backgman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2004 Καλησπέρα, πιο παλιά έκανα DivX με ένας p4 2.4B και απο τότε που πήρα το ν 3άρη δεν έχω κάνει. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Καταρχήν έμαθα οτι το xViD είναι καλύτερο απο το DivX, ισχύει?? Και το συμαντικό. Μπορώ να κάνω 2 ταινίες ταυτόχρονα (έχω HT) και αν ναι πώς ??Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Το αν ισχύει μπορείς να το διαπιστώσεις μόνος σου. Κάνοντας και βλέποντας. 2 encoding μπορείς να κάνεις έτσι κι αλλιώς, αλλά ίσως το HT να βοηθάει περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Ισχύει, το xvid είναι καλύτερο, αφού ε΄χει πιο εξελιγμένους αλγόριθους πρόβλεψης κίνησης κλπ. 2 ταινίες μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα, αλλά δεν νομίζω να κερδίσεις και τίποτα σοβαρό άντε 10-20% (μην νομίζεις ότι το ht είναι 2 πραγματικόι επεξεργαστές...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fandom Αύγουστος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 15% είναι μια ώρα δουλειά στο 6αωρο που θα χρειαστει λογικα η επεξεργασια και των δύο ταινιών, 2-pass η καθεμία με αρκετά optimizations enabled...δεν νομίζω οτι αυτή η έξτρα ώρα δεν μετράει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.