Jump to content

Πώς να αποφύγω τη στατική IP;;;

cacofonix

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Συνεργάζομαι με μία εταιρεία και ζητάνε στατική IP για να έχω πρόσβαση στην υπηρεσία τους.

Το θέμα είναι ότι δεν πολυγουστάρω να έχω στατική IP (να δίνω δηλαδή στη Cyta 6€ παραπάνω μηνιαίως) για 10-20'/μήνα. Κάτι πήρε το μάτι μου σε παλιά φόρουμ για το www.dyndns.org και το www.no-ip.com

Μπορώ να κάνω δουλειά με αυτά;

Είναι βλακεία από τα 25€/μηνιαίως να πάω στα 31€ για 10-20' δουλειά/μηνιαίως.

Ευχαριστώ.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αν καταλαβαίνω καλά από αυτά που λες κουτσά στραβά θα συνδέεσαι με ssh, ftp ή κάτι άλλο σε μία εταιρία που θέλουν να έχεις static ip για να την προσθέσουν στην access list του firewall τους ώστε να μπορείς να συνδέεσαι. Όμως οι access lists παίζουν με IP ως επί το πλείστον. Υπάρχει τρόπος να γίνεται αντίστροφος έλεγχος βάσει του ονόματος αντί για IP, αλλά αυτό απαιτεί δουλειά εκ μέρους τους που δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένοι να κάνουν. Ανάλογα με το τι πρωτόκολλο θα χρησιμοποιείς για αυτή τη δουλειά μπορείς να έχεις και την ανάλογη λύση.

Απ' οτι εχω καταλαβει θα περάσουν στο σύστημά τους την IP μου, και η εταιρεία δεν είναι διατεθημένη να κάνει κάτι παραπάνω. Οπότε, υπάρχει λύση λες, ή δίνω 6Χ12=72€/έτος και τελειώνει η ιστορία;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.