fantacid Αύγουστος 20, 2004 #121 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:38] νομιζω τωρα σιγουρα θα μας προσεξουν ολοι :D μια ψηφος στη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ του φιλτατου .38-.45 :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 20, 2004 #122 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Λοιπόν, έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας σε αυτό το thread. Θα σας ξαναβάλω στην σωστή πορεία λίγο βίαια. H ιδανική λύση είναι μια εξωλέμβια "άγρια" όπου θα αναγράφονται επάνω το url, το μότο και κάποια άλλη αράδα. Για φανταστείτε το: :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 20, 2004 #123 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 ρε παιδια νομιζω οτι το εχουμε μπλεξει πολυ το θεμα....η αρχικη ιδεα ηταν μπλουζακι του TheLab που θα περιειχε στοιχεια παραπομπης στο o/cαπο κει και επειτα ομως ακουστηκαν πολλα και εμπλεξε το θεμα....ειναι λογικο ενας Amdας να μην θελει τα 5 γιγα στο μπλουζακι....Επισης εαν βαλουμε ην φλεγομενη cpu , τι μαρκας θα ειναι αυτη??(οι Ιντελαδες σιγουρα θα γουσταραν ενα κοντινο σε εναν Extreme 3.4......)Eγω π.χ θα ηθελα να υπηρχε καποια αναφορα και στο case modding (dremel, fans κτλ)αλλος γουσταρει φρεον και w/cooling....γιαυτο λοιπον θα προτεινα να φτιαξουμε καταρχην ενα απλο μπλουζακι του TheLab...με τη γνωστη ατακα στο πισω μεροςκαι ενα απλο σηματακι εμπρος (ισως και μοναχα το logo του TheLab)και στη συνεχεια ο καθενας φτιαξει ενα δικο του με οτι τον εκφραζει καλυτερα...και μετα κανουμε και εναν διαγωνισμο για το καλυτερο...(εννοειται με πραγματικες φωτο απο το μπλουζακι φορεμενο απο τον κατοχο του...)ενδεχομενως να υπαρξουν περισσοτερες απο μια λυσεις αναλογα με την κατηγορια....μπλουζακι watercooling, case modding, intel o/c. Amd o/c κ.ο.κ.......τα οποια θα διατιθενται μεσω του site σε προνομιακες για τα μελη τιμες...παραλληλα τα σχεδια αυτα μπορουν να κυκλοφορησουν σε αυτοκολλητα, κουπες και οτι αλλο γουσταρει η ηγεσια του site.....(κατι σαν την σειρα προιοντων του No Limits....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 20, 2004 #124 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 00:17] το ξαναλεω, ειδικα για σενα Κοπριτη (δε φταιω εγω, με τετοιο nick που διαλεξες, τι να κανω) θελουμε 300dpi, αρα αν δεν υπαρχουν τα ταχυμετρα σε τετοια αναλυση, μην το παιδευεις. εκτος αν βγαλουμε φωτο απο ενα, σε αναλυση πανω απο 2ΜΡ και να το σκαλισουμε. ολες οι εικονες και τα ταχυμετρα εκτος απο το χρονομετρο ειναι φτιαγμενα εκ του μηδενος στο photoshop στα 300dpi.... απλα οι εικονες που εχω ανεβασει ειναι συμπιεσμενες για ευνοητους λογους Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 00:17] μου αρεσει απλο, χωρις πολλα πολλα, σαν αυτο που εκανες στο Post #92, με το default is not an option απο κατω. ΥΓ: γινεται να μου στειλεις τη γραμματοσειρα; και εγω το "sοme like it hot" ειχα στο μυαλο μου αρα μηπως θα επρεπε να βαλουμε και μια Marilyn στην εικονα??? ποια απο τις δυο γραμματοσειρες θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 20, 2004 Author #125 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ρε παιδια νομιζω οτι το εχουμε μπλεξει πολυ το θεμα.... η αρχικη ιδεα ηταν μπλουζακι του TheLab που θα περιειχε στοιχεια παραπομπης στο o/c απο κει και επειτα ομως ακουστηκαν πολλα και εμπλεξε το θεμα.... ειναι λογικο ενας Amdας να μην θελει τα 5 γιγα στο μπλουζακι.... Επισης εαν βαλουμε ην φλεγομενη cpu , τι μαρκας θα ειναι αυτη?? (οι Ιντελαδες σιγουρα θα γουσταραν ενα κοντινο σε εναν Extreme 3.4......) Eγω π.χ θα ηθελα να υπηρχε καποια αναφορα και στο case modding (dremel, fans κτλ) αλλος γουσταρει φρεον και w/cooling.... γιαυτο λοιπον θα προτεινα να φτιαξουμε καταρχην ενα απλο μπλουζακι του TheLab... με τη γνωστη ατακα στο πισω μερος και ενα απλο σηματακι εμπρος (ισως και μοναχα το logo του TheLab) και στη συνεχεια ο καθενας φτιαξει ενα δικο του με οτι τον εκφραζει καλυτερα... και μετα κανουμε και εναν διαγωνισμο για το καλυτερο... (εννοειται με πραγματικες φωτο απο το μπλουζακι φορεμενο απο τον κατοχο του...) ενδεχομενως να υπαρξουν περισσοτερες απο μια λυσεις αναλογα με την κατηγορια.... μπλουζακι watercooling, case modding, intel o/c. Amd o/c κ.ο.