Jump to content

Αγορά laptop μέχρι 650ευρω και ιntel επεξ.

fits79

Recommended Posts

Έχω βρει κάποια laptop(Toshiba, dell, hp) Mε τους παρακάτω intel cpu.

DELL INSPIRON 14RN-1818DBK -> 640 ευρώ

Dell Inspiron Q15R -> 558 ευρώ

Toshiba satellite C660-2ML -> 550 ευρώ

Toshiba Satellite C855-10M - Laptop -> 550 ευρώ

TOSHIBA SATELLITE C855-10Z PSKC8E-00Q005EN -> 585 ευρώ

Toshiba satellite L755-1JG -> 600 ευρώ

Να σας πω όσο αφορά πάντα τους intel επεξεργαστές ποιος από τα 3 παρακάτω μοντέλα είναι ποιο νέος και γιατί???

Intel i3 2350m ή 2330m ή 2370m

Intel i5 2450m ή 2430m

Intel B960 -> αυτός τώρα που τον κατατάσσουμε στους i3 ή στους ποιο νέους και γιατί?

Επίσης αν ξέρει κάποιος η κάθε εταιρία από τις παραπάνω με πόσα partition είναι οι δίσκοι που δίνουν μαζί όταν τους αγοράζεις και αν είναι basic ή dynamic θα τον παρακαλούσα να μου πει γιατί θέλω να αλλάξω λίγο τα partitions και αν ο δίσκος είναι dynamic όπως στα περισσότερα hp laptop τότε δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα όσο αφορά τα partitions.....

https://www.skroutz.gr/products/show/9926972 δς και αυτο με ivybridge και καρτα 620m με 96 shaders...o ivybridge σειρα 3χχχ ειναι οτι πιο νεο παντως.

ps λυσσαξατε ολοι με τα dell και toshiba (@k@ brother) υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...

Τι λες ρε διαλεξες το καταλληλοτερο συνδιασμο μαγαζιου και λαπτοπ.

ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ(ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΑΛΙΑ ΕΜΠΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ... ΜΑΓΑΖΟ) ΚΑΙ Η ΜΑΡΚΑ ΛΑΠΤΟΠ.

ΜΕ ΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΛΑΠΤΟΠ ΜΑΡΚΑΣ ACER & FUJITSU SIEMENS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.