Jump to content

Νεκρή οθόνη σε laptop (δεν ακούγεται και το fan του cpu)

UpcomingDesigner

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω το λαπτοπ (notebook για την ακρίβεια) μιας φίλης στα χέρια μου το οποίο ναι μεν ανάβει κανονικά το λαμπάκι του on αλλά δεν ακούγεται τίποτα και δεν απεικονίζει και εντελώς ΤΙΠΟΤΑ στην οθόνη!

Έβαλα άλλη οθόνη επάνω (εξωτερική) να δω αν είναι η οθόνη αλλά πάλι τα ίδια.

Να επισημάνω πως ο επεξεργαστής δεν ακούγεται καθόλου (το ανεμηστιράκι του δηλαδή)

Λέω σήμερα να τον ανοίξω να δω έστω τι παίζει με το φαν.Υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει?

Να βρούμε έστω το πρόβλημα ώστε να δούμε αν μας συμφέρει να το φτιάξουμε?

Επίσης κάτι που παρατήρησα είναι πως στην μπαταρία το αριστερό κλιπσάκι έχει σπάσει και η μπαταρία τρέμει λίγο,παίζει λόγο αυτού να κάηκε κάτι?

Το βραδάκι που θα πάω σπίτι θα δώσω ακριβές μοντέλο.Η γραφικών όπως καταλαβαίνεται είναι ενσωματωμένη στην πλακέτα!

Το μυαλό μου πάει στην κάρτα γραφικών μιάς και δοκίμασες και εξωτερική οθόνη με αποτέλεσμα ΜΑΥΡΙΛΑ και σάν επίτηδες είσαι στην περίπτωση του ενσωματωμένου όπως λές. Άν όντως φταίει δηλ. αυτό πάς για μητρική η οποιά μπορεί να έχει ήδη βαρέσει μπιέλες λόγω της κάρτας. Το ένα επηρεάζει το άλλο.Γράψε μοντέλο και βλέπουμε.

- Για την μπαταρία που αναφέρεις δέν νομίζω να το επηρέασε σε κάτι.

προφανώς το φαν τα εχει παίξει καιρό και απο την υπερθέρμανση μαλλον έκαψε κάρτα γραφικών ή μητρική οποτε δε συμφέρει η επισκευη

Καλε μου φιλε ..... πας για αλλο notebook.... απλα πες της φιλη σου να αποφευγει το σερφαρισμα πανω στο κρεβατι ;)

Συνηθως οταν τους το πεις λενε ... "εγωωωωωω ....οχι δεν το εβαλα ΠΟΟΟΤΕΕΕΕ στο κρεβατι.... εγω το προσεχα και το ειχα στα ποδια μου" ......χαχαχαχαχα

Ειναι η πρωτη αντιδραση!!!!! η δευτερη ερχεται μολις της ανακοινωσης πως λογο της μ@μ@κιας της θα πρεπει να παρει αλλο.... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.