Jump to content

Θερμοκρασίες Barton 2500+ ????

Ianos

Recommended Posts

εχεις πετυχει γαματω κομματι ..

αλλα μαλλον ανεβαινει με λιγη ταση αλλα δεν ακουει στη ταση.. αυτο στο λεω γιατι το δικο μου εχε3ι παρομοιο στεπινγκ και εχει αυτη τη συμπεριφορα..

Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 00:58]

Καλο επισης θα ηταν να αφησεις να τρεξει το prime για καμια ωριτσα να δεις τι γινεται

Το prime το τρέχω κάθε φορά που ανεβάζω συχνότητα και μάλιστα και στα 3 διαφορετικά test που έχει : Small FFTs, In-Place large FFTs και Blend

’λωστε σε σχεδόν όλα τα προηγούμενα post έχω βάλει και τις σχετικές εικόνες αφού σταματήσω το prime για να δείχνει και την ώρα καθώς και το cpuz με το MBM για συχνότητες λειτουργίας, τάσεις και θερμοκρασίες.

Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι το ClockGen για αλαγή FSB μέσα από τα Windows δεν δουλευει πια.

Στην αρχή λειτουργούσε κανονικά. Με αυτό έψαχνα την πρώτη ημέρα την μέγιστη συχνότητα λειτουργίας και έβγαλα εκείνο το περίεργο 230Χ11.

Από τότε όμως δεν το ξαναείδα εκείνο το 230 ούτε τάση μεγαλύτερη από 1,725.

Λέτε να φταίει που τον ζόρισα στα όρια πολύ νωρίς και να μην ανεβάζει πλέον τάση και FSB ?

Απο χθές βράδυ άρχισε να μπουτάρει με Vc 1,8 στα 166Χ11 ( 2500+ ) ενώ πριν δεν μπορούσε.

Στα 215Χ11 όμως που τρέχει χωρίς πρόβλημα όλα τα διαγνωστικά με Vc 1.65 όταν του βάλω παραπάνω τάση δεν μπουτάρει.

Ξαναέβαλα το original bios της Abit και έπειτα ξανά D24 3D LITE του trats αλλά από Dos αυτή τη φορά.

Όλα δουλεύουν καλύτερα ( όχι τέλεια ακόμα ).

’ρχισε να βλέπει και παραπάνω τάση στο Vc μόνο όμως όταν έχω διαιρέτη στις μνήμες και συγκεκριμένα μόνο στο 4/3.

Έτσι έπιασε τα 225Χ11 με 1,7 Vc σταθεροτατος μιάμιση ώρα prime και 2 ώρες SiSoftware Sandra.

Ανέβηκε βέβαια αρκετά παραπάνω αλλά όχι σταθερά 230Χ11 με 1,75 Vc έβγαλε 30 λεπτά prime και στα 240Χ11 με 1,8 Vc 10 λεπτά prime και μετά σταματούσε λόγω λάθους.

Για να δούμε πόσο θα φτάσει με αέρα....

post-1329-1416071152,4898_thumb.jpg

μιας και μιλατε για θερμοκρασιες barton..εχω εναν 2500+ και τον εχωπουσαρει αρκετα συντηρητικα θα ελεγα,με τη stock ψυκτρα,με θερμοαγωγιμη παστα ομως,στα 2100 απο 1830 περιπου που ειναι default.ταση 1.675 απο 1650.δουλευει ενα μηνα μια χαρα ,εχω τρεξει και prime καμποσες ωρες ολα καλα.οι θερμοκρασιες ειναι (με σχετικη ζεστη στο δωματιο) idle 42-43 cpu diode/ 34-35 case.με prime και παιχνιδια κλπ φτανει max 47-48 cpu /36 case.εχω 6 coollers στο tower,2 μπροστα συν εναν στο πλαι να βαζουν και 2 πισω και εναν πανω που βγαζουν.ποσο αραγε θα μπορουσε να φτασει χωρις να αλλαξω ψυκτρα?και στα 2200 που τον ετρεξα με αυτη τη ταση δεν ειδα προβληματα,ωστοσο δε το αφησα..εχω εναπ ροαισθημα παντως οτι πρεπει να ειναι καλο κομματι το συγκεκριμενο

εμενα ρε παιδια ειναι KQYHA 2500+ βαρτον και τον εχω 236χ11 με 1.7ν

αλλα εχω προβλημα με τις μνημες εχω 2χ512 cl3 ddr400 infineon bt-5, ce-5 ενω η καθεμια παιζει στα 245 μονη της και βγαζει το memtest86+ χωρις προβλημα μαζι μου βγαζουν 5-6 λαθακια περιπου στο 5ο test στα 236 dual channel στην dfi με το 19-6 new official

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.