιωπήσει για πάντα! Γράψε εντυπώσεις όταν το παραλάβεις. Καλοδούλευτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.