fits79 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2012 Έχουμε και λέμε πήρα ένα air-condition general asha09lgc dc inverter κλάσης A/A και το έχω εδώ και 1 μίση χρόνο το πολύ και από την αρχή αλλά όχι τόσο έντονα(Γι' αυτό δεν το έψαξα και τόσο πολύ) είχα το εξής πρόβλημα ότι παρόλο που η αποχέτευση(το σωληνάκι για να ρίχνει το νερό έξω) δουλεύει μια χαρά(Τσεκαρισμένο από τεχνικούς όχι από εμένα) κατά καιρούς ρίχνει σταγόνες και από το μηχάνημα μέσα.Αυτό που έκανα λοιπόν ήταν να πάρω την επίσημη αντιπροσωπεία Ελλάδος για αυτό το κλιματιστικό για να δω τι μπορεί να γίνει.Παίρνω τηλ. και τους λέω όλο το σκηνικό και μου λένε ότι αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΒΛΙΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα εκτός από το να κλείσουμε ένα ραντεβού να έρθουμε σπίτι σας να το ελέγξουμε και αν ΔΕΝ φταίει η εγκατάσταση τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί όπως προείπαμε δεν το βλέπουμε σαν πρόβλημα. Αλλά θα πρέπει να τους πληρώσω τα 50 ευρώ της επίσκεψης για το ΤΙΠΟΤΑ. Εν ολιγης εκεί που μας χρωστάγανε μας πήρανε και το γάιδαρο....Έχω ήδη φέρει 2 διαφορετικούς τεχνικούς για αυτό το ΠΡΟΒΛΗΜΑ και κανένας μα κανένας δεν έχει βρει λύση...Το θέμα ρε παιδιά είναι ότι έχω δει από προσωπική πείρα και φίλων μου air-condition samsung, sharp, general electric, toyotomi κ.α. και ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΑΓΩΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.......ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ Κ.Τ.Λ.???Και το θέμα είναι ότι το είχα χρυσοπληρώσει όταν το αγόρασα γιατί είχε κοντά στα 500-600 ευρώ και τόσα λεφτά για 9000btu dc inverter κλιματιστικό δεν είναι πολλά λεφτά???Εδώ έχω δει air condition 9000btu ακόμα και ας μην είναι inverter(Ξέρω αυτό αφορά τη κατανάλωση του ρεύματος και όχι κατά πόσο καλό είναι το air-conditon) και τέτοια θέματα δεν είχανε....ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗ ****ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ....ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ.... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΤΝ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ....ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ AIR-CONDITION ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Γιατί να χαλιέσαι τόσο ??Ο δρόμος της δυσφήμησης δεν θα σου προσφέρει λύση. Αντί λοιπόν να τους καταριέσαι, βρες ένα κολλητό σου που να κατέχει λίγο και ανοίχτε το κάλυμμα (με το γενικό ρεύματος κλειστό) αφού έχει ξεκινήσει να κάνει το πρόβλημα της υγροποίησης. Βρείτε σε ποιο σημείο συγκεντρώνεται το νερό και δεν καταλήγει στο σκαφάκι συλλογής που είναι από κάτω, και φροντίστε ώστε να το οδηγήσετε και αυτό τ σημείο στο σκαφάκι και από εκεί στην έξοδο. Επίσης σιγουρευτείτε ότι το νερό από το σκαφάκι φεύγει αμέσως από τον σωλήνα και δεν παραμένει εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Λες να μην το εχω κανει ηδη....ΤΣΙΦΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΣΙΦΟΣ οτι και να δοκιμασαμε ΤΣΙΦΟΣ δεν αλλαζει κατι παντα μα παντα ριχνει σταγωνες νερου μεσα......Εσυ δηλαδη στη θεση μου δεν θα τα ειχες παρει με την κωλοεταιρια?Ειδικα αν ειχες χρυσοπληρωσει το γαμ... air-condition Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Αύγουστος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 [MENTION=3219]fits79[/MENTION] Στο manual οντως λεει πως μπορει να συμβαινει αυτο το πραγμα? Εχεις ψαξει να δεις αν συμβαινει σε αλλους και τι λυση βγηκαν?[MENTION=1167]colt3003[/MENTION] Κατι δηλαδη που δεν μπορει να κανει ενα τεχνικος...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 27, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 [MENTION=1167]colt3003[/MENTION] Κατι δηλαδη που δεν μπορει να κανει ενα τεχνικος...?Το θέμα είναι να βρεις τεχνικό που να θέλει να ασχοληθεί και να μην είναι μπακάλης (ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 27, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Κι ομως εχω φερει και φιλο μου που ασχολειτε με τετοια πραγματα κοινως ειναι η δουλεια του αλλα δεν καταφερε κατι....Εννοειτε οτι βρηκαμε απο που πεφτουν οι σταγωνες αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι λεει λογο υγροποιησεις του αερα κ.τ.λ. Το θεμα ειναι ομως οτι τα 2 προηγουμενα air-condition που ειχα παντα 9000btu και οχι inverter δεν ειχαν ποτε τετοιο θεμα ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 27, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Σε μεγάλο βαθμό είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει. Εμάς, που δουλεύει πολλές ώρες στο δωμάτιο υπολογιστών, δεν το έχει κάνει ποτέ. Τις προάλλες όμως, κάναμε φασίνα και το είχαμε ανοικτό γιατί είχε 40° έξω. Στο τέλος, σφουγγαρίσαμε, με κλειστά παράθυρα, για να μείνει δροσερό το σπίτι. Μετά από 1-2 ώρες, άρχισε να κάνει το ίδιο. Όλο το νερό που εξατμίστηκε από τα πατώματα, πήγε φυσικά στη μονάδα, υγροποιήθηκε κι άρχισε να στάζει. Ανοίξαμε τα παράθυρα, το βάλαμε για 30' στο Dry και στέγνωσε. Έκτοτε, δεν το έκανε ξανά.