cacofonix Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2012 Καλησπέρα.Συνεργάζομαι με μία εταιρεία και ζητάνε στατική IP για να έχω πρόσβαση στην υπηρεσία τους.Το θέμα είναι ότι δεν πολυγουστάρω να έχω στατική IP (να δίνω δηλαδή στη Cyta 6€ παραπάνω μηνιαίως) για 10-20'/μήνα. Κάτι πήρε το μάτι μου σε παλιά φόρουμ για το www.dyndns.org και το www.no-ip.comΜπορώ να κάνω δουλειά με αυτά; Είναι βλακεία από τα 25€/μηνιαίως να πάω στα 31€ για 10-20' δουλειά/μηνιαίως.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αν καταλαβαίνω καλά από αυτά που λες κουτσά στραβά θα συνδέεσαι με ssh, ftp ή κάτι άλλο σε μία εταιρία που θέλουν να έχεις static ip για να την προσθέσουν στην access list του firewall τους ώστε να μπορείς να συνδέεσαι. Όμως οι access lists παίζουν με IP ως επί το πλείστον. Υπάρχει τρόπος να γίνεται αντίστροφος έλεγχος βάσει του ονόματος αντί για IP, αλλά αυτό απαιτεί δουλειά εκ μέρους τους που δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένοι να κάνουν. Ανάλογα με το τι πρωτόκολλο θα χρησιμοποιείς για αυτή τη δουλειά μπορείς να έχεις και την ανάλογη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cacofonix Αύγουστος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Απ' οτι εχω καταλαβει θα περάσουν στο σύστημά τους την IP μου, και η εταιρεία δεν είναι διατεθημένη να κάνει κάτι παραπάνω. Οπότε, υπάρχει λύση λες, ή δίνω 6Χ12=72€/έτος και τελειώνει η ιστορία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Δε λες τι πρωτόκολλο θα παίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cacofonix Αύγουστος 27, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 OK θα ρωτήσω και θα απαντήσω μόλις μάθω. Ο provider σε πόσες μέρες θα μου μετατρέψει την IP σε σταθερή, αν πχ το ζητήσω αύριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Δεν είναι κάτι τραγικό, λογικά πρέπει να γίνεται εντός μίας εργάσιμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cacofonix Αύγουστος 27, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Εχω την εντύπωση ότι είναι σε jsp πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 27, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Η jsp δεν είναι πρωτόκολλο, είναι γλώσσα προγραμματισμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.