panagiotisky Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2012 Καλημέρα...παράγγειλα απο Ebay ενα καλώδιο που μετατρέπει RS232 σε USB. Δυστυχώς δεν μου ήρθε με οδηγούς. Με το που συνδέω τη USB στο Pc πεταει συνεφάκι(λειτουργικο 7) και ψάχνει για οδηγους απο το νετ. Απο πριν εγω εχω εγκαταστησει 5-6 οδηγους για το συγκεκριμενο καλώδιο , αλλα και πάλι τπτ. Απο τη διαχειρηση συσκευων το εχει με ! . prolific USB-to-Serial Comm Port(COM3). Βάλω δε βάλω Drivers δεν το αναγνωριζει. This Device cannot start(Code10) βγαζει. Κατέβασα και οδηγους απο prolific αλλα τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Αύγουστος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Μάλλον δεν είναι συμβατό με windows 7 , το λέω αυτό γιατίέχουν περάσει αρκετά τέτοια από τα χέρια μου και είχαν τέτοιοπρόβλημα. Μια μικρή πιθανότητα να δουλέψει είναιμήπως βρεις drivers για vista 64 (υποθέτω έχεις win7 64) καινα περάσεις αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotisky Αύγουστος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Μπα...το δοκιμασα και σε laptop με Vista...Ακριβως τα ιδια.... To θέμα ειναι οτι αυτο το καλώδιο θέλω να το χρησιμοποιήσω σε laptop. Αλλά το laptop δεν εχει RS232...Moνο USB. Και δε μπορώ να βρω οδηγούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Αύγουστος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Στο device manager τι vendor & device id σου δίνει; Δοκίμασε και τους vista από εδώ: Windows Vista driver for prolific chip USB Serial Adapters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.