astrolabos Οκτώβριος 26, 2004 Author #301 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 DJD, μου αρέσει πολύ η υλοποίησή σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 26, 2004 #302 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 11:16] και για τον χειμώνα έχουμε και τέτοια.. Απογοητεύτηκα: Το περίμενα σε νιτσεράδα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 26, 2004 #303 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αστρολαβος δεν ειναι η μονη ατακα που εχει γραψει ιστορια Δλδ μονο δυο ατακες εγραψαν ιστορια εδω μεσα? Αορατε για ψαξε το τοπικ σου και πες αν υπαρχουν και αλλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 26, 2004 #304 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Απογοητεύτηκα: Το περίμενα σε νιτσεράδα!! χαχαχαχαχαχαχαχαΘα βγάλουμε και δελαμπίτικες νιτσεράδες και θα σου κάνω την πρώτη δώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 26, 2004 #305 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Τυπώστε..! Πολύ καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 26, 2004 #306 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 μια ψηφο απο μενα για τη σχεδιαση του ΝτιΤζεη.......θα το προτιμουσα βεβαια να ειναι μπροστα το λογκο του λαμπη και οχι πλατη.........και φυσικα οχι στην καρδια αλλα μεσα στη μεση και με μεγαλυτερα γραμματα εαν γνεται........πισω θα μπορουσε να μπει καλλιστα το σχεδιο που προτεινα νωριτερα...........σχεδιο που αρχικα ειχε προτεινει ο Κοπριτης για την πλατη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 26, 2004 #307 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Φραγμα σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 26, 2004 #308 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 με το ρυθμό που το πάμε εγώ λέω να βγάλουμε σχέδια για μαγιώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 26, 2004 #309 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Tα σχέδια είναι του εορτάζοντα 38-45 κι εμένα μου αρέσουν αρκετά γιατί είναι λιτά και μουράτα. Όποιος έχει παράπονο θα γίνεται μπαν με συνοπτικές διαδικασίες ’ντε ρε παίδες το παιδεύουμε 4 μήνες lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 26, 2004 #310 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 χμ... κομματακι δυσκολο για μαγιω. αλλα υπαρχει πληρη σειρα εσωρουχων :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 26, 2004 #311 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Διαταγη αρχηγου πασα φωνη παυσατο ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 26, 2004 #312 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 To σχέδιο το δεύτερο για μπροστά είναι καλό. Συνήθως μπορστά δεν παέι μεγάλοΠίσω καλό είναι απλά πρέπει να φύγουν τα ντεγραντε΄Γύρω στα 3 ευρώ τα τυπώματα5 το μπλουζάκι καλή ποιότητα fruit of the loom6 η νιτσεράδα12 το φούτερ30 μπουφάν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 26, 2004 #313 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 συνηθως ρε παιδια σε τετοιου τυπου μπλουζακιαυπαρχει ενα Logo και μια ατακα....δλδ To Logo του Λαμπη εμπροςκαι για πισω θα υπαρχει επιλογη για τα τρια εξης"Default is not an option"''Επειδη τα μεγαλα παιδια δεν σταματουν να παιζουν ποτε""Και τους δωθηκε το συμπαγες κενο......πινγκ-πονγκ"Να ειναι απλο και κατανοητο...η εναλλαγη της ατακας στο πισω μερος μπορει να γινεται και αναλογα με τον τυπο της μπλουζας...αλλη στο κοντομανικο και αλλη στο φουτερ...για τα nicknames του καθενος ουτε λογος φυσικα μιας και θα δυσκολεψουν την παραγωγη αφανταστα...και μαλλον θα τα φορεσουμε του χρονου ετσι οπως παμε....εαν θελει καποιος μεμονωμενα το nick του ας το προσθεσει στην συνεχεια μονος του...τωρα οσο για τα χρωματα της ιδιας της μπλουζας ψηφιζω και εγω σαν πρωτη επιλογη το μαυρο και σαν εναλλακτικη το γκρι....(τα ασπρα δεν μου πανε....)καντε ρε μαστορια ενα απλο poll με επιλογες χρωματος , διαταξης και ατακας και μεσα σε μια εβδομαδα αποφασιζουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 26, 2004 #314 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Χρωματα εχει ηδη πει Ο Ντελμαν οτι παιζουν τρια βασικα : ασπρο -γκρι- γαλαζιο για καλυτερη ποιοτητα Οποτε αναμεσα σε αυτα επιλεγουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 26, 2004 #315 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Εμένα δεν μου αρέσει η επιλογή χρωμάτων και γραμματοσειράς στο default is not an option. Σαν απορρυπαντικό είναι. Κατα τα άλλα και γώ ψηφίζω ανάποδα, μπροστά το the lab και πίσω η φρασούλα.Προτείνω να βγούν ποδοσφαιρικές φανέλες, σορτσάκια και κάλτσες. Και μπλούζες του χόκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 26, 2004 #316 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 εμένα μου αρέσει το 297-298 post (μπροστά, πίσω αντίστοιχα). Αν και το logo του labη θα μου άρεσε με σαφή χρώματα πορτοκαλί και έτσι, όχι με τα παιχνιδίσματα του νερού. Επίσης ένα A64 logo θα ήταν κυριλέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 26, 2004 #317 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Φωτιες βαζεις παλι endu με τους A64... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 26, 2004 #318 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Εγώ γουστάρω πολύ το 291...Αλλά επειδη σε μαύρο δεν βγαίνει...Πακετο...Αλλα και πάλι γουσταρώ πολυ την ατάκα αυτη..."επιειδή τα μεγαλα παιδια δεν σταματούν να παίζουν ποτέ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 26, 2004 #319 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 14:27] Αν και το logo του labη θα μου άρεσε με σαφή χρώματα πορτοκαλί και έτσι, όχι με τα παιχνιδίσματα του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 26, 2004 #320 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 εντάξει τώρα που το βλέπω από κοντά μου αρέσει, αλλά βγάλε στα γράμματα e, a και g την γέμιση για να φαίνεται πιο ωραίο, αν θέλεις βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.