jdrogas Αύγουστος 16, 2004 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 08:53] http://www.cafepress.com/cp/info/θελετε να το οργανωσουμε; βρεθηκε ενα site, το οποιο μας κανει κατα παραγγελια, απο μπλουζακια και καπελα, μεχρι mousepad, κουπες για καφε και οτι αλλο θελουμε. δε χρεαζεται ελαχιστη παραγγελια (πραγμα που σημαινει πως καθενας, οποτε μπορει και θελει μπορει να παραγγειλει), ενω κανει εκπτωση σε μεγαλες ποσοτητες. το μονο που χρειαζεται ειναι να στειλουμε σχεδιο, για να αρχισει να τυπωνει. Εγω ειμαι μεσα και στις δυο εναλλακτικες αλλα αν μπορουμε να τα βγαλουμε μαζικα ακομα καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 16, 2004 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 άντε και γω μέσα αφού θέλετε επιμένω ότι το δικό μου σχέδιο με την τροποποίηση του astrolaboυ είναι το καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 16, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Οπως και να χει δεν με πειραζει αλλα αντε κανονιστε το ντε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 16, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 14:08] Πολυ ωραια γιωργο. thanx man... λοιπον εννοειται οτι ειμαι μεσα κι εγω.... αρχικα για απλα μαυρα κοντομανικα και μετα βλεπουμε... εαν θελετε να χρησιμοποιησουμε κατι βασισμενο στο παραπανω σηματακι, δωστε καμια ιδεα και καντε τις υποδειξεις / προσθηκες σας για να το τελειοποιησω και να προχωρησουμε στην παραγγελια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 16, 2004 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 12:17] thanx man... λοιπον εννοειται οτι ειμαι μεσα κι εγω.... αρχικα για απλα μαυρα κοντομανικα και μετα βλεπουμε... εαν θελετε να χρησιμοποιησουμε κατι βασισμενο στο παραπανω σηματακι, δωστε καμια ιδεα και καντε τις υποδειξεις / προσθηκες σας για να το τελειοποιησω και να προχωρησουμε στην παραγγελια... Το σηματακι μπροστα ειναι πολυ καλο και η φραση απο πισω τελεια μαυρα κοντομανικα προσωρινα και προχωρουμε το χειμωνα με κατι αλλο. Παρακαλω θελω και μια κουπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 16, 2004 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 14:12] άντε και γω μέσα αφού θέλετε επιμένω ότι το δικό μου σχέδιο με την τροποποίηση του astrolaboυ είναι το καλύτερο ουπς τωρα το ειδα το ποστ σου ρε Χολμς.... μεσα εννοειται ΚΑΙ γιαυτο το σχεδιο.... αλλα νομιζω χωρις το "παρε ΑΤΙ"... εξαλλου ειναι μια ατακα που μονο οι Δελαμπιτες θα πιασουν.... για τους υπολοιπους ανθρωπους το ατι παραπεμπει μαλλον σε κανα ψοφαλογο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 16, 2004 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 LOL έχεις δίκιο, μωρέ ότι να ναι γράφω σιγά μη βάλουμε τον παππού στο μπλουζάκι Mέσα για το δικό σου αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 17, 2004 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 λοιπον με μια καλη ποιοτητα σταμπας(βινυλιου) και με μια καλη ποιοτητα υφασματος θα βγει γυρω στα 15 με 20 + μεταφορικα. Οποτε αν ειναι πεστε να καταληξουμε σε μια σταμπα για να μαθουμε τιμη ακριβως. Βεβαια υπαρχει και πιο φτηνη λυση και σε μπλουζα και σε σταμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 17, 2004 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 και εγω μεσα!! μονο να ρθει κρητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 17, 2004 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 17, 2004 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 αντε καντε κανα καλο σχεδιο για να ρωτησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 17, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Έχουμε κάνει ένα. Του κοπρίτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 17, 2004 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 ε να γίνουν 2-3 εναλλακτικές να ψηφίσουμε...επίσης θα προτιμούσα και κάποιο άλλο ενδεικτικό κείμενο... πχ το oc till it burns, then oc some more... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 17, 2004 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 23:05] ε να γίνουν 2-3 εναλλακτικές να ψηφίσουμε... επίσης θα προτιμούσα και κάποιο άλλο ενδεικτικό κείμενο... πχ το oc till it burns, then oc some more... Ωραια ιδεα κι αυτη Επισης εχω δει δεν θυμαμαι σε ποιανου την υπογραφη και μια αλλη ωραια ατακα που λεει στα αγγλικα οτι αφοτου κανει o/c δεν υπαρχει γυρισμος σε στις εργοστασιακες ρυθμισεις (καπως ετσι δεν θυμαμαι καλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 18, 2004 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 ρε παιδια τι θα γινει τελικα θα τα παραγειλει καποιος ολα η ο καθενας μονος του για να ξερω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 18, 2004 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Καπου με τοσα ποστς εχασα την μπαλα.. και εχω μπερδευτει..!Κανετε μια επαναληψη του τι ακριβως θα εχουν πανω τα μπλουζακια + αν θα ειναι μονο μπλουζακια η και αλλα προιοντα ?!υ.γ. γιατι εχει μονο ο ντουρασελ τετοια υπογραφη ?! λογικα πρεπει να εχουν ολοι του ρετιρε για ευκολια ολων εμας των ενοικων..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Αύγουστος 18, 2004 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 τωρα το ειδα .. ειναι πολυ καλη ιδεα. και εγω μεσα ειμαι . . λεω να υπαρχουν 2-3 εναλλακτικα να διαλλεξει ο καθενας ποιο του αρεσει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 18, 2004 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 01:05] ε να γίνουν 2-3 εναλλακτικές να ψηφίσουμε...επίσης θα προτιμούσα και κάποιο άλλο ενδεικτικό κείμενο... πχ το oc till it burns, then oc some more... @Voudas message received....alternative project on the wayγια ριχτε και τιποτα αλλο στο τραπεζι....ατακες, εικονες κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 18, 2004 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Πολυ καλη ιδεα! Πιστευω οτι καλο θα ηταν να εχει και το νικ τυπομενο πανω στο μπλουζακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 18, 2004 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 μερικες εναλλακτικες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.