Jump to content

BSOD μετα απο manual uninstall Acronis TIH2012

Thrael

Recommended Posts

Δοκιμασα το Acronis True Image Home 2012 (τροπος του λεγειν) μονο για να δω το Interface. Ουτε Backup εκανα ουτε τπτ, δεν ειχα κρατησει και restore. Λογω βλακειας υποθετω, αφου το απεγκατεστησα επεσε το ματι μου σε ενα thread για complete manual uninstallation στα forum της Acronis. Ενω ο OP ανεφερε ξεκαθαρα οτι πριν ακολουθησει κανεις τον οδηγο του να κανει οπωσδηποτε backup για παν ενδεχομενο, εγω το προσπερασα...

Εκανα uninstall απο το Add/Remove των Win7 κι οχι με το Cleanup Utility για TIH 2012 μιας κι αυτο ειναι συμφωνα με την εταιρια για περιπτωση που δεν δουλευει το uninstall. Μετα εκανα reboot κι υστερα ακολουθησα τις οδηγιες του οδηγου για Complete removal. Κανονικα επρεπε να κανω ελεγχο ΠΡΙΝ το reboot για καποια UpperFilters, LowerFilters στη registry αν χρησιμποποιουσα το Cleanup Utility. Πριν το 2ο μοιραιο reboot ελεγξα ολα οσα ανεφεραν οι οδηγιες του user σε εκεινο το thread. Ολα ηταν ενταξει εκτος απο ενα UpperFilters να αναφερει to fltsrv(.sys) σε αλλο σημειο ομως απο εκεινα που περιειχε ο Οδηγος. Τελικα μαλλον αυτο οδηγησε σε Boot Failure και χωρις κανει κατι το Startup Repair απο Win7 DVD.

Ομοιως εδω--->BSOD 0x0000007B After Removal of Acronis Software - Microsoft Answers

Σωζεται η κατασταση ρε παιδια; Ουτως ή αλλως θα εκανα clean install στο νεο SSD αλλα αυτη τη φορα ειχα φροντισει να μην εχω προσφατα backup απο settings σε προγραμματα και Bookmarks. Κυριως αυτο με ενοχλει εκτος απο τη φαιδροτητα που επεδειξα.

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Δυστυχως οχι. Ειχα σβησει τα restore. Μιλαμε για απολυτη φαιδροτητα... Εν τω μεταξυ στο Parted Magic μου εβγαζε διαφορετικα τα partition του system disk σε σχεση με παλιοτερα. Εχω ψαξει τη registry μεσω command promt(repair tools) αλλα δε βρηκα κατι που να εμεινε και να προκαλει το BSOD.

Βλεπω την επανεγκατασταση να πλησιαζει με δρασκελιες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.