κ....... τα οποια θα διατιθενται μεσω του site σε προνομιακες για τα μελη τιμες... παραλληλα τα σχεδια αυτα μπορουν να κυκλοφορησουν σε αυτοκολλητα, κουπες και οτι αλλο γουσταρει η ηγεσια του site..... (κατι σαν την σειρα προιοντων του No Limits....) Αυτό είναι το καλύτερο από όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 20, 2004 #126 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 16:01] ολες οι εικονες και τα ταχυμετρα εκτος απο το χρονομετρο ειναι φτιαγμενα εκ του μηδενος στο photoshop στα 300dpi.... απλα οι εικονες που εχω ανεβασει ειναι συμπιεσμενες για ευνοητους λογους :T: Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 16:01] ποια απο τις δυο γραμματοσειρες θελεις? την επανω (maximun overclocking) αλλα και τη 2η, αν δεν ειναι η impact. @ fantacid αυτο ελειπε, να μη σου αρεσε η υλοποιηση :D :D περα απο την πλακα, η υπογραφη του fantacid για μενα ειναι προτεινομενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 20, 2004 #127 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 μηπως, λεω μηπως, η ατακα στην μπροστα μερια, να ειναι στα ελληνικα; με το σκεπτικο πως, αν στο πισω μερος μπει το Logo του TheLab με την προϋποθεση οτι θα καταφερω να το κανω στα 300dpi, δε θα ηταν πιο σωστο, στη θεση του "default is not an option" ή οτι αλλο διαλεξουμε τελος παντων, να μπει μια απο τις ατακες που εχουν υποθει στο φορουμ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 20, 2004 #128 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 και μια ψήφος από μένα για την fantacid sig + thelab logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 20, 2004 #129 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 εγω παντως προτεινω κατι απλο οπως το μπλουζακι απο το Insomnia και να βαλουμε και μια ατακα... να μας βγει και φτηνα γιατι εγω ας πουμε δεν θα παρω μονο ενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 26, 2004 #130 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Η δικιά μου πρόταση για το πίσω μέρος από το μπλουζάκι.... Να βάζαμε και το nick του καθενός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 26, 2004 #131 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 δεν είναι άσχημο, απλά δεν είναι σχετικό... ούτε σχετικό με pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 26, 2004 #132 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Είναι δύσκολο σε κάθε μπλουζάκι να έχουμε και το nickname του καθενός γιατί θα πρέπει να φτιάξουμε 300 διαφορετικά σχέδια που θα πρέπει να τα κάνουμε upload (αν επιλέξουμε τη λύση της παραγγελίας από web). Οπότε θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Κοπρίτη μερικά ποστ πιο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 26, 2004 #133 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas και μια ψήφος από μένα για την fantacid sig + thelab logo Και εμενα θα μου αρεσε αυτη η ιδεα για υλοποίηση.....Και αν θελει καποιος, παραγγελνει η με το nick του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 26, 2004 #134 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 11:20] Και εμενα θα μου αρεσε αυτη η ιδεα για υλοποίηση.....Και αν θελει καποιος, παραγγελνει η με το nick του! Αν γινουν τα μπλουζακια ενημεροστε και εμενα!!!Αν και καινουργιος στο λαμπη θελω να ενταχθω γρηγορα στην παρεα σας:worship: :worship: Συμφωνω με τον Ydinopoulo θα μπορουσε καποιος να το παραγγειλει με το nick η με μια μικρη ατακα που θελει αυτος(παντα σχετικα με Η/Υ)!! :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2004 #135 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Παιδιά να αποφασίσουμε λίγο γρήγορα γιατί έτσι που το πάμε θα πάρουμε τα μπλουζάκια για το επόμενο καλοκαίρι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 28, 2004 #136 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Παιδιά να αποφασίσουμε λίγο γρήγορα γιατί έτσι που το πάμε θα πάρουμε τα μπλουζάκια για το επόμενο καλοκαίρι!! Ti στεναχωριεσαι?Θα κανουμε φουτερακια κ σκουφακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 28, 2004 #137 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 και οχι μονο.. TheLab.gr '04-'05 collection Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 28, 2004 #138 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Λολ .Τωρα και σε μακρυμανικα .κοντομανικα, αμανικα .Φουτερ,πουλοβερ ,και μπλουζακια+ γαντακια ,σκουφους και κασκολ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #139 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 και κανένα σώβρακο μη μείνουμε και ξεβράκωτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 28, 2004 #140 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Τα ειπα ολα ε? Ε,νταξ, τα εσωρουχα δεν τα ειπα γιατι ηταν too much ,αλλα οκ Και εσωρουχα για να μην μεινετε ξεβρακωτοι (οπως λεει και ο Ντουρασελ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.