Jump to content

Αγορά νέας Κάρτας γραφικών

Raiden

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειας σας παιδιά ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση. Σκέφτομαι να αλλάξω κάρτα γραφικών και θα ήθελα την γνώμη σας. Το κόστος της βεβαία να κυμαίνεται στα 150-200 .

To σύστημα μου είναι :

CPU : Intel Core 2 Quad 6600

Ram : DDR 3 8 GB -1600 ( τρέχουν στα 1066 )

Motherboard : ASUS P5E3

HDD : SATA 250 GB Χ 2 & 1 SATA 500 GB

PSU : 600 W Coolmaster

H προταση μου AMD 7850:

VGA :: ATI Radeon HD7850 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Gigabyte) (GV-R785OC-2GD) - Visionstudio.gr

ή απο αγγλικο Amazon (198€) με δωρεαν μεταφορικα

[ame=http://www.amazon.co.uk/VTX3D-X-Edition-Graphics-Express-Display/dp/B008NHUTQW/ref=sr_1_2?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=computers&ie=UTF8&qid=1346090919&sr=1-2]VTX3D AMD Radeon HD 7850 X-Edition Graphics Card (1GB, GDDR5, PCI Express 3.0, HDMI, DVI-I, DVI-D, Mini Display Port, DirectX 11.1 and OpenGL 4.2 Support): Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

.

Περίμενε λίγο να πιάσουν οι νέες τιμές των ΑΤΙ. 7850 όπως είπε και ο Nick από πάνω, και θα τις βρεις κάτω των €200.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την γνώμη σας. Να σας πω και κάτι άλλο με το τροφοδοτικό πιστεύετε ότι θα είμαι καλά ? Επειδή έχω και 3 σκληρούς πάνω για αυτό το λέω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.