Αν λοιπόν για κάποιο λόγο έχεις υγρασία στο χώρο (κοντά σε μπάνιο, πολλά φυτά, κλπ), τότε είναι λογικό να παρουσιάζει αυτό το φαινόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Αύγουστος 27, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Το θέμα ρε παιδιά είναι ότι έχω δει από προσωπική πείρα και φίλων μου air-condition samsung, sharp, general electric, toyotomi κ.α. και ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΑΓΩΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....... Στο σπίτι έχουμε δύο Samsung 10έτιας. Το ένα (το οποίο το έχω και πάνω από το κρεβάτι μου) πετάει συνεχώς νερό μέσα. Το ότι κάποιες φορές ξυπνάω από το κρύο νερό δεν το αναφέρω καν... Λύση πάντως, και σε μας δεν βρέθηκε. Τρεις ψυκτικοί έχουν έρθει, αλλά κανένας δεν έβγαλε άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 27, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Παιδια εχω ηδη ξεκινησει καταγγελια στο inka.grΚαι παλιοτερα ειχα θεμα με το service της lg για μια τηλεοραση και μετα απο 6 πηγαινε ελα της ιδια τηλεορασης 1 μηνος χωρις να κανουν αντικατασταση παρολο που το ζηταγα κ.τ.λ.με το που εγινε καταγγελια ομως μεσα σε 2-3 μερες ειχα τα λεφτα μου πισω.ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 27, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Θα απαντησω στο θεμα της τιμης, αγορασα fujitsu inverter 12αρι 650 απο κολομβουνη , οποτε ναι λιγο ακριβα το αγορασεςSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Αύγουστος 27, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 δεν ξέρω πως είναι το κλιματιστικό σου, αλλα αν δεν έχει πλήρη μόνωση το κομμάτι που έχει τα ηλεκτρολογικά/ηλέκτρονικά ή/και η υγροποίηση γίνεται σε εκείνη την πλευρά της μονάδας, μπορείς να πατήσεις σε αυτό μιας και τίθεται θέμα ασφάλειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 27, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Εξω την σωληνα την εχεις ελευθερη ή μεσα σε μπετονακι να μαζευεις το νερο; γιατι κατι τετοιο ειχε προκαλεσει αντιστοιχο προβλημα σρ δικο μας. Θα ρωτησω τους γονεις μ για σιγουρια να σου πω αν εφταιγε αυτο.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 27, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Το σωληνακι που βγαινει εξω ειναι ελευθερη οποτε δεν εχει θεμα να γεμισει ο κουβας κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 27, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Το μηχάνημα στάζει η το πετάει το νερό από τη φτερωτή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 27, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Σταγωνες ριχνει μεσα φιλε μου οχι ολοκληρη ροη νερου....Και οχι παντα απλα μερικες μερες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 27, 2012 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Άν βγάλεις ολόκληρο το καπάκι θα δεις το στοιχείο. (ψυγείο)Κάτω από αυτό υπάρχει το σκαφάκι συλλογής νερού.Το σκαφάκι έχει δύο τρύπες στα άκρα του από τις οποίες βγαίνει το νερό προς το σωληνάκι, η μία είναι ταπωμένη.Δες αν η άλλη δεν είναι βουλωμένη.Πάρε ένα καλαμάκι φραπέ και σπρώξε το στην τρύπα μήπως και έχει πιάσει σκουπίδι, και γενικότερα καθάρισε το σκαφάκι.Αν η τρύπα είναι καθαρή τσέκαρε τη ρύση του κλιματιστικού, που γέρνει δηλαδή.Πρέπει να γέρνει προς την τρύπα αλλά με τον καιρό κρεμάνε καμιά φορά.Ξεκρέμασε το λίγο ελαφρά από την τοίχο και βάλε ένα χαρτάκι στην βίδα/γάντζο που το έχουν κρεμάσει να σηκωθεί, για να δοκιμάσεις μήπως βελτιωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 27, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Οπως ηδη ειπα και στο πρωτο μου ποστ ΔΕΝ ειναι βρωμκο το σωληνακι και το αυλακι για να τρεχει το νερο ειναι καθαραο οσο για την κλισει που λες που πρεπει να εχει το κλιματιστικο εγω το βλεπω οριζοντιο χωρις κλισει με τα ματια δεν πηρα και αλφαδι αλλα ποτε δεν ξερεις μπορει να γερνει λιγο προς το σωληνακι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Αύγουστος 28, 2012 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Αν το βαλεις στο τερμα κρυο σταγονες πεταει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 28, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Διαβασε το 1 ποστ τα λεω ολα αυτα..Και μονο στο κρυο το δουλευω το air-condition αφου για ζεστο εχω καλοριφερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.